TomTom via 135 M - Lifetime Európa (8EQ4.002.08)

 
Rövid termékleírás
Bluetooh telefon kihangosítás
IQ Routes technológia
4GB belső memória
5" (13cm képátmérő)16:9 TFT LCD (480 X 272 pixel)
Tele Atlas térkép - Full EU (45 ország)
Súly: 213 g
+ Lifetime, élettartam Európa térképfrissítéssel!

(Nettó ár: 47.165,- Ft) Bruttó ár: 59.900,- Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk!
Termékleírás

TomTom Via 135 M navigáció + Európa térkép (31+14 ország) + Élettartam ingyenes térképfrissítés

A készülék élettartamáig tartó ingyenes TomTom térképfrissítést tartalmaz, ami negyedévente új térképet jelent

Map Share™ technológia

Javítsa ki saját térképét, segítve térképének naprakészen tartását. Akár napi szinten!

- Sebességkorlátozások módosítása
- Új utcanevek
- Útlezárások
- Új forgalmi irányok
- Módosult kanyarodási szabályok

 

 • 5”-os XXL széles képernyő

  Lásson többet és vezessen könnyedén a széles képernyő segítségével.


 • Sávnavigáció

  Egyértelműen mutatja, hogy melyik sávban kell haladnia a csomópontokban, hogy ne szalassza el a bekanyarodást. Valósághűen, 3D-ben jeleníti meg az autópályák csomópontjait, hogy biztonságban és nyugalomban autózhasson.

 • INGYENES örökös térképek

  Mindig a legújabb térképpel vezessen! Érjen célba még gyorsabban az INGYENES örökös térképekkel. A termék élettartama alatt évente 4 vagy még több teljes térképfrissítést tölthet le eszközére. Ön minden frissítést fogadhat az úthálózatra, címekre és az érdekes pontokra vonatkozóan.

 

Gazdagabb térképek

Már készen is áll az indulásra a legintelligensebb térképekkel. Az IQ Routes™ sebességprofilok a leggyorsabb útvonalat biztosítják Önnek minden napszakban. És a gazdag ÉP adatokkal, például telefonszámokkal és nyitvatartási időkkel Önnek még több információja lesz kézközelben.

 

Újdonságok:

- Eco Routes (üzemanyagtakarékos útvonal)
- Advanced Lane Guidance (továbbfejlesztett sávasszisztens)
- Sebességmérő kamerák
- Kéznélküli telefonálási lehetőség
- Parkolást segítő alkalmazás
- Gyorshajtás figyelmeztetés (végre akkor is, amikor nem navigálunk, csak követjük az utunkat a térképen)

 

Térkép:

 • Előre telepített Európa 31 országának teljes lefedettségű térképével: Andorra, Ausztria, Belgium, Cseh Köztársaság, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Gibraltár, Görögország, Magyarország, Olaszország, Írország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Málta, Monaco, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, San Marino, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország (beleértve a Kanári-szigetek), Svédország, Svájc, Egyesült Királyság (beleértve a Csatorna-szigetek), Vatikánváros

 • További 14 ország részeleges lefedettségű vagy csatlakozó úthálózatát is tartalmazza a készülék: Törökország, Bulgária, Horvátország, Lettország, Románia, Ukrajna, Orosz Föderáció

 • csatlakozó utakat tartalmazó országok: Albánia, Fehéroroszország, Bosznia-Hercegovina, Macedónia, Moldávia, Montenegró, Szerbia

 • Lifetime Európa ingyenes térképfrissítés


Leírás

 • IQ RoutesTM technológia:  A TomTom IQ RoutesTM  technológiája a világon egyedülálló, egyetlen tényeken alapuló útvonaltervező rendszere. Az útvonalat az éppen aktuális úton mért sebesség alapján és nem pedig korábban beállított, sebességre vonatkozó közlekedési jelzések alapján számítja ki. IQ RoutesTM így minden olyan tényezővel számol, amely befolyásolhatja a gépjárművezetők célba érését, mint például a közlekedési lámpákat, körforgalmakat, meredek lejtőket vagy fekvő rendőröket. Ezt követően a készülék kiválasztja a legrövidebb menetidejű útvonalat. Az esetek 50%-ban ez mindig eltérő és gyorsabb útvonalat jelent, ezáltal jelentős menetidőt, pénzt és benzinköltséget takarítva meg. Ez az intelligens útvonaltervező technológia több mint 10 milliárd kilométernyi megtett útvonalon, a TomTom felhasználók által éveken át név nélkül összegyűjtött, korábban mért sebességadatokra épül. Az IQ RoutesTM-tal a gépjárművezetők biztosak lehetnek benne, hogy mindig azt az útvonaljavaslatot kapják, amelyen a gyakorlott, helyismerettel rendelkező autósok is közlekednének. Ez egy sokkal hatékonyabb útvonaltervezést tesz lehetővé, különösen lakott, illetve hegyvidéki területen autózva.

 • MapShare TomTom segítségével a felhasználók tetszés szerint szerkeszthetik az utcák neveit, a közlekedés irányokat, a sebességkorlátozásokat, illetve tilthatnak le vagy engedélyezhetnek útszakaszokat, melyeket aztán a Map Share szolgáltatás segítségével más felhasználókkal is megoszthatnak. A közösség által javasolt változtatásokat a navigációs szoftver gyártója ellenőrzés után valamennyi felhasználó számára ingyenes frissítés formájában teszi elérhetővé, vagyis a közösségi aktivitás mindenki számára előnyös lehet.

 • Advanced Lane Guidance Sávnavigáció

 • TomTom Speed Cameras Sebességmérő kamera figyelmeztetés


A doboz tartalma

 • autós tartó

 • autós töltő

 • dokmumentáció

 • USB kábel

 • Lifetime ingyenes frissítés

 • 1 év garancia

 

Kapcsolódó termékek