Garmin Vívofit™ - fitnesz csuklópánt (fekete) (010-01225-00)

 
Rövid termékleírás
· Megtanulja az aktivitásszintjét és személyre szabott napi célokat állít fel
· Mutatja a lépéseket, kalóriát, távolságot és figyeli az alvást
· Szívritmusmérőhöz¹ csatlakozik edzései során
· Több, mint 1 évig üzemel elemről, vízhatlan²
· Mentsen, tervezzen, majd ossza meg fejlődését a Garmin Connect™ közösségi oldalon

MÁR CSAK ZÖLD SZÍNBEN RENDELHETŐ!

(Nettó ár: 19.677,- Ft) Bruttó ár: 24.990,- Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk!
Termékleírás

MÁR CSAK A ZÖLD RENDELHETŐ!

A pánt, ami felveszi az élete ritmusát

Legyen bármilyen erőnléti szinten, azt biztosan tudja már, hogy a napi lépései hozzájárulnak az egészséges életmódjához. Akármilyen egyszerűnek is tűnik felkelni a karosszékből egy kis mozgásra, ezt tervhez kötni egészen más dolog. Itt segít a vívofit, mely a szándékot élettartamra szóló szokássá alakítja. Ez az egyetlen fitnesz csuklópánt, ami személyre szabott célokat kínál, követi a folyamatot és figyelmezteti, amikor ideje mozogni.

Személyre szabott Napi Célok

A vívofit megtanulja a jelenlegi edzettségi szintjét, majd napi feladatokat állít Ön elé. Ahogy eléri a mérföldköveket, a vívofit beállítja a következő napi célt, fokozatosan terelve egy egészségesebb életvitel felé. A Garmin Connect™ oldalon, az ingyenes online fitnesz közösségi felületünkön virtuális érmeket kaphat, valamint láthatja a fejlődését.

Mutatja az időt és azt is, ha "Ideje Mozogni!"

A kutatások azt mutatják, hogy a megnyúlt tétlen időszakok, mint az asztalnál ülés, csökkentik teste zsírégető enzim termelését. Csökkentheti ezt a hatást, ha rendszeresen rövid sétákat tesz a napja során. Amíg Ön elszámolhatja az időt és esetleg elfelejt mozogni, a vívofit tudja, nem téveszt. Egy piros állapotsáv jelenik meg 1 óra tétlenség után, mely ha túl sokáig marad ülve, az idő múlásával növekszik. Néhány perc séta elég ahhoz, hogy ez a mutató visszaálljon.

Mozogjon tovább

Ha készen áll arra, hogy továbblépjen az egészségesebb életvitel felé, a vívofit további funkciókat biztosít az ösztönzésére. Használjon szívritmus érzékelőt¹ és a vívofit rögzíti ezt az adatot is a pontosabb kalóriaszámításért minden aktivitás során, legyen az futás vagy egy edzés az edzőteremben. A részletes kalóriaszámításért hozzon létre egy fiókot a MyFitnessPal oldalon és kapcsolja össze a Garmin Connect fiókjával. Ezzel lehetővé válik az elfogyasztott és a vívofit által a nap során rögzített, elégetett kalóriák öszevetése. A Garmin Connect oldalon további élmények várják, más felhasználókkal szemben kihívásokat fogadhat el, vagy saját versenyt indíthat barátai számára a virtuális érmekért.

Mindig bekapcsolva

A vívofit folyamatosan követi a fejlődését minden nap, minden héten, mivel elemcsere nélkül is több, mint 1 évig képes üzemelni folyamatosan. Állítsa be az alvó üzemmódot, mikor aludni megy, és a vívofit figyelemmel követi pihenését is. A Garmin Connect oldalon látni fogja az összes alvással töltött idejét, részletezve az aktív vagy pihentető alvást is. A vívofit pánt vízhatlan², így bátran zuhanyozhat, de akkor sem kell aggódnia, ha elkapja egy eső.

Csatlakozzon

Egy gomb érintésével szinkronizálhatja vezeték nélkül a vívofit pántot a Garmin Connect fiókjával és máris láthatja a fejlődését, csatlakozhat online kihívásokhoz és virtuális érmeket nyerhet extra ösztönzésért. Az ingyenes, online közösségi oldalunkat elérheti számítógépéről vagy kompatibilis mobil készülékéről³, a Garmin Connect™ Mobile alkalmazásból.

A termék az alábbi színekben és cikkszámokkal érhető el:

010-01225-00 vívofit Fekete
010-01225-04 vívofit Kék
010-01225-02 vívofit Lila
010-01225-05 vívofit Szürke
010-01225-03 vívofit Zöld
010-01225-08 vívofit Piros

 

¹Külön vásárolható kiegészítő.

²Vízálló 50 méteres mélységig.

³Beleértve a Bluetooth® Smart felkészített telefonokat; vegye fel a kapcsolatot készüléke gyártójával, hogy az kompatibilis-e. A Bluetooth® szó és logó a Bluetooth SIG, Inc. bejegyzett védjegye

A készülék magyar nyelvű használati útmutatójának letöltéséhez kattintson ide.

 

Az alpcsomag tartozáka:

  • vívofit - fekete nagy és kicsi karpánttal
  • USB ANT™ Stick
  • Használati útmutató (letölthető)
Kapcsolódó termékek