Navigon 7210 (navigon_7210)

 
Rövid termékleírás
A Navigon 7210 GPS-sel könnyen beutazhatja Európát. A 16:9, 4,3" colos SmartDisplay képernyővel ellátott 7210 GPS használata nagyon kényelmes. A Reality View üzemmódot kínáló készülék pontosan megjeleníti az autópályának azon szakaszát, ahol éppen halad.

A GPS InstantFix chipnek köszönhetően gyors 7210 a Lane Assistant Pro-val világosan jelzi a követendő útvonalat a bonyolultabb útkereszteződésekben, az utcák nevét bemondva. A Landmark View élethű 3D képet ad a kiválasztott helyekről és emlékművekről, valamint a kedvenc helyeiről (mozi, barátai lakhelye, stb.). Ennél hatékonyabb már nem is lehet egyetlen GPS sem.

A 7210 GPS-nek köszönhetően nem fog többé a forgalmi dugók vagy a megbízhatatlan útvonalak miatt elkésni. A TMC tájékoztatja a közlekedési problémákról, így a GPS egy másik útvonalat ajánl. (A TMC szolgáltatás Magyarországon még nem elérhető!)

(Nettó ár: 55.039,- Ft) Bruttó ár: 69.900,- Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk!
Termékleírás

Bemutató darab!

  • Térkép: Navteq - Teljes EU (38 ország) belső memórián, Magyarország utca szintű lefedettségével
  • Frissítés:
  • Fresh Map szolgáltatás:  vásárolható hozzá bruttó 29.900Ft-ért
  • "Latest Map Guarantee" (Legfrissebb térkép garancia): Az első bekapcsolás és sikeres regisztráció után, 30 napig ingyen letölthető egy teljes Európára vonatkozó térképfrissítés, a készülék gyártása és használatba vétele között kiadott térképekre vonatkozóan
  • Kijelző: 4,3 collos LCD, érintésvezérléssel, 16:9 képarány
  • Processzor: Sirf Titan, 600 Mhz
  • Szolgáltatások: TMC , sáv asszisztencia, Reality View – 3D táblaszintű megjelenítési mód az autópálya kijáratoknál, könnyen kezelhető, áttekinthető felület.
  • Tartozékok: szivargyújtós töltő beépített TMC antennával, autós konzol
  • Szín: fekete


- Navteq - Teljes-Európa térképszoftver (38 ország) a belső memórián:


Magyarország, Albánia, Andorra, Ausztria, Belgium, Bosznia és Hercegovina, Bulgária, Csehország, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Lengyelország, Lettország, Lichtenstein, Litvánia, Luxemburg, Mecedónia, Moldávia, Monaco, Montenegro, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, San Marino, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Vatikán.

Kapcsolódó termékek