Garmin dezl 760 LMT (010-01062-10)

 
Rövid termékleírás
A dēzl 760LMT a kifejezetten kamionosok számára készített 7" képátlójú navigátor. Nem csak végigvezeti az útvonalán a kamionjához beállított kritériumok alapján, de segíti az Aktív sávinformációnak köszönhetően a megfelelő sávba helyezkedni. Mutatja a különböző veszélyeket, például szeles részek, éles kanyarok vagy a kijárati szolgáltatásokat és a kamionos Érdekes Helyek (POI) pontokat.

(Nettó ár: 114.882,- Ft) Bruttó ár: 145.900,- Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk!
Termékleírás

Fejlett kamionos funkciók
Részletes, fordulóról-fordulóra irányító funkciójával a dēzl 760LMT speciális útvonalterveken vezeti végig, melyek kifejezetten kamionos korlátozásokat figyelembe véve készülnek (személyre szabható a magasság, súly, hossz, szélesség és a rakomány típusa is). Egyszerűen adja meg járműve méreteit és a rakomány típusát, a dēzl 760LMT ennek megfelelően tervezi meg az útvonalat¹. A fedélzeti útvonaltervezővel több megállós útvonalakat készíthet, valamint menthet el későbbi felhasználásra.

Lásson többet az Aktív sávinformációval és a PhotoReal Kereszteződés előnézettel
A hatalmas 7" képátlójú, nagy felbontású kijelzőjével a dēzl 760LMT rengeteg információt nyújt Önnek nagyszerű részletességgel. Egyszerűen láthatja a kamionos értesítéseket és figyelmeztetéseket útja során. Mindezen felül a dēzl 760LMT tartalmazza a Garmin Active Lane Guidance (ALG) funkciót. ALG egy folyamatosan frissülő navigációval mutatja a közeledő csomópontban mely sávba kell sorolnia. Tartalmazza továbbá a photoReal kereszteződés előnézetet, mely fényképszerűen ábrázolja a közelgő kereszteződést, hogy Ön biztosan tudja, merre kell továbbhaladnia. Ezek kifejezetten akkor hasznosak, ha bonyolult csomópontokban vagy ismeretlen városi helyeken kell navigálnia².

Készülék élettartamra szóló térképfrissítések
A dēzl 760LMT Lifetime térképfrissítéssel érkezik³. Ez azt jelenti, hogy Ön azonnal letöltheti a legfrissebb térképet, amint az elérhetővé válik (nincs havi díj vagy egyéb költség), készüléke élettartamáig³, biztosítva, hogy mindig a legpontosabb információk birtokában legyen.
Készülék élettartamra szóló forgalmi információk
Az erőteljes szivargyújtó és forgalmi információs vevőnek köszönhetően (mely alaptartozék), készüléke élettartamáig díjmentes forgalmi információkat és riasztásokat kaphat készülékén. Elkerülheti a forgalmi eseményeket és haladhat tovább, mivel a dēzl 760LMT riasztja és kerülőutat ajánl. Nincs szükség további vásárlásra, teljesen ingyenes.

Vezessen biztonságosan
A dēzl 760LMT jelzi Önnek a következő forgalmi állapotokat és útviszonyokat, például az éles kanyarokat, hidak magasságát, súlykorlátokat és erősen szeles részeket. A képernyőn megjelenő emelkedő és lejtő információk segítenek a vezetőnek megfelelő sebességbe kapcsolni. Amennyiben a kamionos sebességhatár eltér az adott úton az autóstól, ez külön kerül megjelenítésre. A beépített óra automatikusan vált az időzónák között, valamint jelzi a napkelte és napnyugta időpontját. Határátlépésnél értesítést kap, de akár tolatókamerát is csatlakoztathat a készülékhez.

Kamionos szolgáltatások és Érdekes Pontok
A dēzl 760LMT kamion-specifikus Érdekes Pont adatbázist tartalmaz, mely többek között jelzi az autópálya kijáróknál biztosított szolgáltatásokat, mint kamionos parkoló, étel, szállás vagy pihenőhelyek.

