Garmin Vívosport - szürke, normál (010-01789-20)

 
Rövid termékleírás
- Edzhet beltérben vagy használja a GPS vevőt a szabadtéri tevékenységek pontos követésére
- Olyan fitnesz funkciókat tartalmaz, mint a VO2 max vagy fitnesz-kor becslés
- Egész napos stressz-szint figyelés, mellyel láthatja teste reakcióját a feszült helyzetekre
- Folyamatosan bekapcsolt, színes Garmin Chroma Display™ és vékony kialakítás
- Számos kapcsolt funkció², mint az okos értesítések, LiveTrack és egyebek
- Akkumulátoros üzemidő³: akár 7 nap okosóraként vagy 8 óra GPS használattal


(Nettó ár: 51.102,- Ft) Bruttó ár: 64.900,- Ft

Kosárba teszem
Ezt a terméket ingyenesen házhozszállítjuk!
Termékleírás

 

Rengeteg funkció került ebbe a tevékenységkövetőbe¹. Bár elég kicsi, hogy minden alkalommal viselhesse, a vívosport beépített GPS vevőt is tartalmaz, mely pontosan követi a kültéri tevékenységeit, beltérben használva pedig a többi funkciója segíti. Tartalmaz fitnesz funkciókat, egész napos stressz-szint figyelést, valamint kapcsolt szolgáltatásokat, mint az automatikus Garmin Connect™ online felületre feltöltést.

 

Sportoljon a szabadban vagy otthon

A beépített GPS vevő megadja mindazt a szabadságot, ami ahhoz kell, hogy kültéren is mozogjon. Futás, séta vagy biciklizés közben a vívosport méri a megtett távot, eltelt időt, a sebességet vagy éppen a tempót, melyeket később a Garmin Connecten akár térképen is áttekinthet. Az előre betöltött edzésekkel pedig súlyzósás vagy kardiózás közben is segítségére lesz.

 

Napi fitnesz és stressz-szint követés

Kísérje figyelemmel a legfontosabb fitnesz és wellnessz adatait az egész nap működő Elevate™, csuklón mért szívritmusadatokkal¹. A begyűjtött szívritmusinformációkkal a vívosport megbecsüli a VO2 max és fitnesz korát. Ez a két érték mutatja a fizikai állóképességét, mely idővel fejlődhet megfelelő gyakorlatok után. Figyeli ezen kívül a HRV-t (szívfrekvencia-variabilitás) melyet a stressz-szintjének megjelenítésére használ. Mindezeknek célja, hogy megtudja, mi okozhatja szervezete számára a fizikai vagy érzelmi feszültséget és így talán csökkenteni tudja a nyomást.

 

Kecses kialakítás, élénk stílus

Csodálkozni fog, hogy bár ennyi mindennel rendelkezik, mégis milyen vékony ez a tevékenységkövető. Nemcsak ideális kiegészítő minden viselethez, de egész nap hordható, mivel akár úszás vagy zuhanyozás közben sem kell levennie. A folyamatosan bekapcsolt Garmin Chroma kijelző színes, könnyedén kezelhető és eléggé fényes ahhoz, hogy még közvetlen napfénynél is jól látható legyen. A vívosport tevékenységkövető 3 kéttónusú színben érhető el:

Szín/méret Cikkszám
Szürke/normál 010-01789-20
Fukszia/normál 010-01789-21
Szürke/nagy 010-01789-22
Lime/nagy 010-01789-23

Kapcsolt funkciók

Ha arra alkalmas telefonnal párosította, számos okos funkciót kínál a vívosport. Szöveges üzeneteket, frissítéseket a közösségi oldalakról, e-maileket és számos más értesítést jelenít meg a csuklóján viselve. Vezérelheti telefonja zenelejátszóját vagy a LiveTrack funkcióval barátai akár követhetik is helyzetét. Az automatikus szinkronizálás azonnal megtörténik, amint végzett a tevékenységével, így adatai mindig felkerülnek a Garmin Connect felületére.

 

Megosztás és versenyek

A tevékenységek feltöltése a Garmin Connectre számos új lehetőséget biztosít. A Garmin Connect egy élénk közösség, ahol az emberek megoszthatják tevékenyésgeiket vagy akár versenghetnek is. Vegyen részt kihívásokban és bátorítsa a többieket az új sikerek elérésére. Az elért győzelmeket pedig közzé is teheti a közösségi médiában. A Garmin Connect ingyenes, weben vagy telefonon is elérhető a Garmin Connect™ Mobile alkalmazással.

 

A készülék használati útmutatója letölthető ide kattintva.

1A tevékenységkövetés pontosságát számos tényező befolyásolhatja, kizárólag tájékoztató jellegű
2Ha arra alkalmas okostelefonnal használja
3Általános használat mellett

 

 

A termék magyarországi cseregaranciával rendelkezik!

 

A doboz tartalma


Normál méret: 122-188 mm csuklóátmérőhöz, nagy: 148-215 mm csuklóátmérőhöz

Kapcsolódó termékek