Navigon Samsung Galaxy S autós szett (A02000098)

 
Rövid termékleírás
Navigon autós szett, Samsung Galaxy S i9000 készülékhez.

- Designer tapadókorongos tartó
- Autós töltő

(Nettó ár: 9.441,- Ft) Bruttó ár: 11.990,- Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk!
Termékleírás

A NAVIGON AG  egy kiváló autós tartó megoldást  kínál a felhasználók részére, amely stabilan tartja az Samsung Galaxy S készülékeket, és egy mellékelt szivargyújtó révén költséghatékony töltő megoldást is kínál.

A NAVIGON Samsung Galaxy S autós tartó stabil rögzítést nyújt a szélvédőn: a csúcs kategóriás navigációkra jellemző masszív tartást nyújtja, a készülék  behelyezhető egy külön kis műanyag keretbe, amely az aljába belekapaszkodik, a tetejét pedig finoman megfogja, így kézi erővel könnyen kivehető, de az autós közlekedés erőhatásai okán nem esik ki. A tartó bepattintható a konzolba, amelyben egyrészt körbe 360 fokban elforgatható, továbbá a gömbkarnak köszönhetően a dőlése is módosítható, hogy a szélvédő dőlésszögétől függetlenül a tekintetünkre merőlegesen helyezhessük el a navigációt megjelenítő telefon kijelzőjét. A Samsung Galaxy S így finoman balra dönthető, hogy a vezető lássa a legjobban.

A megoldás pedig kiváló, hiszen a navigációs alkalmazás futtatása közben a Samsung Galaxy S másfél-két óra alatt lemerül, a NAVIGON  Design Car Kit terméknek pedig része az autós töltő is, így nem kell más terméket megvásárolni, egy eszköz biztosítja a használat közbeni töltést is. Az egész tartó konzol, a töltő és a kábel is fekete színű, így az autók többségének belső kialakításához kiválóan illeszkedik.

 

A képen látható Samsung Galaxy S készülék csak illusztráció!

 

Doboz tartalma:
Designer tapadókorongos tartó
Autós töltő