iGo Nav N Go iGo 8 Európa (NNG-IGO8EU)

 
Rövid termékleírás
A jól ismert iGO MyWay 2006 útódja Nav N Go új 3D-s navigációs szoftvere PDA-ra, Európa 43 országának részletes térképével, és számtalan új funkcióval.

Nav N Go iGO 8 egyszerûen használható, elég behelyezni a memóriakártyát a futtatásra alkalmas mobil készülékbe (Plug&Go), és a program máris mûködésre kész. Akár egész Európát beutazhatjuk úgy, hogy nem kell térképeket cserélni, vagy átváltani az országok között. A kevésbé gyakorlott felhasználók választhatják az alapfunkciók használatára alkalmas „Normál mód”-ot, míg a tapasztaltabbak kedvükre válogathatnak a „Profi mód” kínálta számtalan beállítási lehetõség között. A termék újfajta csomagolásban kerül forgalomba. Az exkluzív doboz tartalmazza a microSD memóriakártyát, a széleskörû kompatibilitást biztosító miniSD és SD adaptereket és a magyar nyelvű kezelési útmutatót.

(Nettó ár: 24.803,- Ft) Bruttó ár: 31.500,- Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk!
Termékleírás

Nav N Go iGO8 navigációs szoftver

30 nyelven 50 hangprofillal élvezhetjük az új 3 dimenziós navigációt, így akár külföldi ismerőseink is felfedezhetik a vendéglátó országot saját nyelvükön. A rendszerkövetelményben QVGA és VGA felbontást igénylő igo8 navigációs szoftver, mind beépített mind külső GPS vevős eszközöket is támogat majd. A processzorigény minimumát 300Mhz-ben, a rendszermemóriát 64 MB-ban határozta meg a gyártó.

A Nav N Go iGO 8 kompatibilis a piac legtöbb Windows Mobile™ alapú mobil eszközével. Egyszerűen csatlakoztassa az SD memóriakártyát, és a szoftver máris működésre kész! A Nav N Go iGO 8 GPS-navigációs szoftver microSD memóriakártyán jelenik meg. A mellékelt teljes méretű SD és a miniSD adapter univerzális kompatibilitást biztosít a különféle, régebbi és új készülékekhez. A szoftver különböző képernyőfelbontásokat és -tájolásokat támogat, így például széles képernyőn is futtatható.

TMC támogatás és traffipax figyelmeztetés A Nav N Go iGO 8 Európa minden ingyenes TMC forrását integrálja. Amennyiben van rendelkezésre álló TMC információ, a forgalmi események a térképen látható ikonok formájában, illetve egy forgalmi információ listán is megjelennek. A Nav N Go iGO 8 szoftver a következő traffipax típusokat támogatja: rögzített egyirányú és kétirányú kamera, szekció kamera, tilos jelzés és mobil traffipaxok. Az alap kamera adatbázis ingyenesen letölthető, az Európa minden ismert sebességmérőjét tartalmazó lista pedig megvásárolható a POI-Warner Updater alkalmazás segítségével.

A Nav N Go iGO 8-ban valódi térhatású navigáció érhető el az épületek, jellegzetes tájékozódási pontok és teljes városok 3D grafikáival. A Nav N Go iGO 8 elkülöníti a 2D és 3D térkép megjelenítést. Teljes 3D megjelenítések közé tartoznak a térbeli út és domborzati elemek, a 3D várostérképek, valamint a 3D jellegzetes tájékozódási pontok. A 3D üzemmód élethű vezetési élményt nyújt. A térbeli tájékozódást megkönnyíti, ha a felhasználó képszerű épületeket lát, a városon kívül pedig a táj minden elemét észlelheti a tágas síkságoktól a legmagasabb hegyekig, harmonikus elrendezésben. A Nav N Go iGO 8 grafikai felületének egyedülálló képessége, hogy folytonos, akadozásmentes térbeli képet alkot a terepről, akár 20 kilométeres távolságból is.

Két különböző felhasználói mód teszi az Ön igényeinek megfelelővé a kezelőfelületet: az „Normál mód”-ban a szoftver fő funkciói érhetők el a legkönnyebben, míg a „Profi mód” -ban akár finom hangolásokat és bonyolultabb beállításokat is végezhet. A „Normál mód” intuitíven használható a kezelési útmutató elolvasása nélkül is. Tartalmazza a legegyszerűbb utasításokat, amelyek eljuttatják a vezetőt a kívánt úticélhoz. A gazdag választékkal rendelkező, egyedi felület és a sokrétű képességek a „Profi mód”-ban mutatkoznak meg igazán. Ez utóbbi beállítás az olyan igényes felhasználóknak és kütyü-rajongóknak való, akik a legjobb innovatív jellemzőket várják navigációs eszközüktől.

A Nav N Go iGO 8 magas szintű POI kezelése lehetővé teszi, hogy elmentse, feltöltse az internetre és másokkal is megossza saját POI és útvonalkészletét! (Google Maps/Google Earth formátumok támogatásával) A Nav N Go iGO 8-ban több újdonsággal is találkozhat a POI kezelés területén. A felhasználó hozzáadhatja a saját POI készletét a Felhasználó POI szekcióhoz, teljes rugalmassággal teheti a POI-kat különböző kategóriákba, illetve később módosíthatja, vagy törölheti is ezeket. Emellett már nem csak egy adott hely (GPS-pozíció, úti cél vagy egy tetszőleges cím) körül kereshet, hanem a tervezett útvonal mentén is. Így például ha az autópályán halad, könnyedén tud olyan benzinkutat keresni, amihez nem szükséges letérnie a sztrádáról.

Kapcsolódó termékek