Garmin dezl 560 LMT (010-00897-10)

 
Rövid termékleírás
Induljon útnak a dēzl 560 LMT-vel – a fejlett kamionos funkciókkal rendelkező navigációs készülékünkkel. A kamionosok igényeit figyelembe véve lett kialakítva az 560LMT, nagy, 5"-os kijelzővel, extra hangos hangszóróval, tolatókamera számára külső videó bemenettel rendelkezik. Kibővítettük a szolgáltatások listáját is, így jelzi a sebességhatárokat, kamion-specifikus útadatokat, kamionos Érdekes Pontokat (POI). Nem csak a kamionosok fogják értékelni ezt a modellt, de a lakóautóval utazók is, hiszen beállítható a jármű magassága, szélessége és hossza is.


(Nettó ár: 106.220,- Ft) Bruttó ár: 134.900,- Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk!
Termékleírás

 

Lásson többet

A 12.7 cm-es, nagy felbontású érintőkijelzővel a dēzl 560 LMT nagyszerű részletességgel mutatja a szükséges információkat. Könnyedén követheti a kamionos útvonalakat, valamint láthatja a kamionos korlátozásokat. A dēzl 560LMT tartalmazza a sávinformációs és kereszteződés előnézet funkciókat is, mely fotorealisztikus képet ad a következő forgalmi csomópontról.

 

Készülék élettartamra szóló térképfrissítések


A dēzl 560LMT Lifetime térképfrissítéssel érkezik³. Ez azt jelenti, hogy Ön azonnal letöltheti a legfrissebb térképet, amint az elérhetővé válik (nincs havi díj vagy egyéb költség), készüléke élettartamáig³, biztosítva, hogy mindig a legpontosabb információk birtokában legyen.
Készülék élettartamra szóló forgalmi információk
Az erőteljes szivargyújtó és forgalmi információs vevőnek köszönhetően (mely alaptartozék), készüléke élettartamáig díjmentes forgalmi információkat és riasztásokat kaphat készülékén. Elkerülheti a forgalmi eseményeket és haladhat tovább, mivel a dēzl 560LMT riasztja és kerülőutat ajánl. Nincs szükség további vásárlásra, teljesen ingyenes.

 

Ingyenes forgalmi riasztások

Kerülje el a forgalmi akadályokat az alaptartozék FM forgalmi információs vevővel. Figyelmeztetéseket kaphat torlódásokról vagy útmunkákról az útvonala mentén. Egyszerűen érintse meg a jelzést a képernyőn és a dēzl megmutatja a probléma okát.

Tapasztalja meg a nüRoutes™ Navigációt

Ez a rendkívül intelligens navigációs készülék az Ön igényeire szabva készült, hogy megtalálhassa a legjobb utat. Fejlett útvonaltervező képességei között megtalálható a nüRoutes myTrends™, mely elemzi a vezetési szokásait és előretervezi a gyakran látogatott célokhoz az úvonalat, valamint a trafficTrends™, mely automatikusan figyeli a forgalom sűrűségét, majd a más vezetők alapján szerzett adatok és valós forgalmi adatok kombinálásának segítségével fejlettebb útvonalakat és várható érkezési időket számol.

Okosabb parkolás

A dēzl egyszerűbbé teszi a megfelelő parkolók megtalálását a "Kijárat és szolgáltatások" funkcióval. Könnyedén és gyorsan kereshet a közeledő autópálya kijáratok között olyat, ahol étel, üzemanyag, szállás, pihenő vagy kamionos szolgáltatások találhatók. Ha újratöltött, a gyors kioldású tartónak köszönhető utolsó parkolóhely visszahívás funkcióval hamar visszatalálhat a járművéhez.

Ismerje az irányt

A részletes, fordulóról-fordulóra irányító navigációs utasításokkal a dēzl 560LMT egészen a címig vezeti, figyelembe véve a kamionos korlátozásokat (magasság, szélesség, súly, veszélyes rakomány). Egyszerűen adja meg a rakomány méreteit és típusát és a dēzl 560LT annak megfelelően vezeti el a céljáig. A beépített útvonaltervezővel több célból álló útvonalakat is létrhozhat.

