Garmin Zümo 350 LM (010-01043-01)

 
Rövid termékleírás
- Motoros kesztyűben is könnyen kezelhető
- IPX7 szabvány szerint vízhatlan és gumírozott bevonat
- Bluetooth™ előkészített sisak vagy headset kompatibilis, fordulóról-fordulóra vezető navigációs utasításokkal
- készülék egész élettartamára szóló díjmentes, letölthető Európa térképfrissítés

(Nettó ár: 133.780,- Ft) Bruttó ár: 169.900,- Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk!
Termékleírás

Stílus. Szenvedély. Intelligencia. Pedig még be sem kapcsolta.

Navigációs készülék élettartamra szóló térképekkel

A zūmo 350LM a készülék egész élettartamára szóló díjmentes, internetről letölthető Európa térképfrissítéssel rendelkezik az Ön kényelme érdekében. Így mindig a legfrissebb térképi adatbázissal navigálhat, megtalálva az éttermeket, szállodákat, benzinkutakat, egyéb érdekes pontokat (POI). A zūmo fejlett navigációs rendszere minden eddiginél könnyeben kezelhető felhasználói felületet nyújt, például az alábbi szolgáltatásokat:

 • Könnyen használható keresősor, ahol gyorsan megadhatja a keresendő elemet, valamint billentyűzet, mely csak az érvényes címeket eredményező beüthető betűket mutatja
 • Az új Szerviztörténet napló funkció segít nyomon követni, hogy mikor, milyen karbantartási, szerelési munkák lettek a motoron elvégezve (kerékcsere, keréknyomás ellenőrzés, láncolajozás, olajcsere, új gyújtógyertyák és számos egyéb). Bármire is van szüksége, a zumo eltárolja
 • Sebességhatár kijelzés és sebességmérő kamerák megjelenítése (az európai területre a Cyclops biztosítja az adatbázist).
 • Kijárati szolgáltatások - tudja előre, milyen létesítményeket talál a pályáról kihajtáskor
 • A TracBack segítségével mindig visszajuthat a kiindulóhelyére ugyanazon az úton, ahol ment, akár terepen motorozva is
 • Sávinformáció kereszteződés előnézettel, mely valósághűen jeleníti meg az út során a táblákat, és a megfelelő sávba irányítja, könnyedebbé téve a tájékozódást.

Gumírozott és vízhatlan

IPX7 szabvány szerint vízhatlan (1 méteres mélységben 30 percig áll ellen a víznyomásnak) és gumírozott bevonatával a zūmo 350LM a kemény motorosoknak készült - motorosok által. Göröngyös utakon és macskaköves utcákon teszteltük erős esőzésben és szikrázó napsütésben, de az eredmény mindig ugyanaz volt: a zūmo folyamatosan navigált.

Tervezzen és osszon meg utakat

Használja a BaseCamp™ alkalmazást, hogy megtervezze a következő útját. Útvonalakat hozhat létre, rögzíthet pontokat vagy nyomvonalakat, melyeket áttölthet számítógépéről az zūmo készülékre. A "Nyomvonal rajzolás" funkcióval lekövetheti a tervezett utat és megnézheti annak szintkülönbségeit, így megbecsülheti a tervezett út nehézségét. Tervezze meg a leglátványosabb utat, így navigációs készüléke a kedvenc helyein viszi keresztül. A túra végeztével pedig visszanézheti a megtett utat, valamint megoszthatja kalandjait ismerőseivel.

Navigáció képi és hangos segítséggel

A zūmo 350LM egy rendkívül jól látható, napfénynél is olvasható 10.9 cm képátlójú érintőkijelzőt tartalmaz, melynek menürendszere kesztyűvel is könnyedén kezelhető. Bluetooth™ előkészített sisak vagy headset csatlakoztatásakor (külön vásárolható), fordulóról-fordulóra vezető navigációs utasításokkal juthat el a céljáig. Az alaptartozék motoros tartóban a zūmo biztosan rögzíthető, így nyugodtan motorozhat. Az autós használathoz az alapcsomag egy autós tartót is tartalmaz.

 

A doboz tartalma:

 • zūmo 350LM
 • Előre töltött City Navigator® NT Europe térkép
 • Készülék élettartamra szóló térképfrissítő, Lifetime maps (a készülék dobozán “LM” jelzéssel látható a típusszám után)
 • Motoros tartókengyel tápkábellel és rögzítőkészlettel
 • Autós tartókengyel tapadókoronggal
 • Autós tápcsatlakozó
 • USB kábel
 • Magyar nyelvű használati útmutató
Kapcsolódó termékek