Navigon 40 Plus - Teljes-Európa (navigon40-plus)

 
Rövid termékleírás
Segítőtárs a tájékozódásban - NAVIGON 40 Plus
Ne érezze elveszettnek magát a nagyváros forgatagában! A NAVIGON 40 Plus gondoskodik az eligazodásról. Az Aktív sávasszisztens funkció révén a lekanyarodások előtt az autó mozgásával dinamikusan lépést tartó animáció idejében jelzi, hogy mikor melyik sávba kell átsorolnia. Legyen képben a zsúfolt városi forgalomban és vezessen stresszmentesen, mindig a megfelelő sávban. És hogy azt is tudja, melyik utcába kanyarodik be éppen, a Text-to-Speech a távolságokon kívül az utcaneveket és a kijáratokat is felolvassa, így Önnek csak a forgalomra kell koncentrálni.

(Nettó ár: 35.354,- Ft) Bruttó ár: 44.900,- Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk!
Termékleírás

 

Specifikáció:

- Kijelző: 4,3"-os érintőképernyős kijelző
- GPS: SiRF Atlas V
- Operációs rendszer: Windows CE
- Memória: 4 GB Flash / 64 MB RAM
- Processzor: Atlas V (500 Mhz)
- Akku: 1300 mAh Lithium akku
- Súly: 160 g 

 

TÖBB látvány és élmény a NAVIGON 40 Plus révén
A  NAVIGON MyBest POI mutatja Önnek három kedvenc Hasznos Helyének távolságát a kijelző felső szélén. Így mindig tudni fogja, milyen messze van pl. kedvenc gyorsétterme. Igény szerint ezt a kijelzést el is tüntetheti, majd egyetlen gombnyomással újra bekapcsolhatja és állandósíthatja is.  További klassz extra, ami a szó szoros értelmében jobb rálátást biztosít, az 1-Click-Menu funkció: kattintson egyszerűen a kijelzőre, így automatikusan megjelenik a NAVIGON MyBest-POI, valamint az opciósáv. Csak az Ön számára valóban hasznos infók látszanak. Így nagyobb térképterület áll rendelkezésre és Ön még inkább képben lesz!

 

FreshMaps kedvezményes áron
Egyszeri díjfizetés ellenében 24 hónapig rendszeresen rendelkezésére bocsátjuk a legfrissebb letölthető térképeket. Ha a vásárlást követő 30 napon belül aktiválja a FreshMaps-et, akkor 99,00 € helyett csak 19,95 € az ára. A készülék vásárlásától 30 napig érvényes.

 

Szolgáltatások: Navigon „My Route”, „Clever Parking” funkció, TMC, sáv asszisztens pro, sebesség asszisztens, radar információk a térképen, POI klikk, könnyen kezelhető, áttekinthető felület Reality View funkció - 3D táblaszintű megjelenítési mód az autópályakijáratoknál és csomópontokon, Bluetooth telefon kihangosító.

 

My Route: Mindig a legjobb útvonalat ajánlja Önnek, az Ön személyes vezetési stílusára szabva, a napnak és a napszaknak megfelelõen.

 

Clever Parking: "Okos" parkolás funkció, egy ismeretlen városba beérve megmutatja a lehetséges parkolóházakat.

 

TMC: Dugó-, és forgalomfigyelő rendszer

 

 Reality View Pro: 3D táblaszintű megjelenítési mód az autópálya kijáratoknál

 

ÚJ  Active Lane Assistant Pro: sáv asszisztens szolgáltatás

 

ÚJ  1-Click-Menu funkció: kattintson egyszerűen a kijelzőre, így automatikusan megjelenik a NAVIGON MyBest-POI, valamint az opciósáv

 

Radarinfo: a fixen telepített sebességmérők jelzése (külön megvásárolható szolgáltatás)

 

 

Navteq 2010.Q2 (Részletes Magyarország utca, házszám szintű térképével) Teljes-Európa térképszoftver (40 ország) előtelepítve a gép ROM-jába:

 

Magyarország, Albánia, Andorra, Ausztria, Belgium, Bosznia és Hercegovina, Bulgária, Csehország, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Lengyelország, Lettország, Lichtenstein, Litvánia, Luxemburg, Mecedónia, Moldávia, Monaco, Montenegro, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, San Marino, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Vatikán.

Kapcsolódó termékek