WayteQ xTAB-70dci tablet (W-XTAB-70dci)

 
Rövid termékleírás
- 7” IPS (1280 x 800) LCD multi-touch kapacitív
- Dual Core 1,5 GHz CPU, 1GB DDR3 RAM
- 8GB ROM, microSD bővítési lehetőség
- Android 4.0 (frissíthető 4.1 Jelly Bean-re)


(Nettó ár: 27.480,- Ft) Bruttó ár: 34.900,- Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk!
Termékleírás

Dupla erő

Az xTAB-70dci kétmagos processzorának köszönhetően elődjeihez képest lényegesen nagyobb teljesítménnyel rendelkezik. A dupla processzormag által biztosított nagyobb teljesítmény újabb lehetőségeket nyit meg a felhasználás sokoldalúságának tekintetében. Nem lehet gond akár 3D játékok vagy nagyobb teljesítményt igénylő más alkalmazások futtatása sem.

 

IPS kijelző, nagy felbontás

Az IPS technológiának köszönhetően az xTAB-70dci kijelzője tűéles, kristálytiszta képet jelenít meg. Szinte minden betekintési szögből fantasztikus képminőség látható. Az IPS kijelzők lényegesen stabilabb megjelenést biztosítanak érintéskor, így különösen jól használhatóak érintőképernyős felhasználásnál. A felbontás a szokásosnál nagyobb, 1280x800 pixelt tartalmaz. Az xTAB-70dci így a legmodernebb, legoptimálisabb kijelző technológiával rendelkezik.

 
 

Android ICS

A Google által fejlesztett Android operációs rendszer 4.0 (Ice Cream Sandwich) verziója a lenyűgöző képességekkel ruházza fel az xTAB-70dci táblagépet. Az ICS rendszer letisztult felületet és egyszerű használatot biztosít a mindennapi igények gyors kiszolgálásának érdekében. A multitasking kényelmes használatához a korábban futtatott alkalmazások listáját külön gomb segítségével lehet elérni. A testreszabhatóság érdekében a főképernyőn megjelenő ikonok igény szerint mappákba szervezhetők, a widget-ek átméretezhetők. Könnyebben olvasható betűtípus, új lezáró képernyő, gyorsabb böngésző és még számos újdonság érhető el az Android ICS-ben.

 

A készülék rövidesen frissíthető lesz az Android 4.1 Jelly Bean verziójára, amely még több újdonságot kínál, pl. a főképernyőn megjelenő ikonok igény szerint mappákba szervezhetők, a widget-ek átméretezhetők. Könnyebben olvasható betűtípus, új lezáró képernyő, gyorsabb böngésző és még számos újdonság érhető el az Android JB-ben.

Hordozhatóság

Az xTAB-70dci praktikus választás azoknak, akik mindig maguknál akarják tartani táblagépüket. Kisebb, mint egy laptop ezért könnyedén elfér akár egy női táskában is. A készülék meglepően könnyű, súlya mindössze 290g, így egy kézben is könnyen tartható. A mindennapokhoz szükséges alkalmazások csak egy érintésre vannak és mindig rendelkezésre állnak. A flash háttértár technológiának és az okos energia gazdálkodásnak köszönhetően egy pillanat alatt készenléti módba illetve üzemkész állapotba helyezhető.
 
 

Beépített szenzor és webkamera

A beépített szenzor segítségével az automatikus képernyő elforgatáson túl a játékok számtalan izgalmas lehetőséggel vértezik fel az xTAB-70dci táblagépet. Az érzékelőnek köszönhetően a gyorsulás és az elforgatás folyamatos mérése válik lehetővé. Az xTAB-70dci beépített webkamerája feledhetetlenné teszi a pillanatot.  Az ismerősökkel könnyedén megoszthatók az örömteli események videohiváson keresztül.
 
 

Internet egyszerűen

Az Android operációs rendszer adta lehetőségek teljeskörű kihasználása érdekében az xTAB-70dci beépített WiFi-vel és mobil internet támogatással teszi lehetővé a folyamatos online kapcsolatot.

 

Technikai specifikáció:

 

Kijelző 7", IPS, 1280 x 800 px, 5 pontos kapacitív multi-touch
Processzor AML 8726-MX, Dual-Core Cortex A9 1.5 GHz
Memória 8 GB ROM, 1 GB DDR3 RAM
Memória bővítés MicroSD kártya támogatás (max. 16 GB)
OS Android ICS v4.0
WiFi Beépített
Mobil internet 3G USB dongle támogatás
Szenzorok Gyorsulásmérő
Webkamera 0.3 MP
USB csatlakozás USB 2.0
Hang Beépített hangszóró, Mikrofon, 3.5mm fülhallgató kimenet
Méret 197 x 113.5 x 9.9 mm
Súly ~290 g
Akkumulátor Lithium, 3,7V 3000mAh

 

Az alapcsomag tartozéka:

  • WayteQ xTAB-70dci Tablet PC
  • Hálózati töltő
  • USB kábel
  • USB OTG kábel
  • Felhasználói útmutató

 

Kapcsolódó termékek