Sygic GPS Mobile 3D Európa Android (Sygic-3DM-EU)

 
Rövid termékleírás
- Sygic GPS Navigation Android
- Offline navigáció (A navigációhoz nem kell internet kapcsolat)
- élettartam szoftver és Európa térképfrissítés


HELYETTESÍTŐ TERMÉK:
SYGIC GPS NAVIGATION ANDROID: VOUCHER EDITION

(Nettó ár: 7.866,- Ft) Bruttó ár: 9.990,- Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk!
Termékleírás

Legfrissebb térképek

 

Vásárlóinknak a legfrissebb térképeket nyújtjuk. Olyan kiemelkedő térképszolgáltatóktól, - mint a TomTom, a Whereis és a MapmyIndia - származó, exkluzív térképek garantálják, hogy a lehetőségekhez képest e leggyorsabban célba érjen.

3D Hardvergyorsítás

 

A Sygic az első navigációs alkalmazás, amely kihasználja a chipekbe épített 3D gyorsítást. Élvezze a városok és a domborzat realisztikus 3D megjelenését, mely az úton ön előtt megjelenő épületeket, a felszínt, a parkokat, hegyeket és völgyeket is magában foglalja. 

Valósidejű forgalmi információ

 

Időt és energiát takaríthat meg, ha tudja mi várható ön előtt az úton. Az általunk nyújtott forgalmi információ nagy területet fed le és sűrűn frissített – pontosan abban a sorrendben, ahogy az ön előtt következő úton találkozhat az eseményekkel. Ez a funkció a sygic.com weboldal Extrák menüpontjában vásárolható meg.

Közvetlen utcakeresés

 

Nincs szükség a város megadására, csak írja be az utca nevét és az okos keresőmotor fel fogja kínálni a lehetőségeket, amiből választhat.

Navigációs utasítások

 

A Sygic folyamatos, hanggal ellátott, pontról pontra útmutatásokat ad a vezetőnek, akkor is, ha az alkalmazás a háttérben fut. Ez lehetővé teszi, hogy a készülékén más alkalmazást is használjon, így rugalmasan testre szabhatja az élményeit.

Sebességmérő kamerák bejelentése

 

A Sygic alkalmazások felhasználói bejelenthetik a kamerák és balesetek helyszíneit más felhasználók számára vezetés közben. A friss információ azonnal eljut a többi felhasználóhoz.

Navigálás partnerekhez

 

A telefon névjegyzéke közvetlenül megtalálható a Sygic szoftverben. Jusson el könnyen és gyorsan a barátaihoz és ismerőseihez a nélkül, hogy kilépne az alkalmazásból.

 

Többpontos útvonaltervezés

 

Tervezzen meg utat több ponton át és a Sygic kiszámítja önnek a lehetséges érkezési időt (ETA) az útvonal minden részére. Kiválaszthatja az elkerülendő utakat és optimalizálhatja az utat további lehetőségekkel.

Iránytű szerinti iránykeresés

 

A gyalogos navigációs üzemmód jobban figyelembe veszi és kényelmesebbé teszi a térkép irányváltását a hagyományos térképhez képest. A lépésről-lépésre gyalogos útmutatások a beépített iránytű segítségével könnyebbé teszik az úti cél elérését.

Multitask támogatás

 

Ha a navigáció közben más alkalmazást is használni szeretne, a navigáció a háttérben folytatódik, így folyamatosan kapni fogja a hangutasításokat arról, hogy mikor kell irányt váltani. Amikor az új alkalmazást bezárja a navigáció újra előtérben fog folytatódni. Ez által egyetlen kijáratot sem fog kihagyni!

Multi-touch kijelző támogatás

 

Húzza át a térképen, görgesse a menüt, vagy nagyítson bele és kicsinyítsen a térképbe az ujjaival.

 

Automatikus forgatás

 

A jobb nézethez forgassa el a készülékét és a képernyő automatikusan átvált.

Autó-hifi integráció

 

Az autó-hifi integráció révén (A2DP protokollal) az alkalmazás használatát kényelmesebbé és biztonságosabbá teheti. A zene automatikusan elnémul, amikor a következő utasítás elhangzik.

Zene halkítás

 

Hallgasson zenét vezetés közben, amíg a Sygic-al navigál. A halkítás finoman csökkenti a hangerőt, amíg a Sygic vezetési utasításokat ad és visszaállítja a normál hangerőt a jelzések között.

Városinformációk

 

A Városinformációk segítségével mindig otthon érezheti magát, akárhová utazik. Akár szállodát, éttermet, üzletet keres vagy bele szeretne kóstolni az éjszakai életbe a Sygic minden lehetőséget felkínál önnek.

Útinapló

 

Nézze át az utazásairól összegyűjtött információkból készített statisztikákat, amely tartalmazza a megtett távolságot, szintkülönbséget, időt és sebességet.

Időjárás

 

Készüljön fel minden lehetőségre. Az út során és a célállomásra vonatkozóan láthatja az aktuális időjárás-jelentést. Kétnapos előrejelzés is megnézhető, így nem érheti kellemetlen meglepetés az ott tartózkodás alatt.

Térképek a telefonon

 

A Sygic a térképeket a telefonban tárolja, így azok használatához nincs szükség további letöltésre.

Látnivaló felhívása

 

Hívja fel a megadott helyet a „Látnivaló hívása” funkció segítségével. Ez után a számot eltárolhatja a névjegyzékben, így előkeresheti, amikor szükség van rá.

 

Helyzet megosztása

 

Néhány érintéssel bármilyen helyet megoszthat a barátaival. Válassza ki a célállomást vagy tárolja el az aktuális pozíciót és email-ben, SMS-ben vagy a Sygic-on keresztül üzenve juttassa el az információt a barátaihoz. Ha ők szintén a Sygic-ot használják, akkor egy egyszerű kattintással a megadott helyre navigálhatnak.

Facebook és Twitter integráció

 

A “Csatlakozás Facebook és Twitter hálózathoz” funkcióval lehetővé válik, hogy az ismerősei és a „követői” tudomást szerezzenek arról, hogy ön hol tartózkodik és merre tart. Néhány egyszerű érintéssel ezt az információt közzéteheti a profiljában – akár Google Maps helymeghatározással együtt.

 
Europe
  


A program megvásárlás előtt kipróbálható a saját telefonján/tabletjén 7 napig díjmentesen, az Android Play-ből letölti a szoftvert és a térképeket már használható is. Amennyiben megtetszett önnek, megvásárolható az Európa aktiválási kód.

 

Frissítési információk:

 

A szoftver és a térkép frissítése ingyenesen!

 

Ország Úthálózat Ország Úthálózat Ország Úthálózat
ALB * GBR 99% MNE *
AND 99% GIB 99% NLD 99%
AUT 99% GRC 99% NOR 99%
BIH * HRV 60% POL 99%
BEL 99% HUN 99% PRT 99%
BLR * IRL 99% ROU 13%
BGR 99% ITA 99% SMR 99%
CHE 99% LIE 99% SLO 99%
CZE 99% LTU 99% SRB *
DEU 99% LUX 99% SVK 99%
DNK 99% LVA 63% SWE 99%
ESP 99% MCO 99% TUR 67%
EST 99% MDA * UKR 38%
FIN 99% MKD * VAT 99%
FRA 99% MLT 99% - Sebességmérő kamerák
  * Csak tranzit utakSegítség a kód használatához az alábbi linken található:
Sygic GPS Navigation for Android csomag felhasználása

 

Kapcsolódó termékek