TomTom TMC vevő XL, XXL, via, Start készülékekhez (9UUC.002.00.2)

 
Rövid termékleírás
A TomTom Forgalmi jelvevő forgalmi információkkal látja el a TomTom készüléket, miközben tölti azt. A jelvevő egyszeri költségéért forgalmi információkat kaphat, és TomTom készülékével elkerülheti a forgalmi dugókat.
A Forgalmi jelvevőnek a TomTom készülékhez való egyszerű csatlakoztatásával és az autó szivargyújtójába dugásával automatikusan forgalmi információkat kap a TMC csatlakozáson keresztül.
Az utazás megtervezése után az útvonalra vonatkozó forgalmi információk tisztán láthatóak lesznek a képernyő jobb oldalán lévő forgalom sávban. Amikor megérinti az ikont a forgalom sávban, akkor további információt kap, mint a forgalmi késlekedés oka vagy fajtája, például baleset vagy forgalmi dugó.

(Nettó ár: 9.441,- Ft) Bruttó ár: 11.990,- Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk!
Termékleírás
  • A TomTom RDS-TMC forgalmi jelvevő eljuttatja a forgalmi információkat a TomTom készülékhez. A jelvevő egyszeri áráért Ön a forgalmi adatok frissítéséhez juthat, amelyek segítségével a TomTom készülék új útvonalat tud ajánlani Önnek a torlódások elkerülésére.

  • Az RDS-TMC forgalmi jelvevő egyszerű csatlakoztatásával a TomTom eszközhöz és az autós töltőhöz Ön automatikusan fogja tudni fogadni a forgalmi információkat a TMC kapcsolaton keresztül. Miután megtervezett egy utazást, az útvonalra vonatkozó forgalmi figyelmeztetések világosan láthatók lesznek a képernyő jobb oldalán lévő forgalmi információs sávban. Amikor megérinti a forgalmi információs sávban lévő ikont, akkor további adatokat kap, mint például a forgalmi késlekedés oka vagy fajtája, például baleset vagy forgalmi dugó.

  • Forgalmi információk azonnali frissítése

  • A leggyorsabb alternatívák ellenőrzése és a becsült megérkezési idő (újra)számítása

  • Nincs szükség kiegészítő előfizetésekre, csak a TomTom RDS-TMC forgalmi jelvevő egyszeri költsége van

  • Kifogja a rádiójelekből a forgalmi adatokat, és átadja azokat a TomTom készüléknek

  • Könnyen telepíthető, csak dugja be, és már mehet is