WayteQ xTAB-100dci 3G tablet (W-XTAB-100dci-3G)

 
Rövid termékleírás
- 10,1", IPS, (1280 x 800), 5 pontos kapacitív multi-touch
- Rockchip 3066, Dual-Core Cortex A9 1.6 GHz processzor
- 8 GB ROM, 1 GB DD3 RAM
- Beépített 3G, SIM foglalat
- Android JB v4.1, WiFi, Elő és hátlapi kamera
- HDMI, Bluetooth, fémházas kivitel

(Nettó ár: 48.740,- Ft) Bruttó ár: 61.900,- Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk!
Termékleírás

Dupla erő

Az xTAB-100dci 3G kétmagos processzorának köszönhetően elődjeihez képest lényegesen nagyobb teljesítménnyel rendelkezik. A dupla processzormag által biztosított nagyobb teljesítmény újabb lehetőségeket nyit meg a felhasználás sokoldalúságának tekintetében. Nem lehet gond akár 3D játékok vagy nagyobb teljesítményt igénylő más alkalmazások futtatása sem.

 

 

Milliónyi ingyenes magyar tartalom

 

Használja ki a táblagépében rejlő lehetőséget a WayteQ készülékeken elérhető fuso® alkalmazással. Nézzen, hallgasson, olvasson milliónyi magyar tartalmat, mindezt személyre szabottan és egyszerűen! A fuso® nem csak egy egyszerű alkalmazás, a felhasználó szokásai alapján segít kiválasztani mit szerethet, mi érdekelheti. Nézze vissza kb. 30 magyar TV csatorna műsorait, legyen az ingyenesen elérhető filmritkaság vagy régi nagy kedvenc, válogasson a milliónyi zene közül, és olvasson magyar híreket a tableten.

 

A WayteQ Táblamagazin alkalmazás 20 féle online folyóirathoz enged hozzáférést, rendszeres frissítéssel ingyenesen. A folyóiratok között mindenki találhat kedvére valót. Széles skálán mozog a témaválaszték az autópiac és a technikai újdonságaitól, az életmód és üzleti magazinokon át a legérdekesebb receptekig szinte minden megtalálható közöttük.

 

 

Android JB

A Google által fejlesztett Android operációs rendszer 4.1 (Jelly Bean) verziója a lenyűgöző képességekkel ruházza fel az xTAB-100dci 3G táblagépet. A JB rendszer letisztult felületet és egyszerű használatot biztosít a mindennapi igények gyors kiszolgálásának érdekében. A multitasking kényelmes használatához a korábban futtatott alkalmazások listáját külön gomb segítségével lehet elérni. A testreszabhatóság érdekében a főképernyőn megjelenő ikonok igény szerint mappákba szervezhetők, a widget-ek átméretezhetők. Könnyebben olvasható betűtípus, új lezáró képernyő, gyorsabb böngésző és még számos újdonság érhető el az Android JB-ben.

Kétoldali kamera

Az xTAB-100dci 3G beépített kamerái feledhetetlenné teszik a pillanatot. A fotózáshoz kiváló választás a két megapixeles hátlapi kamera. Az Android rendszernek köszönhetően a friss felvételek néhány ujjmozdulattal továbbküldhetők az interneten keresztül. Az előlapi kamerának köszönhetően az ismerősökkel könnyedén megoszthatók az örömteli események videohiváson keresztül.
 
 

Széles képernyő, nagy felbontás

A szélesvásznú képarány, a nagy felbontású (1280x800 pixel), IPS képernyő film nézéshez előnyös választás. A mini HDMI kimenetnek köszönhetően tetszőleges tartalom megjeleníthető egy TV képernyőjén, legyen az egy YouTube video vagy egy saját készítésű film felvétel.
 

Beépített szenzor

A beépített szenzor segítségével az automatikus képernyő elforgatáson túl a játékok számtalan izgalmas lehetőséggel vértezik fel az xTAB-100dci táblagépet. Az érzékelőnek köszönhetően a gyorsulás és az elforgatás folyamatos mérése válik lehetővé.
 

Bővítés és csatlakozás

A Tablet hardveres képességei számos bővítési és csatlakozási lehetőséget nyújtanak. Akár vezeték nélküli Bluetooth eszközökkel, akár az OTG szabványt támogató USB vagy a HDMI csatlakozáson keresztül. USB eszköz lehet billentyűzet, egér vagy akár külső meghajtó is.
 

Internet egyszerűen

Az Android operációs rendszer adta lehetőségek teljeskörű kihasználása érdekében az xTAB-100dci 3G beépített WiFi-vel és mobil internet támogatással teszi lehetővé a folyamatos online kapcsolatot.


Technikai specifikáció:

Kijelző 10,1", IPS, 1280 x 800 px, 5 pontos kapacitív multi-touch
Processzor Rockchip 3066, Dual-Core Cortex A9 1.6 GHz
Memória 8 GB ROM, 1 GB DDR3 RAM
Memória bővítés MicroSD kártya támogatás (max. 32 GB)
OS Android JB v4.1.1
WiFi Beépített
Mobil internet Beépített 3G, SIM foglalat
Bluetooth Beépített
TV-kimenet Mini HDMI
Szenzorok Gyorsulásmérő
Kamera 0.3 MP előlapi, 2.0 MP hátlapi
USB csatlakozás USB 2.0
Hang Beépített hangszóró, Mikrofon, 3.5mm fülhallgató kimenet
Méret 255 x 169,5 x 9 mm
Súly ~571 g
Akkumulátor Lithium, 5V 6000mAh

 

Az alapcsomag tartozéka:

  • WayteQ xTAB-100dci 3G Tablet PC
  • Hálózati töltő
  • USB kábel
  • USB OTG kábel
  • Felhasználói útmutató
  • 1 év garancia
Kapcsolódó termékek