Navigon 2310 (navigon_2310)

 
Rövid termékleírás
Első ránézésre akár egy ékszernek is nézhetné. A kis méret, gyönyörű design büszkévé teszi a NAVIGON 2310 sorozatú készülék tulajdonosát. Azonban nem csupán a szép külalak az, ami rabulejtõ. A TMC útinformáció segítségével elkerülheti a dugókat, a NAVIGON MyRoutes bármikor megtalálja az Ön számára leginkább megfelelő útvonalat, és a POI-Klick segítségével minden információt megkaphat a kiválasztott érdekes úticélról. Amennyiben még mindig nem sikerült meggyőznünk, úgy kérjük, tekintse meg árainkat.

- Kijelző: 3,5"-os érintõképernyős
- GPS: SiRF Atlas III + Instant Fix II
- Operációs rendszer: Windows CE
- Memória: 2 GB Flash / 64 MB RAM
- Processzor: Atlas III (375 Mhz)
- Akku: 740 mAh Lithium akku
- Súly: 122 g

(Nettó ár: 31.417,- Ft) Bruttó ár: 39.900,- Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk!
Termékleírás

 

Latest Map Guarentee (Legfrissebb térkép garancia): Az első használatba vétel (GPS pozíciót kap a gép) után 30 napig ingyen letölthető egy teljes frissítés, a készülék gyártása és első használatba vétele között kiadott már gyárilag is a gépen található térképekre vonatkozóan.

- Fresh Map szolgáltatás (külön megvásárolható a géphez): 2 éven keresztüli, évi négy alkalommal megjelenő térképfrissítés: 99 EUR, a Navigon weblapján vásárolható meg. vagy üzletünkben is megvásárolható, bruttó 29.900Ft-ért.

 

Szolgáltatások: Navigon „My Route”, „Clever Parking” funkció, sáv asszisztens pro, sebesség asszisztens, radar információk a térképen, POI klikk, könnyen kezelhető, áttekinthető felület Reality View funkció - 3D táblaszintű megjelenítési mód az autópályakijáratoknál és csomópontokon

 

- My Route: Mindig a legjobb útvonalat ajánlja Önnek, az Ön személyes vezetési stílusára szabva, a napnak és a napszaknak megfelelõen.

 

- Clever Parking: "Okos" parkolás funkció, egy ismeretlen városba beérve megmutatja a lehetséges parkolóházakat.

 

- Reality View Pro: 3D táblaszintű megjelenítési mód az autópálya kijáratoknál

- Lane Assistant Pro: sáv asszisztens szolgáltatás

- TMC: Dugó-, és forgalomfigyelő rendszer (Magyarországon még nem működik)

 

- Radarinfo: a fixen telepített sebességmérők jelzése

- Navteq 2009.Q3 (Részletes Magyarország utca, házszám szintű térképével) Teljes-Európa térképszoftver (40 ország) előtelepítve a gép ROM-jába:

Magyarország, Albánia, Andorra, Ausztria, Belgium, Bosznia és Hercegovina, Bulgária, Csehország, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Lengyelország, Lettország, Lichtenstein, Litvánia, Luxemburg, Mecedónia, Moldávia, Monaco, Montenegro, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, San Marino, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Vatikán.

Kapcsolódó termékek