Xiaomi MiBand Pulse / 1S aktivitásmérő - FEKETE (XMMBB1SP)

 
Rövid termékleírás
- Edzettségi szint monitorozás, aktivitásmérés, alvásciklus-figyelés
- Képernyőzár feloldása jelszó nélkül
- Beépített, optikai pulzusmérő, eredmények tárolása
- Intelligens ébresztő, kb. 10-20 napos üzemidő egy töltéssel
- A piac legenergiatakarékosabb Bluetooth modulja és gyorsulásérzékelője
- IP67 vízállóság Lézer-perforált alumínium-ötvözet szenzor
- Minőségi, cserélhető, hipoallergén szilikon csuklópánt

(Nettó ár: 6.291,- Ft) Bruttó ár: 7.990,- Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk!
Termékleírás


 Xiaomi MiBand 1S / PULSE aktivitásmérő pulzusmérővel

 

miband 1s b1

 

 

MIBAND SIKERSZTORI

2014-es piacra kerülése óta világszerte közel 15 millió MiBand talált már gazdára. Ez egyedülálló eredmény, főleg a kínai gyártók mezőnyében irigylésre méltó. Jelenleg a Xiaomi a MiBand aktivitásmérővel a világpiac mintegy 25%-át uralja, azaz a világon minden negyedik eladott aktivitásmérő egy MiBand.
Számtalan tesztben bizonyította már, hogy gond nélkül felveszi a versenyt a neves gyártók hasonló termékeivel, a MiBand viszont azok árának töredékéért kelleti magát. Sokaknak idegenül hat a Xiaomi neve, de a fiatal, startup-ként indult kínai IT vállalkozás mára bizony a mobil piac TOP5 gyártója között tudhatja magát, és szorongatja a nagy gyártókat jó minőségű, magas specifikációjú és rendkívül olcsó termékeivel.

 

TOVÁBBFEJLESZTETT FUNKCIÓKmiband 1s 002

2016-ban a gyártó kiadta a MiBand továbbfejlesztett változatát, a
MiBand 1S / PULSE aktivitásmérőt, amely a már megszokott funkciók mellett már pulzusmérésre is alkalmas, így még jobban koordinálhatod edzésedet, és monitorozhatod általános egészségi állapotodat.
Edzés vagy aerobikozás közben segít fenntartani a megfelelő pulzusszámot, amely elengedhetetlen a hatékony zsírégetéshez.

A megfelelő pulzusszám javítja a keringést, jó hatással van a szívre és a tüdőkapacitás is megfelelő tud maradni. A MiBand 1S / Pulse egy optikai szívritmus-érzékelőt használ, amely valós időben tudja követni és továbbítani a pulzusodat. Így lehetőséged lesz ennek függvényében módosítani az aktivitásodon, vagy változtatni a gyakorlaton, amelyet épp végzel, vagy éppen pihenni.
A Mi Fit applikáció – a pánttól vett röppálya, sebesség és pulzusszám alapján automatikusan meg tudja állapítani, ha sétálsz, vagy futsz, ezzel még pontosabb statisztikákat téve lehetővé.

    
 

AKTIVITÁS-, ÉS ALVÁSCIKLUS MÉRÉS

A MiBand egy karkötő, amely méri az aktivitást, tevékenységeket, és figyeli az alvásodat is.
A jelenleg elérhető legenergiatakarékosabb Bluetooth BLE egységének köszönhetően kb. 10-20 nap üzemidővel rendelkezik.
A beépített szenzorok (pl. katonai szabványú gravitációs szenzor és gyorsulásmérő szenzor) segítségével figyeli tevékenységedet. Napi lépésszám-célokat határozhatsz meg, így a MiBand segít abban, hogy elérd azt! A telefonodon követheted mozgásodat, aktivitásodat, így mindig tudni fogod, mikor kell rákapcsolni, vagy éppen egy kicsit megállni pihenni.
A Mi Fit alkalmazás a testsúlyod alapján a BMI indexedet is megmondja Neked – a pulzusmérő mellett ez is hozzájárul általános egészségi állapotod folyamatos megfigyeléséhez.

 

miband 1s heart rate 001

 
 

TELJESÍTMÉNY ÉS MEGJELENÉSmiband 1s color

A Xiaomi MiBand 1S / PULSE IP67 szabvány szerint vízálló, így tusolás, kézmosás közben is viselhető, por ellen pedig teljes körűen védett. A fém, lézer-perforációval vágott élekkel rendelkező előlap egy kapacitív érintőfelület, amelyet a telefonnal való párosításkor használhatsz. Az előlap felülete alatt 3 db. fehér színű LED státuszjelző található. A rezgő funkció pedig ébresztőóraként, bejövő hívások vagy értesítések jelzőjeként is használható.

A karkötő, a legújabb Bluetooth technológiának köszönhetően nem kell, hogy állandó kapcsolatban legyen a telefonnal, mikor készülékedtől távol vagy, a MiBand akkor is gyűjti azokat, majd később szinkronizálja a telefonnal. A karkötő kényelmes, vízmentes, gumírozott anyagból készül, amely nagyon komfortos viseletet biztosít. A cserélhető pántokkal pedig stílusodhoz vagy aktuális ’outfitedhez’ igazíthatod MiBandedet.

 

 

miband 1s 005

miband 1s 006

 

MI FIT ALKALMAZÁS

A MiBand Androidra és iOS-re telepíthető applikációval használható, sőt Androidra a MIUI.HU Team jóvoltából magyarul is elérhető. A program használatához Xiaomi Fiók regisztrálása szükséges, így tárolhatod edzés és aktivitás adatait a felhőben, illetve testsúlyodat, magasságodat is megadhatod. Beállíthatsz egy napi elérni kívánt lépésszámot, egy célt. Napi mozgásod közben a szoftver ki tudja számolni a megtett távolságot és az elégetett kalóriamennyiséget is. Az alvásciklus-figyelést is a programban követheted nyomon: kijelzésre kerül az alvással töltött idő, azon belül is a mélyalvásban töltött ciklus. Így könnyedén elemezheted alvási szokásaidat is. A pulzusmérés és az eredmények tárolása, áttekintése is ezen a felületen történik. Ugyanitt grafikonon, időszalagon is megtekintheted a mozgással töltött tevékenységeket, megtett lépéseidet. Beállíthatod az ébresztőt és megadhatod személyes adataidat is. A Mi Fit alkalmazás (Google Play verzió) képes az aktivitásodat a személyes Google Fitnesz fiókoddal szinkronizálni, sőt, teljesítményedet akár a Facebookon vagy Twitteren is megoszthatod ismerőseiddel.

 

miband 1s 007

 

miband 1s qrz
Regisztráljon egy MI fiókot: Töltse le az applikációt android eszközére: Töltse le az applikációt IOS eszközére:
https://account.xiaomi.com/pass/register https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xiaomi.hm.health&hl=hu https://itunes.apple.com/us/app/mi-fit/id938688461?mt=8

 

*Nem minden, a specifikációnak megfelelő készülékkel kompatibilis!

**Ez a funkció nem minden Androidos készülékkel működik. MIUI6 és MIUI7 platform támogatott.

Kapcsolódó termékek