Navigon 6350 Live - Teljes Európa (40 ország) (navigon-6350-live)

 
Rövid termékleírás
- CPU: Atlas IV, 500MHz
- Memória: 128 MB RAM / 2048 MB ROM
- Bővítés: microSD kártyahely (MicroSD, MicroSDHC)
- Kijelző: 4.3"-os színes, transzflektív TFT, 480 x 272 pixel felbontás, 16 bit színmélység
- Akkumulátor: 1300 mAh, Lítium-ion beépített
- Kommunikáció: USB 2.0
- Op.rendszer: Microsoft Windows CE .NET 5.0
- Súly: 170 gramm
- Garancia: 2 év
- Egyéb: Beépített SiRF Atlas IV + Instant Fix II GPS vevőegység

(Nettó ár: 62.913,- Ft) Bruttó ár: 79.900,- Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk!
Termékleírás

- Latest Map Guarentee (Legfrissebb térkép garancia): Az első használatba vétel (GPS pozíciót kap a gép) után 30 napig ingyen letölthető egy teljes frissítés, a készülék gyártása és első használatba vétele között kiadott már gyárilag is a géphez adott térképekre vonatkozóan.

Fresh Map szolgáltatás:  19 Euro-s összegért 2 éven keresztül elérhetõ a 3 havonta megjelenõ teljes Európára vonatkozó térképfrissítés (A szolgáltatás, csak azon készülékek esetében vehetõ igénybe, melyeknél a készülék dobozán megtalálható a 80% -os kedvezmény jelölés valamint, a csomagolásban a kedvezményre jogosító kódszám ) A készülék vásárlásától 30 napig érvényes.

- Bluetooth GSM kihangosító

- Radarinfo: a fixen telepített sebességmérők jelzése

(külön megvásárolható szolgáltatás)

- Sebességasszisztens: Az adott útszakaszon érvényes sebességhatárok és annak túllépésének jelzése.

- Clever Parking: A navigációs cél megközelítésekor a közeli parkolási lehetőségeket automatikusan mutatja a térképen

- Landmark View 3D: Domborzat megjelenítés a térképen, 3 dimenzióban

- Navigon Live Services: A 6350 Live moduljának köszönhetően közvetlenül hozzáférhet számos praktikus szolgáltatáshoz. A legfrissebb információk, pl. a Traffic Live, a Goggle Local Search, a Radarinfo Live,a Clever Parking Live vagy az Időjárás Live GRPS kapcsolaton keresztül letölthető a készülékre.
(A Navigon Live szolgáltás az akiválást követően 3 hónapig ingyenes. A további aktuális díjszabással kapcsolatban kérjük keresse fel a Navigon weboldalát! www.navigon.com/live)

- Reality View Pro: Ahogyan a valóságban látja - autópálya csomópontok és lehajtók részletgazdag, valósághű ábrázolása. (sávok, táblák)

- My Routes + Traffic Live: A döntés az Ön kezében van: a MyRoutes az Ön vezetési szokásai, a napszak, valamint a hét napja figyelembe vételével akár 3 féle útvonalat is felkínál. Sőt a Traffic Live szolgáltatás segítségével még a legfrissebb forgalmi információkat (TMC) is figyelembe veszi.

- Lane Assistant Pro: sáv asszisztens szolgáltatás, mely időben jelzi, hogy melyik sávban kell haladnunk a következő manőver egyszerű teljesítése végett

- POI Click: A térképen megjelenő POI-kat jelölő ikonokra kattintva azonnali információt kaphatunk (pl. nyitva tartás, cím, teleonszám), és azonnal útba is ejthetjük.

NAVIGON Teljes-Európa 2010.Q1-es térképek:

Albánia, Andorra, Fehéroroszország, Belgium, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Dánia, Németország, Észtország, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Görögország, Nagy-Britannia, Írország, Olaszország, Horvátország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Macedónia, Monaco, Montenegró, Hollandia, Norvégia, Ausztria, Lengyelország, Portugália, Románia, San Marino, Svédország, Svájc, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Csehköztársaság, Magyarország, Vatikán

A doboz tartalma:

- Navigon 6350Live készülék (telepített Teljes-Európa térképpel)

- Live modul

- szivargyújtós autós töltő

- tapadókorongos készüléktartó konzol

- USB szinkronkábel

 

Kapcsolódó termékek