Garmin Zumo 550 (010-00567-01)

 
Rövid termékleírás
Navigációs készülék motorosoknak

Tegye egyedivé motorját a zumo™ 550 navigációs készülékkel. Kifejezetten motorra és hosszútávra tervezett eszköz, mely mindig útrakész. Motorosok által tervezve motorosoknak - a zumos motoros barát tulajdonságai egyszerűvé teszik használatát akár kesztyűben is. Az előre feltöltött Magyarország SD kártyás- és City Navigator Európa térkép szabad navigációt nyújt, bármerre is járjon.

(Nettó ár: 157.402,- Ft) Bruttó ár: 199.900,- Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk!
Termékleírás

Könnyedén használható két keréken
Megbízható és intuitív, a zumo kifejezetten motorra készült:

  • Kesztyűbarát érintőképernyő, balkezes használathoz kialakított gombok
  • Napfénynél is jól látható, nagy fényerejű, UV ellenálló képernyő
  • Motoros útvonalinformációs képernyő üzemanyagszint becsléssel
  • Tartozék motoros tartó univerzális felfogatóval, mely segítségével könnyedén elhelyezheti a készüléket a motoron
  • Tartozék autós tartó (beépített hangszóróval), így autóban is könnyedén használható
  • Különböző burkolatok, melyek színösszeállításával motorjával harmonizáló készüléke lehet
  • Vibráció ellen vizsgált, vízhatlan és üzemanyag-ellenálló műanyagokból készült burkolat, így ellenáll az elemeknek

Navigáció úton
A zumo 550 előre feltöltött Magyarország SD kártyával és City Navigator Európa térképpel kerül forgalomba, melyek részletes utcatérképeket és hatalmas Érdekes Pont (POI) adatbázist tartalmaznak. Egyszerűen adja meg a kívánt úticélt, a készülék hangnavigációval vezeti Önt fordulóról-fordulóra egészen a célig. A zumo támogatja az utcanevek kimondását is (ez magyar nyelven nem érhető el). Lehetőség van saját POI adatbázis létrehozására, melyben tárolhat akár sebesség mérő kamera pozíciókat vagy veszélyesebb területeket. Ezek megközelítésekor a készülék riasztási lehetőséget is nyújt. Használható a Garmin Tour Guide alkalmazása is, mellyel MP3 és digitális fényképpel kiegészített saját POIk is létrehozhatók.
Újratölthető, cserélhető lítium-ion akkumulátor (átlagosan 3 óra üzemidővel), mely segítségével külső áramforrás nélkül is használható a készülék.

Opcionális forgalmi információs vevő
Az opcionális FM forgalmi információs vevővel Ön megkapja az aktuális közlekedési akadályokról az értesítéseket. Baleset, dugó vagy egyéb eseménynél a készülék alternatív útvonalat javasol, hogy Ön még gyorsabban juthasson el úticéljához. Már Magyarországon is!

Hallgassa a hang utasításokat a vezeték nélküli kapcsolaton keresztül és telefonáljon kézhasználat nélkül

A zumo beépített Bluetooth vezeték nélküli technológiájának köszönhetően Ön könnyedén kezdeményezhet vagy fogadhat telefonhívásokat a sisak vagy a kesztyű levétele nélkül is. Csatlakoztassa a zumo-t a Bluetooth alkalmas telefonjához és headset-éhez vagy a sisak fülhallgatójához, és máris telefonálhat. Egyszerűen tárcsázhat telefonszámokat akár közvetlenül a POI adatbázisból is. Mindezen felül a készülék képes vezeték nélküli fejhallgató számára továbbítani a navigációs utasításokat is.

Tervezze meg utazásait, mutassa meg a bejárt utakat ismerőseinek
A zumo 550-nel könnyű megtervezni az utakat és megosztani azokat a motorostársakkal. Tervezze meg az útvonalait az indulás előtt számítógépen, keressen éttermeket, benzinkutakat és helyi látványosságokat, majd töltse fel azokat a zumo-ra. Nap végén megoszthatja ismerőseivel a bejárt utakat, vagy akár a Google™ Earth alkalmazásban is megnézheti azokat. Az SD kártyás bővítésnek köszönhetően könnyő egymás között az útvonalak és pontok cseréje, akár még MP3 zenéket is tölthet a kártyára, melyeket útközben hallgathat. Mindezen túl a beépített JPEG képnézegetővel az út során készült képeket is megmutathatja családjának, barátainak.

A készülékhez mellékeljük a NaviGuide Magyarország térkép aktuális változatát is SD kártyán, mely több mint 3600 település utca, házszám szintű, útvonaltervezésre alkalmas térképét tartalmazza.

Kapcsolódó termékek