Navigon Apple iPhone 3G, 3GS autós tartó szett (A02000064)

 
Rövid termékleírás
Navigon autós szett, Apple iPhone 3G, 3GS készülékekhez.

(Nettó ár: 7.866,- Ft) Bruttó ár: 9.990,- Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk!
Termékleírás

A NAVIGON AG nem csak az egyik legjobb iPhone navigációs alkalmazást nyújtja a piacon, de egy kiváló autós tartó megoldást is kínál a felhasználók részére, amely stabilan tartja az iPhone 3 készülékeket, és egy mellékelt szivargyújtó révén költséghatékony töltő megoldást is kínál.

A NAVIGON iPhone 3 autós tartó stabil rögzítést nyújt a szélvédőn: a csúcs kategóriás navigációkra jellemző masszív tartást nyújtja, az iPhone 3 behelyezhető egy külön kis műanyag keretbe, amely az aljába belekapaszkodik, a tetejét pedig finoman megfogja, így kézi erővel könnyen kivehető, de az autós közlekedés erőhatásai okán nem esik ki. A tartó bepattintható a konzolba, amelyben egyrészt körbe 360 fokban elforgatható, továbbá a gömbkarnak köszönhetően a dőlése is módosítható, hogy a szélvédő dőlésszögétől függetlenül a tekintetünkre merőlegesen helyezhessük el a navigációt megjelenítő telefon kijelzőjét. Az iPhone 3 így finoman balra dönthető, hogy a vezető lássa a legjobban.

A megoldás pedig kiváló, hiszen a navigációs alkalmazás futtatása közben a4z iPhone másfél-két óra alatt lemerül, a NAVIGON iPhone 3 Design Car Kit terméknek pedig része az autós töltő is, így nem kell más terméket megvásárolni, egy eszköz biztosítja a használat közbeni töltést is. Az egész tartó konzol, a töltő és a kábel is fekete színű, így az autók többségének belső kialakításához kiválóan illeszkedik. A töltő a lehető legkisebb fejet tartalmazza, ezáltal kis helyet foglal a kesztyűtartóban, amikor éppen nincsen használva. A mellékelt adatkábel teljes értékű megoldás, tehát a Mac-kel való kommunikációhoz is kiválóan használható.

 

A képen látható iPhone készülék csak illusztráció!

Kompatibilitás:
iPhone 3G
iPhone 3G S

Doboz tartalma:
Designer tapadókorongos tartó
Autós töltő