Sygic Drive Közép-Európa 7.71 (SYG-D-KEU)

 
Rövid termékleírás
A lehető legszélesebb körben alkalmazható navigációs szoftver, amely Közép-Európa 10 országát fedi le.

A jól ismert multiplatform alkalmazás megtartotta a kezelési felület jól bevált elemeit, de számos helyen könnyebbé és átláthatóbbá tették a menürendszert. Ennek előnyeit a navigációs készülékeket használók közt leginkább a mobil és PDA tulajdonosok fogják élvezni. Természetesen megmaradt a Sygic piaci szerepét meghatározó multiplatform jelleg, mivel a SygicDRIVE 7.71 továbbra is támogatja a legtöbb hordozható készülék operációs rendszerét.

További újdonság, hogy az új 7.71-es verzió a WinCE, a Windows Mobile vagy éppen a Symbian-on is futtatható. Ezzel igazi fedélzeti navigációs eszközzé varázsolhatják készülékeiket.

A TeleAtlas 2009.02 térképcsomagja már tartalmazza a cég legfrissebb felméréseit. Így a legtöbb navigációnál kulcskérdésként emlegetett M0-ás keleti szakasza egészen a Megyeri hídon keresztül Budakalászig, az M7-es a letenyei határátkelőig vagy pl. az apostagi Duna híd a tervezett M8-as nyomvonalán egyaránt megtalálhatóak.

(Nettó ár: 10.945,- Ft) Bruttó ár: 13.900,- Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk!
Termékleírás
  • Adathordozó: 2GB-os microSD kártya
  • Adapter: SD/MicroSD adapter
  • Kompatibilis platform-ok: Windows Mobile, Windows CE, Symbian, UIQ,
  • Térklépek: TeleAtlas 2009.02. (Ausztria, Csehország, Horvátország, Lengyelország, Liechtenstein, Magyarország, Németország, Svájc, Szlovákia, Szlovénia)
Kapcsolódó termékek