Navigon 4350 max (navigon_4350max)

 
Rövid termékleírás
Bármerre is jár, a NAVIGON 4350 max kellemes útitársara talál. Egy navigációs készüléknél azonban nem csak a megjelenés fontos. A NAVIGON MyRoutes mindig a legjobb útvonalat ajánlja Önnek, az Ön személyes vezetési stílusára szabva, a napnak és a napszaknak megfelelően. Az Ön kényelméről olyan alkalmazások gondoskodnak, mint például a Reality View Pro, a Clever Parking és a TMC útinformáció. A sorozat újdonsága még ennél is többet nyújt: Text-to-Speech, Hangos TMC és Bluetooth kihangosító azért, hogy az Ön kezei ott maradjanak, ahol a legnagyobb szükség van rájuk – a kormányon.

- Kijelző: 4,3"-os érintőképernyős kijelző
- GPS: SiRF Star III + Instant Fix II
- Operációs rendszer: Windows CE
- Memória: 2 GB Flash / 128 MB RAM
- Processzor: Atlas IV (500 Mhz)
- Akku: 1300 mAh Lithium akku
- Súly: 170 g


(Nettó ár: 39.291,- Ft) Bruttó ár: 49.900,- Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk!
Termékleírás

Latest Map Guarentee (Legfrissebb térkép garancia): Az első használatba vétel (GPS pozíciót kap a gép) után 30 napig ingyen letölthető egy teljes frissítés, a készülék gyártása és első használatba vétele között kiadott már gyárilag is a gépen található térképekre vonatkozóan.

Fresh Map szolgáltatás:  19 Euro-s összegért 2 éven keresztül elérhetõ a 3 havonta megjelenõ teljes Európára vonatkozó térképfrissítés (A szolgáltatás, csak azon készülékek esetében vehetõ igénybe, melyeknél a készülék dobozán megtalálható a 80% -os kedvezmény jelölés valamint, a csomagolásban a kedvezményre jogosító kódszám ) A készülék vásárlásától 30 napig érvényes.

 

Szolgáltatások: Navigon „My Route”, „Clever Parking” funkció, TMC, sáv asszisztens pro, sebesség asszisztens, radar információk a térképen, POI klikk, könnyen kezelhető, áttekinthető felület Reality View funkció - 3D táblaszintű megjelenítési mód az autópályakijáratoknál és csomópontokon, Bluetooth telefon kihangosító.

 

- My Route: Mindig a legjobb útvonalat ajánlja Önnek, az Ön személyes vezetési stílusára szabva, a napnak és a napszaknak megfelelõen.

 

- Clever Parking: "Okos" parkolás funkció, egy ismeretlen városba beérve megmutatja a lehetséges parkolóházakat.

 

- TMC: Dugó-, és forgalomfigyelő rendszer

 

- Reality View Pro: 3D táblaszintű megjelenítési mód az autópálya kijáratoknál

 

- Lane Assistant Pro: sáv asszisztens szolgáltatás

 

- Radarinfo: a fixen telepített sebességmérők jelzése

 

- Bluetooth telefon kihangosító: Telefon kihangosító, hogy az Ön kezei ott maradjanak, ahol a legnagyobb szükség van rájuk – a kormányon.

 

- Navteq 2010.Q1 (Részletes Magyarország utca, házszám szintű térképével) Teljes-Európa térképszoftver (40 ország) előtelepítve a gép ROM-jába:

 

Magyarország, Albánia, Andorra, Ausztria, Belgium, Bosznia és Hercegovina, Bulgária, Csehország, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Lengyelország, Lettország, Lichtenstein, Litvánia, Luxemburg, Mecedónia, Moldávia, Monaco, Montenegro, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, San Marino, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Vatikán.

Kapcsolódó termékek