Navigon 40 Easy 20 országos (N40-easy-20)

 
Rövid termékleírás
NAVIGON 40 Easy: Meggyőző induló készülék
Ki mondja, hogy az induló készülékek nem lehetnek lenyűgözőek? A NAVIGON 40 Easy segítségével mindig jó úton fog járni: az Aktív sávasszisztens funkció úgy könnyíti meg a tájékozódást, hogy kanyarodási műveletek előtt az autó mozgásával dinamikusan lépést tartó animáció jelenik meg a kijelzőn, amely mutatja a tényleges utat. Így Ön mindig pontosan tudni fogja, hogy mikor melyik sávban hajtson, és nem fogja elmulasztani a kanyarodásokat. Így a zsúfolt városi forgalomban is előrelátóan, stresszmentesen vezethet.

(Nettó ár: 27.480,- Ft) Bruttó ár: 34.900,- Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk!
Termékleírás

 

Specifikáció:

- Kijelző: 4,3"-os érintőképernyős kijelző
- GPS: SiRF Atlas V
- Operációs rendszer: Windows CE
- Memória: 2 GB Flash / 64 MB RAM
- Processzor: Atlas V (500 Mhz)
- Akku: 1300 mAh Lithium akku
- Súly / méret: 160 g / 120,5 mm x 75,5 mm x 15,2 mm  

 

TÖBB látvány és élmény a NAVIGON 40 Plus révén
A  NAVIGON MyBest POI mutatja Önnek három kedvenc Hasznos Helyének távolságát a kijelző felső szélén. Így mindig tudni fogja, milyen messze van pl. kedvenc gyorsétterme. Igény szerint ezt a kijelzést el is tüntetheti, majd egyetlen gombnyomással újra bekapcsolhatja és állandósíthatja is.  További klassz extra, ami a szó szoros értelmében jobb rálátást biztosít, az 1-Click-Menu funkció: kattintson egyszerűen a kijelzőre, így automatikusan megjelenik a NAVIGON MyBest-POI, valamint az opciósáv. Csak az Ön számára valóban hasznos infók látszanak. Így nagyobb térképterület áll rendelkezésre és Ön még inkább képben lesz!

 

A NAVIGON 40 Easy segítségével képben lesz és elkerüli a torlódásokat
Autópályán is mindig képben lehet és el is felejtheti a stresszt: a Reality View Pro szolgáltatás gondoskodik arról, hogy könnyen át tudja tekinteni az autópálya-csomópontokat és lehajtókat: az útjelzőtáblák valósághűen jelennek meg, és a készülék pontosan mutatja, hogy melyik sávban kell hajtania, hogy nehogy elmulassza a megfelelő lehajtót. A díjmentes TMC előre figyelmezteti Önt a közlekedési akadályokra és segít elkerülni a torlódásokat. És közvetlenül a cél előtt a Clever Parking megmutatja a következő parkolóhelyet.  Érjen célhoz biztonságosan és ellazultan a NAVIGON 40  Easy-vel!

 

Latest Map Guarentee (Legfrissebb térkép garancia): Az első használatba vétel (GPS pozíciót kap a gép) után 30 napig ingyen letölthető egy teljes frissítés, a készülék gyártása és első használatba vétele között kiadott már gyárilag is a gépen található térképekre vonatkozóan.

FreshMaps kedvezményes áron
Egyszeri díjfizetés ellenében 24 hónapig rendszeresen rendelkezésére bocsátjuk a legfrissebb letölthető térképeket. Ha a vásárlást követő 30 napon belül aktiválja a FreshMaps-et, akkor 84,95 € helyett csak 16,95 € az ára. A készülék vásárlásától 30 napig érvényes.

 

Szolgáltatások: Navigon „My Route”, „Clever Parking” funkció, TMC, sáv asszisztens pro, sebesség asszisztens, radar információk a térképen, POI klikk, könnyen kezelhető, áttekinthető felület Reality View funkció - 3D táblaszintű megjelenítési mód az autópályakijáratoknál és csomópontokon, Bluetooth telefon kihangosító.

 

My Route: Mindig a legjobb útvonalat ajánlja Önnek, az Ön személyes vezetési stílusára szabva, a napnak és a napszaknak megfelelõen.

 

Clever Parking: "Okos" parkolás funkció, egy ismeretlen városba beérve megmutatja a lehetséges parkolóházakat.

 

TMC: Dugó-, és forgalomfigyelő rendszer

A TMC információk ingyenesen foghatók az alábbi országokban: A, B, CH, CZ, D, DK, E, FR, I, N, NL, S. A Premium TMC szolgáltatásokra a következő országokban lehet előfizetni: A, D, F, HU, FIN, N, PL, S, SL, UK (a szolgáltatások és árak országonként eltérőek lehetnek).

 

 Reality View Pro: 3D táblaszintű megjelenítési mód az autópálya kijáratoknál

 

ÚJ  Active Lane Assistant Pro: sáv asszisztens szolgáltatás

 

ÚJ  1-Click-Menu funkció: kattintson egyszerűen a kijelzőre, így automatikusan megjelenik a NAVIGON MyBest-POI, valamint az opciósáv

 

Radarinfo: a fixen telepített sebességmérők jelzése (külön megvásárolható szolgáltatás)

 

 

Navteq 2011.Q1 (Részletes Magyarország utca, házszám szintű térképével) Közép-Európa térképszoftver (20 ország) előtelepítve a gép ROM-jába:

http://www.navigon.com/export/sites/default/common/images/pna/Map_coverage/navigon_shop_karten_20.jpg

Magyarország,  Andorra, Ausztria, Belgium, Csehország, Dánia,  Franciaország, Hollandia, Lengyelország,  Lichtenstein,  Luxemburg, Monaco,  Németország, Olaszország,  San Marino, Spanyolország, Svájc,  Szlovákia, Szlovénia, Vatikán.

Kapcsolódó termékek