Garmin VivoSmart HR - aktivitásmérő karpánt, fekete (010-01955-12)

 
Rövid termékleírás
- Kecses szíj, mely kényelmes viseletet biztosít egész nap, a folyamatosan bekapcsolt kijelző pedig még napfénynél is jól látható
- Mutatja a lépéseket, távolságot, elégetett kalóriát, szívritmust, megmászott emeleteket és a tevékenység intenzitását
- Az órán megjelennek az üzenetek, hívások, e-mailek, naptárbejegyzések és közösségi média riasztások²
- Zene és VIRB® akciókamera (külön vásárolható) vezérlése a csuklójáról
- Vibrációval és tétlenségi vonallal figyelmeztet a mozgásra

(Nettó ár: 39.362,- Ft) Bruttó ár: 49.990,- Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk!
Termékleírás

 

A vívosmart HR okos tevékenységkövető¹, mely Elevate™ csuklón mért szívritmus technológiát tartalmaz. Segítségével szabadon edzhet, nem szükséges külön mellkaspántot viselnie a szívritmus adatokhoz. A percenkénti szívverési adat felhasználásával a vívosmart HR kiszámítja az elégetett kalóriát, valamint értékeli az edzési intenzitást, így jobban láthatja az erőfeszítéseinek eredményét. Akár még csuklón viselhető szívritmuspántként is működhet a vívosmart HR, mely más Garmin készülék felé továbbítja a pulzusadatokat.

  

Több, mint csak lépés


A lépések számolásán túl az elégetett kalóriát és megtett távolságot is méri, de ezen felül a vívosmart HR számolja a megmászott emeletek számát is a beépített barometrikus magasságmérőjének köszönhetően. Legyen szó akár egy úszásról vagy egy komolyabb edzésről, ez a készülék méri, mennyi időt töltött intenzív testmozgással. Ez a funkció segít figyelemmel kísérni az állapotát, ahogy közeledik az elérni kívánt cél felé.

 

Okos funkciók


Maradjon aktív és mégis kapcsolódva, ebben is segít a vívosmart HR. Minden alkalommal, amikor üzenetet vagy értesítést kap okostelefonjára, a karpánt diszkréten megrezeg és automatikusan megjeleníti az információt. Egyszerűen érintse meg a kijelzőt a további információk áttekintéséhez. Egyéb kapcsolt funkcióként a zenelejátszás vagy a külön megvásárolható VIRB akciókamera is távvezérelhető közvetlenül a karpántról. Ha nem találja telefonját a szobában, a vívoactive HR ebben is segít, mivel egy hangot szólaltat meg a telefonon és távolságát jelzi a karpánton.

 

Győzze le a tegnapi teljesítményét... Minden nap


A vívosmart HR megtanulja, milyen teljesítményszinten van, majd új elérendő célokat kínál fel mindennap. Ahogy elér bizonyos mérföldköveket, automatikusan újakat állít be a következő napra, ezzel vezetve egy egészségesebb életstílus felé. Napja során jelzi, ha valamikor 1 óránál tovább tétlen marad, ekkor pár perces sétával törölheti a jelzést.

 

Kapcsolódjon


A vívosmart HR tevékenységkövető automatikusan szinkronizál okostelefonjával, ilyenkor elmenti állapotát az ingyenes online közösségi oldalunkra. A Garmin Connect™ felületen elmentheti, elemezheti, tervezheti vagy megoszthatja edzéseit, valamint láthatja, ha legyőzte korábbi napi lépésszámait is. Kapcsolódjon ismerőseihez, majd vegyen részt online kihívásokban. A részletes kalóriakövetéshez hozzon létre egy fiókot a MyFitnessPal oldalon, így összehasonlíthatja a bevitt és elégetett kalóriákat a nap során.

 

Válassza a megfelelő méretet és stílusához igazodó színt


A vívosmart HR több színben és méretben érhető el az alábbi cikkszámokon:
010-01955-12 vívosmart HR Fekete
010-01955-15 vívosmart HR Fekete nagy méret
010-01955-14 vívosmart HR Kék
010-01955-17 vívosmart HR Kék nagy méret
010-01955-13 vívosmart HR Lila
010-01955-16 vívosmart HR Lila nagy méret

Amennyiben más nem az alap fekete normál méretű pántot szeretné rendelni, a megjegyzés rovatba a kiválasztott szín és méret cikkszámát írja.

 

A készülék magyar nyelvű használati útmutatója ide kattintva tölthető le.

¹Tevékenységkövető pontossága
²Ha arra alkalmas okostelefonnal kapcsolódik

 

Az alapcsomag tartozéka:

  • vívosmart HR
  • Töltő/adat kábel
  • Útmutató