Navigon 3310 max (navigon_3310max)

 
Rövid termékleírás
Fedezze fel a korszerű zsebméretű navigációt a 3110 Max segítségével! Mindenki átélte már azt a helyzetet amikor a reggel még optimális útvonal estére rémálommá vált. A NAVIGON 33 max sorozat tagjai nem az általános megoldást kínálják, hanem a NAVIGON MyRoutes segítségével mindig az éppen legjobb útvonalat. Azt, amely az Ön személyes vezetési stílusára lett szabva, a napnak és a napszaknak megfelelõen. További fontos szolgáltatás még a továbbfejlesztett Sávasszisztens Pro, a Reality View Light és a Clever Parking.

- Kijelző: 4.3" érintőlépernyős
- GPS: SiRF Star III + Instant Fix II
- Operációs rendszer: Windows CE
- Memória: 2 GB Flash / 64 MB RAM
- Prceszor: Atlas IV (500 MHz)
- Akkumulátor: 1300 mAh Lithium battery
- Súly: 170 g

(Nettó ár: 27.480,- Ft) Bruttó ár: 34.900,- Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk!
Termékleírás

Latest Map Guarentee (Legfrissebb térkép garancia): Az első használatba vétel (GPS pozíciót kap a gép) után 30 napig ingyen letölthető egy teljes frissítés, a készülék gyártása és első használatba vétele között kiadott már gyárilag is a gépen található térképekre vonatkozóan.

 

Szolgáltatások: Navigon „My Route”, „Clever Parking” funkció, sáv asszisztens pro, sebesség asszisztens, radar információk a térképen, POI klikk, könnyen kezelhető, áttekinthető felület Reality View funkció - 3D táblaszintű megjelenítési mód az autópályakijáratoknál és csomópontokon

 

- My Route: Mindig a legjobb útvonalat ajánlja Önnek, az Ön személyes vezetési stílusára szabva, a napnak és a napszaknak megfelelõen.

 

- Clever Parking: "Okos" parkolás funkció, egy ismeretlen városba beérve megmutatja a lehetséges parkolóházakat.

 - TMC: Dugó-, és forgalomfigyelő rendszer (Magyarországon még nem működik)

- Reality View Light: 3D táblaszintű megjelenítési mód az autópálya kijáratoknál.

- Lane Assistant Pro: sáv asszisztens szolgáltatás

- Radarinfo: a fixen telepített sebességmérők jelzése

- Navteq 2010.Q1 (Részletes Magyarország utca, házszám szintű térképével) Közép-Európa térképszoftver (20 ország) előtelepítve a gép ROM-jába

Kapcsolódó termékek