Garmin Oregon 550t (010-00697-11 )

 
Rövid termékleírás
A navigátor fotografikus memóriával - az Oregon 550t ötvözi a gumírozott, érintőkijelzős navigációt egy 3.2 megapixeles digitális fényképezőgéppel. Előretöltött 1:100.000 európai topográfiai térképpel.

(Nettó ár: 121.969,- Ft) Bruttó ár: 154.900,- Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk!
Termékleírás

A Garmin Oregon 550t Europe készülék az Oregon sorozat legújabb tagja, mellyel a Garminnál először végre elérhetővé vált fényképek készítése. Az Oregon 550t 3.2 megapixeles autofókuszos fényképezőgépet kapot 4x digitális zoom-mal. A képek készítésekor automatikusan rögzíti a készítés pontos helyét is, lehetővé téve hogy máskor is visszataláljon. Amint az Oregon 550t csatlakozik USB-n egy számítógéphez, és a felhasználó belép a my.Garmin.com oldalra, a myGarmin felület észleli az Oregon-on található fotókat, így egyszerűbbé válik a kijelölés és feltöltés, illetve a tárolás a Picasa oldalon. További újdonság a 3-tengelyes iránytű, mellyel lehetővé válik a pontos irány kijelzése még akkor is, ha a készülék nincs vízszintes helyzetben.

 

A robosztus Oregon 550t beépített 1:100.000 léptékű európai topografikus térképpel érkezik, mely utcaszintű adatokat, magasságkontúrokat, POI pontokat és szárazföldi leírásokat is tartalmaz, és DEM (digitális magasság modell) alapú alaptérképpel is rendelkezik, mely támogatja a domborzatárnyékolást és útvonal magasságprofilt, így segít megbecsülni a terep nehézségét.

 

Érintő-kijelzője továbbfejlesztett, napfénynél is jól látható, a nagy érzékenységű GPS vevő pedig HotFix műholdbecsléssel segít a gyorsabb pozíció meghatározásban, illetve gyengébb műholdvételi lefedettségű helyeken is biztosabb jelvételt garantál. A készülék támogatja a geocache módot, a 3D magassági megjelenítést, az alapcsomag pedig tartalmazza az akkumulátor töltőt, plusz 2 újratölthető NiMH akkumulátort. Az Oregon 550t-vel vezeték nélkül oszthatja meg útpontjait, nyomvonalait, útvonalait és geocache pontjait más Oregon felhasználókkal.

 

Termék Jellemzői és Specifikációk

- 3.2 megapixeles autofókuszos digitális fényképezőgép automatikus "geotagging" funkcióval
- 3 tengelyű dőlés kompenzált elektronikus iránytű és barometrikus magasságmérő
- Nagy sebességű USB kapcsolat gyorsabb térkép és fotó áttöltéshez
- Továbbfejlesztett 3" LCD, napfénynél is látható színes érintőkijelző
- Nagy érzékenységű GPS vevő HotFix funkcióval a megnövelt teljesítmény érdekében
- 850 MB belső memória térképek illetve fotók számára
- Előretöltött 1:100.000 európai topográfiai térkép
- Beépített alaptérkép DEM (digitális magasság modell) adatokkal
- microSD™ kártyahely további térképek illetve adatok tárolásához
- Vezeték nélkül megoszthatóak útvonalak, nyomvonalak és geocache pontok készülékek között
- Könnyen használható érintőképernyő
- Készülék méretei: 4.5" x 2.3" x 1.4" (11.4 x 5.8 x 3.6 cm)
- Kijelző felbontás (H x W): 400 x 240
- Vízállóság: IEC 60529 IPX7
- Csatlakozás: USB és NMEA 0183
- 16 órás működés
- Súly: elemekkel (193g)

Kapcsolódó termékek