Navigon 4310 max (navigon_4310max)

 
Rövid termékleírás
Bármerre is jár, a NAVIGON 4310 max kellemes útitársara talál. Egy navigációs készüléknél azonban nem csak a megjelenés fontos. A NAVIGON MyRoutes mindig a legjobb útvonalat ajánlja Önnek, az Ön személyes vezetési stílusára szabva, a napnak és a napszaknak megfelelően. Az Ön kényelméről olyan alkalmazások gondoskodnak, mint például a Reality View Pro, a Clever Parking és a TMC útinformáció.

HASZNÁLT KÉSZÜLÉK 1 HÓNAP GARANCIÁVAL!

- Kijelző: 4,3"-os érintőképernyős kijelző
- GPS: SiRF Star III + Instant Fix II
- Operációs rendszer: Windows CE
- Memória: 2 GB Flash / 128 MB RAM
- Processzor: Atlas IV (500 Mhz)
- Akku: 1300 mAh Lithium akku
- Súly: 170 g

(Nettó ár: 15.669,- Ft) Bruttó ár: 19.900,- Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk!
Termékleírás

Latest Map Guarentee (Legfrissebb térkép garancia): Az első használatba vétel (GPS pozíciót kap a gép) után 30 napig ingyen letölthető egy teljes frissítés, a készülék gyártása és első használatba vétele között kiadott már gyárilag is a gépen található térképekre vonatkozóan.

 

Szolgáltatások: Navigon „My Route”, „Clever Parking” funkció, TMC, sáv asszisztens pro, sebesség asszisztens, radar információk a térképen, POI klikk, könnyen kezelhető, áttekinthető felület Reality View funkció - 3D táblaszintű megjelenítési mód az autópályakijáratoknál és csomópontokon

 

- My Route: Mindig a legjobb útvonalat ajánlja Önnek, az Ön személyes vezetési stílusára szabva, a napnak és a napszaknak megfelelõen.

 

- Clever Parking: "Okos" parkolás funkció, egy ismeretlen városba beérve megmutatja a lehetséges parkolóházakat.

 

- TMC: Dugó-, és forgalomfigyelő rendszer (Magyarországon nem működik!)

 

- Reality View Pro: 3D táblaszintű megjelenítési mód az autópálya kijáratoknál

- Lane Assistant Pro: sáv asszisztens szolgáltatás

- Radarinfo: a fixen telepített sebességmérők jelzése

- Navteq 2012.Q3 (Részletes Magyarország utca, házszám szintű térképével) Teljes-Európa térképszoftver (40 ország) előtelepítve a gép ROM-jába:

 

Magyarország, Albánia, Andorra, Ausztria, Belgium, Bosznia és Hercegovina, Bulgária, Csehország, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Lengyelország, Lettország, Lichtenstein, Litvánia, Luxemburg, Mecedónia, Moldávia, Monaco, Montenegro, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, San Marino, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Vatikán.

Kapcsolódó termékek