Navigon 70 Premium - Teljes-Európa (navigon-70prem)

 
Rövid termékleírás
Új NAVIGON rendszerével együtt mindent megkap, ami a tökéletes navigációhoz szükséges.

Az új NAVIGON 70 Premium érintés nélkül kezelhető

Az innovatív közelítés-érzékelőnek köszönhetően NAVIGON 70 Premium készüléke a kijelzõ érintése nélkül kezelhető, egyszerűen közelítsen kezével a navigátorához, és már aktiválódik is a NAVIGON MyBest POI és az opciósáv. Ezután a szokott módon kezelhető a készülék. Bizonyos idő elteltével ezek a kezelőmezők újra automatikusan eltűnnek, csak a tényleg fontos információk maradnak láthatók. A közelítés-érzékelő nagy előnye: Ön jobban tud koncentrálni a forgalomra és az 5"-os kijelző nagyobb térképfelületének köszönhetően előrelátóbban tud vezetni. A Bluetooth telefon kihangosítóval egyszerre akár 2 telefont is ki tud hangosítani.


(Nettó ár: 43.228,- Ft) Bruttó ár: 54.900,- Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk!
Termékleírás

Specifikáció:

 • Kijelző: 5,0"-os érintőképernyős kijelző 16:9 formátumban
 • GPS: ST-AGPS
 • Operációs rendszer: Microsoft Windows CE
 • Memória: 4GB Flash / 128MB RAM
 • Processzor: STMicroelectronics Cartesio STA 2064
 • Akku: 1400 mAh Lithium akku
 • Súly: ~184 g
 • Méretek: 137,4 mm x 83 mm x 15,3 mm

 

Az új NAVIGON 70 Premium érintés nélkül kezelhetõ

Az innovatív közelítés-érzékelõnek köszönhetõen NAVIGON 70 Premium készüléke a kijelzõ érintése nélkül kezelhetõ. Egyszerûen közelítsen kezével a navigátorához, és már aktiválódik is a NAVIGON MyBest POI és az opciósáv. Ezután a szokott módon kezelhetõ a készülék. Bizonyos idõ elteltével ezek a kezelõmezõk újra automatikusan eltûnnek, csak a tényleg fontos információk maradnak láthatók. A közelítés-érzékelõ nagy elõnye: Ön jobban tud koncentrálni a forgalomra és az 5"-os kijelzõ nagyobb térképfelületének köszönhetõen elõrelátóbban tud vezetni. 

 

Latest Map Guarentee (Legfrissebb térkép garancia): Az első használatba vétel (GPS pozíciót kap a gép) után 30 napig ingyen letölthető egy teljes frissítés, a készülék gyártása és első használatba vétele között kiadott már gyárilag is a gépen található térképekre vonatkozóan.

 

FreshMaps kedvezményes áron
Egyszeri díjfizetés ellenében 24 hónapig rendszeresen rendelkezésére bocsátjuk a legfrissebb letölthető térképeket. Ha a vásárlást követő 30 napon belül aktiválja a FreshMaps-et, akkor 99,00 € helyett csak 19,95 € az ára. A készülék vásárlásától 30 napig érvényes.

 

Szolgáltatások: Navigon „My Route”, „Clever Parking” funkció, TMC, sáv asszisztens pro, sebesség asszisztens, radar információk a térképen, POI klikk, könnyen kezelhető, áttekinthető felület Reality View funkció - 3D táblaszintű megjelenítési mód az autópályakijáratoknál és csomópontokon, Bluetooth telefon kihangosító.

 

My Route: Mindig a legjobb útvonalat ajánlja Önnek, az Ön személyes vezetési stílusára szabva, a napnak és a napszaknak megfelelõen.

 

Clever Parking: "Okos" parkolás funkció, egy ismeretlen városba beérve megmutatja a lehetséges parkolóházakat.

 

TMC: Dugó-, és forgalomfigyelő rendszer

 

 Reality View Pro: 3D táblaszintű megjelenítési mód az autópálya kijáratoknál

 

ÚJ  Active Lane Assistant Pro: sáv asszisztens szolgáltatás

 

ÚJ  1-Click-Menu funkció: kattintson egyszerűen a kijelzőre, így automatikusan megjelenik a NAVIGON MyBest-POI, valamint az opciósáv

ÚJ  Bluetooth 2.0 telefon kihangosító: Telefon kihangosító, akár 2 készülékre is egyszerre, hogy az Ön kezei ott maradjanak, ahol a legnagyobb szükség van rájuk – a kormányon.

ÚJ  City View3D 2.0: Városok és épületek háromdimenziós modellként jellenek meg a kijelzőn, könyítve a tájékozódást.

Navteq 2010.Q2 (Részletes Magyarország utca, házszám szintű térképével) Teljes-Európa térképszoftver (43 ország) előtelepítve a gép ROM-jába:

 

Magyarország, Albánia, Andorra, Ausztria, Belgium, Bosznia és Hercegovina, Bulgária, Csehország, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Lengyelország, Lettország, Lichtenstein, Litvánia, Luxemburg, Mecedónia, Moldávia, Monaco, Montenegro, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, San Marino, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Vatikán.

 

A doboz tartalma:

 • NAVIGON 70 Premium készülék
 • Formatervezett autós tartó
 • Autós töltő beépített TMC antennával
 • USB sync kábel
 • Útmutató a gyors üzembehelyezéséhez
 • NAVIGON FreshMaps kedvezményre jogosító kártya
Kapcsolódó termékek