Vezessen biztonságosan

(A következő funkciók nem minden területen érhetők el!)
Az úton nincs helye meglepetéseknek. A dēzl 560LMT figyelmezteti a közelgő útviszonyokra, mint éles kanyarok vagy egyéb korlátozások. A rendszer jelzi az emelkedőket, lejtőket, így a sofőr időben választhatja ki a megfelelő sebességfokozatot. Ha a kamionos sebességhatár alacsonyabb az átlagosnál, a rendszer ezt is jelzi. Amennyiben nem megfelelő sebességértéket jelez a készülék, módosíthatja azt az 560LT képernyőjén, így mindig a pontos értéket láthatja.

Vezeték nélküli telefonkihangosítás

A beépített Bluetooth® vezeték nélküli technológiával az arra alkalmas telefonját hozzákapcsolhatja a dēzl 560LMT-hez, így a beépített mikrofonon és hangszórón keresztül bonyolíthatja a telefonhívásait. A dēzl kijelzőjét használva kezdeményezhet és fogadhat hívásokat, így biztosan az útra összpontosíthat vezetés közben.


³A nüMaps Lifetime előfizetés (külön vásárolható, vagy egyes készülékekkel együtt érkezik), évente akár 4 térképfrissítést biztosít, melyek a Garmin weboldalán keresztül érhetők el 1 arra alkalmas Garmin készülékre annak hasznos élettartamáig, vagy addig, amíg a Garmin térképadatot kap a szolgáltatójától (bármelyik következik be előbb). A készülék "hasznos élettartama" azt az időszakot jelöli, (a) amíg elegendő memóriakapacitása vagy egyéb technikai képessége megvan a térkép kezeléséhez és (b) képes nagyobb műszaki beavatkozások nélkül rendeltetésszerűen működni. Egy eszköz használaton kívülinek tekinthető, ha ahhoz 24 hónapig nem lettek frissítések letöltve. Amíg másképp nincs jelezve, a frissítések az előfizetés során ugyanarra a geográfiai területre korlátozódnak, mellyel a készülék a vásárláskor rendelkezett. Egyes esetekben előfordulhat, hogy a készüléknek nincs elegendő memóriája a friss térkép betöltéséhez, így (a) egy csökkentett területi lefedettséget lehet a friss verzióból betölteni, vagy (b) memóriakártya vásárlására van szükség (ha azt támogatja a Garmin készülék), melyre a frissítés fennmaradó része települhet, majd ezt a készülékbe lehet helyezni. Amennyiben egyik sem (a) vagy (b) használható, a készülék memóriája nem elegendő a frissítéshez, így a Garmin szempontjából az eszköz hasznos élettartama lejárt. A Garmin jogosult bármikor megszüntetni a nüMaps Lifetime előfizetést, ha Ön megsérti a felhasználási feltételeket. A nüMaps Lifetime előfizetés nem ruházható át más személyre és nem vihető át másik Garmin termékre.
INGYENES lifetime forgalmi frissítések nem ruházhatók át más személyre és nem vihető át másik Garmin termékre. A Lifetime forgalmi előfizetés a Garmin forgalmi vevő hasznos élettartamáig tart (amíg kompatibilis Garmin GPS-t használ) vagy amíg a Garmin forgalmi információt kap a szolgáltatójától (amelyik előbb következik be). A forgalmi vevő "hasznos élettartama" azt jelenti, hogy forgalmi vevő (a) rendelkezik a megfelelő műszaki képességekkel a forgalmi adatok fogadásához (b) képes nagyobb műszaki beavatkozások nélkül rendeletetésszerűen működni. A forgalmi tartalmak nem minden területen érhetők el.

Az alapcsomag tartozéka:

  • dēzl 560T
  • Előre töltött City Navigator® NT Europe
  • Készülék élettartamra szóló Lifetime térképek és forgalmi riasztások
  • Szivargyújtó csatlakozó beépített FM forgalmi információs vevővel (12/24 Volt), készülék élettartamra szóló forgalmi előfizetéssel
  • Hordozható csúszásbiztos tartókengyel
  • micro-USB kábel
  • Használati útmutató
Kapcsolódó termékek