Smartphone Link kompatibilis
A Smartphone Link az egyik legjobb dologgá változtatja a dēzl 760LMT készülékét. Ez a Google Playből letölthető alkalmazás összekapcsolja Androidos telefonját a dēzl 760LMT készülékkel, így azok információkat oszthatnak meg egymás között. Segítségével olyan területen, ahol a szolgáltatás elérhető, például üzemanyagár vagy időjárási információkat szerezhet be.

Vezeték nélküli telefon kihangosítás
A könnyű vezeték nélküli kihangosításhoz a dēzl 760LMT Bluetooth® rendszert tartalmaz, így a beépített hangszóró és mikrofon segítségével az arra alkalmas telefonjával összekapcsolva kezdeményezhet vagy fogadhat telefonhívásokat. Csak párosítsa telefonját és máris beszélhet úgy, hogy közben figyelmét az útra összpontosítja.

¹A kamion adatainak megadása még nem garantálja, hogy mindig, minden területen annak megfelelő útvonalterv készül, mindig figyelje az útjelző táblákat és az útviszonyoknak megfelelően vezessen.

²Aktív sávinformáció és a photoReal kereszteződés előnézet nem minden területen érhető el.

³A nüMaps Lifetime előfizetés (külön vásárolható, vagy egyes készülékekkel együtt érkezik), évente akár 4 térképfrissítést biztosít, melyek a Garmin weboldalán keresztül érhetők el 1 arra alkalmas Garmin készülékre annak hasznos élettartamáig, vagy addig, amíg a Garmin térképadatot kap a szolgáltatójától (bármelyik következik be előbb). A készülék "hasznos élettartama" azt az időszakot jelöli, (a) amíg elegendő memóriakapacitása vagy egyéb technikai képessége megvan a térkép kezeléséhez és (b) képes nagyobb műszaki beavatkozások nélkül rendeltetésszerűen működni. Egy eszköz használaton kívülinek tekinthető, ha ahhoz 24 hónapig nem lettek frissítések letöltve. Amíg másképp nincs jelezve, a frissítések az előfizetés során ugyanarra a geográfiai területre korlátozódnak, mellyel a készülék a vásárláskor rendelkezett. Egyes esetekben előfordulhat, hogy a készüléknek nincs elegendő memóriája a friss térkép betöltéséhez, így (a) egy csökkentett területi lefedettséget lehet a friss verzióból betölteni, vagy (b) memóriakártya vásárlására van szükség (ha azt támogatja a Garmin készülék), melyre a frissítés fennmaradó része települhet, majd ezt a készülékbe lehet helyezni. Amennyiben egyik sem (a) vagy (b) használható, a készülék memóriája nem elegendő a frissítéshez, így a Garmin szempontjából az eszköz hasznos élettartama lejárt. A Garmin jogosult bármikor megszüntetni a nüMaps Lifetime előfizetést, ha Ön megsérti a felhasználási feltételeket. A nüMaps Lifetime előfizetés nem ruházható át más személyre és nem vihető át másik Garmin termékre.
INGYENES lifetime forgalmi frissítések nem ruházhatók át más személyre és nem vihető át másik Garmin termékre. A Lifetime forgalmi előfizetés a Garmin forgalmi vevő hasznos élettartamáig tart (amíg kompatibilis Garmin GPS-t használ) vagy amíg a Garmin forgalmi információt kap a szolgáltatójától (amelyik előbb következik be). A forgalmi vevő "hasznos élettartama" azt jelenti, hogy forgalmi vevő (a) rendelkezik a megfelelő műszaki képességekkel a forgalmi adatok fogadásához (b) képes nagyobb műszaki beavatkozások nélkül rendeletetésszerűen működni. A forgalmi tartalmak nem minden területen érhetők el.


[Smartphone Link] adatforgalmi előfizetés szükséges, melynek díja lehet. Vegye fel a kapcsolatot mobilszolgáltatójával a további információkért és az adatbarangoláskor (roaming) érvényes díjakért.

Az alapcsomag tartozéka:

  • dēzl 760
  • Előre betöltött City Navigator® NT Europe
  • Készülék élettartamra szóló Lifetime térképek és forgalmi riasztások
  • FM forgalmi információs vevő (12/24 V szivargyújtóba épített)
  • Univerzális tartókengyel
  • micro-USB adatkábel
  • Magyar nyelvű használati útmutató
  • Előre feltöltött kamionos Érdekes Pont adatbázis
Kapcsolódó termékek