TomTom via 135 Európa - Refurb (1EQ5.002.06R)

 
Rövid termékleírás
Gyárilag felújított
Bluetooh telefon kihangosítás
IQ Routes technológia
ÚJ! 8GB belső memória
5" (13cm képátmérő)16:9 TFT LCD (480 X 272 pixel)
90 napos legfrissebb térkép garancia

(Nettó ár: 23.614,- Ft) Bruttó ár: 29.990,- Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk!
Termékleírás

TomTom via 135 Európa - Refurb navigációs készülék gyárilag felújított termék!

A GYÁRILAG FELÚJÍTOTT (Refurb) készülékek a TomTom szigorú minőségbiztosítási és ellenőrzési szabályainak betartásával, eladási célra felújított termékek, melyek 2 éves gyártói garanciával kerülnek forgalomba. Minden ilyen tanúsított, felújított termék teljeskörű átvizsgáláson, tesztelésen, és alapos tisztítási folyamaton megy keresztül, mielőtt újra ellenőrzésre és csomagolásra kerülnének.

A készülék eredeti szoftvert tartalmaz! Térképfrissítés: A legfrissebb térkép garanciája Kezdje a legújabb térképpel - garantáltan! Ha egy új térkép áll rendelkezésre az Ön készülékére az első használattól számított 90 napon belül, akkor egyszer ingyenesen letöltheti azt a TomTom MYDRIVE-al.

Előre telepített Európa 32 országának teljes lefedettségű térképével: Andorra, Ausztria, Belgium, Cseh Köztársaság, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Gibraltár, Görögország, Magyarország, Olaszország, Írország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Málta, Monaco, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Románia, Portugália, San Marino, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország (beleértve a Kanári-szigetek), Svédország, Svájc, Egyesült Királyság (beleértve a Csatorna-szigetek), Vatikánváros

További 13 ország részeleges lefedettségű vagy csatlakozó úthálózatát is tartalmazza a készülék: - részleges lefedettségű országok: Törökország, Bulgária, Horvátország, Lettország, Ukrajna, Orosz Föderáció - csatlakozó utakat tartalmazó országok: Albánia, Fehéroroszország, Bosznia-Hercegovina, Macedónia, Moldávia, Montenegró, Szerbia

Leírás:

- IQ RoutesTM technológia

A TomTom IQ RoutesTM  technológiája a világon egyedülálló, egyetlen tényeken alapuló útvonaltervező rendszere. Az útvonalat az éppen aktuális úton mért sebesség alapján és nem pedig korábban beállított, sebességre vonatkozó közlekedési jelzések alapján számítja ki. IQ RoutesTM így minden olyan tényezővel számol, amely befolyásolhatja a gépjárművezetők célba érését, mint például a közlekedési lámpákat, körforgalmakat, meredek lejtőket vagy fekvő rendőröket. Ezt követően a készülék kiválasztja a legrövidebb menetidejű útvonalat.

Az esetek 50%-ban ez mindig eltérő és gyorsabb útvonalat jelent, ezáltal jelentős menetidőt, pénzt és benzinköltséget takarítva meg. Ez az intelligens útvonaltervező technológia több mint 10 milliárd kilométernyi megtett útvonalon, a TomTom felhasználók által éveken át név nélkül összegyűjtött, korábban mért sebességadatokra épül.

Az IQ RoutesTM-tal a gépjárművezetők biztosak lehetnek benne, hogy mindig azt az útvonaljavaslatot kapják, amelyen a gyakorlott, helyismerettel rendelkező autósok is közlekednének. Ez egy sokkal hatékonyabb útvonaltervezést tesz lehetővé, különösen lakott, illetve hegyvidéki területen autózva.

- MapShare

TomTom segítségével a felhasználók tetszés szerint szerkeszthetik az utcák neveit, a közlekedés irányokat, a sebességkorlátozásokat, illetve tilthatnak le vagy engedélyezhetnek útszakaszokat, melyeket aztán a Map Share szolgáltatás segítségével más felhasználókkal is megoszthatnak. A közösség által javasolt változtatásokat a navigációs szoftver gyártója ellenőrzés után valamennyi felhasználó számára ingyenes frissítés formájában teszi elérhetővé, vagyis a közösségi aktivitás mindenki számára előnyös lehet.

- Advanced Lane Guidance Sávnavigáció

- TomTom Speed Cameras Sebességmérő kamera figyelmeztetés

 

Specifikáció

 • Memória: ÚJ! 8GB beépített Flash
 • Memória bővítés: microSD
 • Kijelző: 5" (13cm képátmérő) LCD (480×272), tükrőződésmentes
 • Kapcsolat: MicroUSB
 • TMC: Nincs az alapcsomagba, de bővíthető
 • Szoftver: TomTom
 • Térkép: Európa 45 országa
 • Teljes autópálya nézet: Igen
 • Üzemidő: kb. 1 óra (akkumulátorról)
 • Súly: 213 grammA doboz tartalma:

 • TomTom via 135
 • autós tartó
 • autós töltő
 • USB adatkábel
 • 2év gyártói garancia
Kapcsolódó termékek