Garmin Zümo 590 LM (010-01232-02)

 
Rövid termékleírás
- 12,7 cm képátlójú (5"-os), kettős tájolású, napfénynél is olvasható, kesztyűben is használható érintőkijelző
- Vezeték nélküli telefonkihangosítás és navigációs utasítások a sisakban Bluetooth® technológián keresztül¹
- MP3 lejátszó és médiavezérlés iPod® és iPhone® készülékről közvetlenül a kijelzőn²
- A motor keréknyomásának nyomon követése a zūmo 590LM kijelzőjén az opcionális TPMS kiegészítővel (kizárólag fém szelep esetén)³
- Gumírozott, ellenáll a ráfröccsent üzemanyagnak, UV sugárzásnak és a durva időjárásnak (IPX7 szabvány szerint)

(Nettó ár: 200.709,- Ft) Bruttó ár: 254.900,- Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk!
Termékleírás

Nagyszerű rálátás az útra

A zūmo 590LM nagy, fényes, 12,7 cm képátlójú érintőkiejlzőjét könnyű leolvasni még közvetlen napfénynél is. A kettős tájolásnak köszönhetően vízszintesen vagy függőlegesen is elhelyezheti, így oldalra vagy nagyobb távolságban láthatja az útvonalat a kijelzőn. A nagy érzékenységű, kesztyűben is használható kijelzővel és a könnyen kezelhető menürendszerrel olyan egyszerű a használat, mint a sebességváltás.

 

A Bluetooth ereje

A zūmo 590LM Bluetooth vezeték nélküli technológiát használ, mely segítségével szabadon telefonálhat anélkül, hogy le kellene vennie a sisakját vagy a kesztyűjét. Egyszerűen csatlakoztassa a zūmot arra alkalmas, Bluetooth rendszerű telefonjához és sisakjához, így azonnal telefonálhat menet közben. Csak hívja fel egyszerűen az Érdekes Pontokat közvetlenül a kijelzőről, ha az utolsó pillanatban módosítaná az útvonalat vagy éppen szállást keres.

Összpontosítson az útra, a zūmo 590LM továbbítja a navigációs utasításokat közvetlenül a Bluetooth sisakjára.

 

Zene és média

Vezessen kedvenc zenéire, mivel a zūmo 590LM beépített MP3 lejátszóval rendelkezik. Képes együttműködni az iPod és iPhone® készülékeivel is, mindezen felül a zūmo kijelzőjéről kényelmesen vezérelheti is őket.

 

Egyszerű keréknyomás ellenőrzés

A zūmo 590LM kompatibilis a Garmin Keréknyomás ellenőrző rendszerével (TPMS, külön vásárolható)³. Helyezzen érzékelőt minden egyes kerékre, így könnyedén ellenőrizheti, hogy elegendő nyomás van-e bennük.

 

VIRB™ kompatibilitás

A zūmo 590LM együttműködik a VIRB akciókamerákkal is (külön vásárolható), így azok felvétel funkcióját irányíthatja a zūmo kijelzőjéről.

 

Strapabíró és útra tervezett

A gumírozott, UV és üzemanyagnak ellenálló kialakítás a szélsőséges időjárási körülményeket is elviseli. A zūmo 590LM az úton élt életre készült, mivel ellenáll a vibrációnak és szinte mindennek, ami a motorozás során érheti.

 

Készülék élettartamra szóló térképfrissítések

A zūmo 590LM ingyenes térképfrissítést tartalmaz a készülék hasznos élettartamáig, így biztosan a Garmin által elérhető legpontosabb és legfrissebb térképekkel navigálhat.

 

Találja meg a tökéletes utat

Kanyargós utat keres? A zūmo 590LM a Kanyargós utak funkciójával pontosan ilyen helyekre vezeti. A körút funkcióval időnek vagy távolságnak megfelelően tud utazást tervezni. Csak adja meg a kívánalmait, a zūmo gondoskodik a többiről.

 

Szerviznapló

Gumiabroncs futásteljesítmény, keréknyomás, láncok tisztítása, olajcsere, új gyertyák: hagyja, hogy a zūmo 590LM naplózza Önnek. Használja a beépített szerviznapló funkciót, rögzítse a dátumot, óraállást és az elvégzett karbantartást.

 

Keresőmező

Könnyedén kereshet címeket vagy a milliónyi POI között éttermet, szállodát vagy egyéb szolgáltatást. Egyszerűen írja be a keresősávba, hogy mit keres.

 

Navigáljon könnyedén a komplex kereszteződésekben

Az aktív sávinformáció és a hangos utasítások már előre felkészítik a végrehajtandó manőverekre, legyen az egy autópálya kijárat vagy bonyolultabb kereszteződés. Ahogy közeledik, a csomópont animációs változatát láthatja, melyen könnyen átláthatóan nyilak jelzik a követendő sávot, valamint egy barátságos hang mondja a szöveges segítséget. A madártávlati mód egy felülnézeti képet mutat, a photoReal változat pedig fényképszerűen jeleníti meg az útja során a csomópontokat (területenként eltérő, hogy hol, milyen változat érhető el).

 

Még több információ egy pillantásra

A zūmo 590LM megjeleníti a sebességhatárt, aktuális sebességet és az érkezési időt. Egy gyors pillantással leolvashatja az utcát, melyen halad, valamint láthatja a környéken található Érdekes Pontokat a térképképernyő elhagyása nélkül.

 

Kifejezetten terepi használatra tervezve

A zūmo 590LM támogatja a TOPO és az egyéni térképeket (custom maps) is, így a lehetőség az Ön kezében van, hogy arra menjen, amerre csak szeretne. A zūmo 590LM megjeleníti a 3D domborzatot, így nagyjából láthatja, milyen jellegű terep irányába is halad. A TracBack® segítségével visszanavigálhat ugyanazon az úton, ahol jött.

 

Extrák

A zūmo 590LM beépített fedélzeti számítógéppel és (GPS alapú) iránytűvel rendelkezik. Megtalálható benne továbbá a digitális, hátralevő üzemanyagmennyiség-becslés funkció. A sebességhatár kijelzésének köszönhetően láthatja, mikor kell elvennie a gázt.

A zūmo 590LM-et egy cserélhető akkumulátor táplálja, ha kézben használja, de a tartozék motoros és autós tartóval és töltővel a járműveiben is tudja tölteni.

 

Az alapcsomag tartalma:

  • zūmo 590LM
  • Készülék élettartamra szóló ingyenes térképfrissítés (Lifetime Maps)
  • Akkumulátor
  • Motoros tartókengyel és szerelék
  • Motoros tápkábel
  • Tapadókorongos autós tartó
  • Autós szivargyújtós tápkábel
  • USB kábel
  • Használati útmutató


¹Külön megvásárolható

²Zene és médiavezérlés iPhone® 3GS vagy újabb, iPod touch®, iPod nano® 4. generáció vagy újabb, valamint iPod classic® készülékekkel. A zenevezérlés néhány Android™ készülékkel is működik. Az Android a Google Inc. védjegye.

³Külön vásárolható. A rendszer beállítható 4 kerekes konfigurációra is, minden kerékre külön kell megvenni az érzékelőt. Kizárólag fém szelepekkel működik. Autóra nem alkalmas.

 

 

A Bluetooth szó és logó a Bluetooth SIG, Inc. bejegyzett védjegye. Az iPhone és iPod az Apple Inc. védjegye, mely az Egyesült Államok és más országokban lett bejegyezve.

Kapcsolódó termékek