Garmin Zümo 660 LM (010-00727-06)

 
Rövid termékleírás
Induljon útnak új utakon és fedezzen fel többet a zūmo 660-al. Ez a motorosokat figyelembe véve fejlesztett navigációs készülék arra készült, hogy Önt mindenhol elvezesse két kerekű kalandjai során. Legyen Ön akár mindennapi motoros, vagy aki csak barátaival kirándul, a zūmo 660 kész arra, hogy mutassa az utat. A tartozék nüMaps Lifetime térképfrissítésnek köszönhetően díjmentesen töltheti le a térképfrissítéseket akár évente négy alkalommal.

(Nettó ár: 133.780,- Ft) Bruttó ár: 169.900,- Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk!
Termékleírás

Motorosok fejlesztették motorosoknak

Fényes, 10,9 centis, fényes érintőkijelzőjének köszönhetően a zūmo 660 minden szükséges információt a szeme elé tár, amire a navigácó során szüksége lehet. A zūmo 660 kesztyűben is könnyedén használható, intuitív kezelőfelülettel segíti az adatok még egyszerűbb bevitelét. Mindemellett a széles, napfénynél is olvasható kijelző kijelző teszi könnyűvé a leolvasást akár napfénynél, akár éjszaka. A robosztus, vízhatlan, UV- és üzemanyagálló tokozás is azt mutatja, motorozásra termett.

Járja a saját útját

Válasszon célt és irány az utca! A zūmo 660 útra kész a dobozból kivéve azonnal. Előre töltött City Navigator® NT Europe utcatérképével és Érdekes Pontok (POI) millióinak köszönhetően, melyek szállodák, éttermek, benzinkutak sokaságát tartalmazza, könnyedén kereshet úticélt. A készülék 3D-s, épületeket is ábrázoló térképen vezeti egészen a céljáig, számos helyen sávinformációval kiegészítve. A zūmo 660 tartalmaz egy digitális üzemanyagfogyás-becslést, mellyel az előre beállított fogyasztási adatok alapján jelzi, amikor ideje tankolni.

Érintse meg

A zūmo 660 Bluetooth® vezeték nélküli kihangosító technológiát is tartalmaz, így menet közben is biztonságosabban telefonálhat. Egyszerűen csatlakoztassa a zūmo 660-at egy kompatibilis, Bluetooth-képes sisakhoz vagy headsethez, párosítsa telefonjával, így máris használhatja a kihangosítót. Akár Érdekes Pontokat is felhívhat, ez ideális, ha menet közben egy gyors változás miatt útba kell ejteni valamilyen létesítményt.

Szórakoztatás út közben

Hosszú útra indul? A zūmo 660 egy nagyszerű szórakoztatóeszköz. Beépített MP3 player lejátszójával és fejlett Bluetooth A2DP technológiájával kristálytiszta minőségben hallgathatja sztereó zenéit arra alkalmas headset megléte esetén. A motoros tartó is tartalmaz egy mikrofon és fülhallgató kimenetet, így ha a motor rendszerére is köthető a készülék. Mivel a gépben egy képnézegető is helyet kapott, az utazás során ismerőseinek, családjának megmutathatja kedvenc fényképeit.

Tervezze meg, majd adja tovább Útvonalait

Megtalálta a legideálisabb utat, melyet barátaival is megosztana? Vagy egy olyan utat tervez, mely eltér a készülék által ajánlottól? A zūmo 660 útvonaltervező algoritmusa segítségével saját utakat hozhat létre, akár számítógépen is. Ezeket utána a készülékbe helyezett microSD memóriakártyára töltheti
és átadhatja ismerőseinek. Az út végén a bejárt helyek egyszerűen akár Google™ Earth-ben is megtekinthetők.

A zūmo Connect társasági oldal segítségével számos motorossal oszthatja meg útjait és utazásait.

Üzemmódok közötti váltás

Csak mert a motort lerakta, még nem jelenti azt, hogy vége a napnak. A zūmo 660 kettős üzemmódjával autós navigációként is nagyszerűen használható, amikor négy kerékre vált kettő helyett. A motoros tartón túl autós tartó is helyet kapott a csomagban, valamint egy hordtáska, autós tápkábel. Mintha két teljes értékű navigációja lenne egy áráért.


A doboz tartalma:

 

 • zūmo 660
 • Előre töltött City Navigator® Europe NT
 • NüMap Lifetime:  készülék élettartam INGYENES térképfrissítés
 • Motoros tartó felszerelő szettel
 • Autós tartó tapadókoronggal
 • Szivargyújtó csatlakozó
 • Hordtáska
 • Lítium-ion akkumulátor
 • USB kábel
 • Műszerfalra ragasztható korong
 • Magyar nyelvű használati útmutató
 • Felszerelési útmutató

 

Kapcsolódó termékek