Navigon 1410 Teljes Európa (40 ország) (navigon_1410)

 
Rövid termékleírás
A NAVIGON készülékek számos intelligens funkciója hozzájárul ahhoz, hogy biztosan, időben és kényelmesen elérje a célját. Próbálja ki, milyen stresszmentes is lehet az autóvezetés! A Navigon 1410 olcsó és praktikus Teljes-Európa modelljével nem csak autóban, hanem gyalogosan is könnyedén navigálhat!

Fedezze fel a városokat anélkül, hogy eltévedne: A gyalogos navigációval egyenesen célhoz érhet akkor is, ha már nem autójában ül. Így megtalálja a legeldugottabb tereket és látnivalókat is.

(Nettó ár: 23.543,- Ft) Bruttó ár: 29.900,- Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk!
Termékleírás

Latest Map Guarentee (Legfrissebb térkép garancia): Az első használatba vétel (GPS pozíciót kap a gép) után 30 napig ingyen letölthető egy teljes frissítés, a készülék gyártása és első használatba vétele között kiadott már gyárilag is a gépen található térképekre vonatkozóan.

Szolgáltatások: Navigon „My Route”, „Clever Parking” funkció, sáv asszisztens pro, sebesség asszisztens, radar információk a térképen, POI klikk, könnyen kezelhető, áttekinthető felület Reality View funkció - 3D táblaszintű megjelenítési mód az autópályakijáratoknál és csomópontokon

 - My Route: Mindig a legjobb útvonalat ajánlja Önnek, az Ön személyes vezetési stílusára szabva, a napnak és a napszaknak megfelelõen.

 -  Clever Parking: "Okos" parkolás funkció, egy ismeretlen városba beérve megmutatja a lehetséges parkolóházakat.

- Reality View Light: 3D táblaszintű megjelenítési mód az autópálya kijáratoknál

- Lane Assistant Pro: sáv asszisztens szolgáltatás

- Radarinfo: a fixen telepített sebességmérők jelzése

- Navteq 2010.Q1 (Részletes Magyarország utca, házszám szintű térképével) Teljes-Európa térképszoftver (40 ország) előtelepítve a gép ROM-jába:

 

Magyarország, Albánia, Andorra, Ausztria, Belgium, Bosznia és Hercegovina, Bulgária, Csehország, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Lengyelország, Lettország, Lichtenstein, Litvánia, Luxemburg, Mecedónia, Moldávia, Monaco, Montenegro, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, San Marino, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Vatikán.

Kapcsolódó termékek