TomTom TMC vevő Start 20/25/40/50/60, GO 40/50/60/500/600 és via sorozatokhoz (9UUC.001.21)

 
Rövid termékleírás
- ÚJ TomTom TMC-vevő microUSB csatlakozással
- A TomTom új Start/via/GO szériáihoz
- MAGYARORSZÁGON JELENLEG NEM MŰKÖDIK A SZOLGÁLTATÁS CSAK NYUGAT-EURÓPÁBAN!

(Nettó ár: 10.228,- Ft) Bruttó ár: 12.990,- Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk!
Termékleírás

A TomTom Forgalmi jelvevő forgalmi információkkal látja el a TomTom készüléket, miközben tölti azt. A jelvevő egyszeri költségéért forgalmi információkat kaphat, és TomTom készülékével elkerülheti a forgalmi dugókat.
A Forgalmi jelvevőnek a TomTom készülékhez való egyszerű csatlakoztatásával és az autó szivargyújtójába dugásával automatikusan forgalmi információkat kap a TMC csatlakozáson keresztül.
Az utazás megtervezése után az útvonalra vonatkozó forgalmi információk tisztán láthatóak lesznek a képernyő jobb oldalán lévő forgalom sávban. Amikor megérinti az ikont a forgalom sávban, akkor további információt kap, mint a forgalmi késlekedés oka vagy fajtája, például baleset vagy forgalmi dugó.

 

  • A TomTom RDS-TMC forgalmi jelvevő eljuttatja a forgalmi információkat a TomTom készülékhez. A jelvevő egyszeri áráért Ön a forgalmi adatok frissítéséhez juthat, amelyek segítségével a TomTom készülék új útvonalat tud ajánlani Önnek a torlódások elkerülésére.

  • Az RDS-TMC forgalmi jelvevő egyszerű csatlakoztatásával a TomTom eszközhöz és az autós töltőhöz Ön automatikusan fogja tudni fogadni a forgalmi információkat a TMC kapcsolaton keresztül. Miután megtervezett egy utazást, az útvonalra vonatkozó forgalmi figyelmeztetések világosan láthatók lesznek a képernyő jobb oldalán lévő forgalmi információs sávban. Amikor megérinti a forgalmi információs sávban lévő ikont, akkor további adatokat kap, mint például a forgalmi késlekedés oka vagy fajtája, például baleset vagy forgalmi dugó.

  • Forgalmi információk azonnali frissítése

  • A leggyorsabb alternatívák ellenőrzése és a becsült megérkezési idő (újra)számítása

  • Nincs szükség kiegészítő előfizetésekre, csak a TomTom RDS-TMC forgalmi jelvevő egyszeri költsége van

  • Kifogja a rádiójelekből a forgalmi adatokat, és átadja azokat a TomTom készüléknek

  • Könnyen telepíthető, csak dugja be, és már mehet is

Kompatibilitás:

TomTom Start 20/25/40/50/60/62 GO 40/50/60/500/600/51/61/510/610 és via sorozatokhoz