Garmin Oregon 550 (010-00697-10)

 
Rövid termékleírás
A navigátor fotografikus memóriával - az Oregon 550 ötvözi a gumírozott, érintőkijelzős navigációt egy 3.2 megapixeles digitális fényképezőgéppel. Adjunk hozzá nagy érzékenységű GPS-t, barometrikus magasságmérőt, 3 irányú iránytűt és microSD™ kártyafoglalatot. Az eredmény? Egy többcélú készülék, mely a legnagyobb kalandokat is felejthetetlenebbé teszi.

(Nettó ár: 82.598,- Ft) Bruttó ár: 104.900,- Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk!
Termékleírás

Fényképezzen és mentse el a helyszíneket
Rögzítse a helyszíneket és az emlékeket az Oregon 550 3.2 megapixeles, autófokuszos digitális fényképezőgépével, akár a 4x digitális nagyítást használva. Minden fénykép automatikusan geotag-et kap, mely tartalmazza a helyszín infomrációit, így könnyen visszanavigálhat a jövőben. Fényképezzen és nézze meg képeit fekvő vagy álló nézetben. A 850 MB belső memória elegendő rengeteg fénykép tárolásához. Tárolja adatait online, melyhez csatlakoztassa az Oregon 550-et USB kábellel számítógépéhez, majd a my.garmin.com használatával töltse fel a Picasa™ rendszerbe. Ez a rendszer egy népszerű fénykép megosztó szolgáltatás, mellyel családtagjai, barátai is láthatják elkészült képeit. További tárterülethez csak helyezzen be egy microSD kártyát, vagy akár a kártyán levő egyéb fényképeket is megnézheti az Oregonon.

 

Érintse meg és Induljon
Az Oregon 550 napfénynél is olvasható, színes érintőkijelzőjével könnyű a navigáció. A felület könnyedén használható, így több időt fordíthat a szórakozásra, mint az információ keresésére. Vízhatlan és a környezeti hatásoknak ellenálló készülék (pára, por vagy sár).

 

Ismerje az irányt
Az Oregon 550 beépített, 3 tengelyű elektronikus iránytűvel rendelkezik, így álló helyzetben is tudhatja merre néz, akár akkor is, ha készülékét nem is tartja vízszintesen. A barometrikus magasságmérő követi a légnyomás változását és ez alapján nyújt magassági adatokat. Ez a funkció használható a légnyomás változásának követésére is, így akár a várható időjárás is megjósolható. WAAS/EGNOS előkészített GPS vevőjével, valamint a HotFix™ műholdpozíció megbecslésével az Oregon 550 gyorsan és pontosan határozza meg helyzetét, valamint tartja meg akár magas épületek, sziklafalak mellett is.

 

Bővítse készülékét további térképekkel
Az Oregon 550 előre töltött, domborzatárnyékolt alaptérképet tartalmaz. További térképek feltöltése egyszerű, helyezze be a MapSource® microSD kártyát vagy töltsön fel számítógépére telepített MapSource® alkalmazásból. Autós térképekkel fordulóról-fordulóra navigációs funkció is elérhető. Bővítse topográfiai térképekkel készülékét, mely így használhatóvá teszi az Oregon 3-D térkép megjelenítő funkcióját. Helyezzen be hajós, BlueChart® g2 térképeket, melyekkel minden Önnél lesz egy tengeren eltöltött nagyszerű naphoz: mélységvonalak, kikötők, az ott található szolgáltatások..

 

Szórakozzon
Induljon papír térképek nélkül az Oregon 550-el, melyre gyorsan letölthet Geoládákat a Geocaching.com oldalról. Nincs többé szükség kézzel beírni az adatokat, kinyomtatni oldalakat. Leírás, adatok, minden egy helyen egy könnyű, kicsi készülékben.

 

Vezeték nélküli megosztás
Az Oregon 550 vezeték nélkül képes megosztani útpontjait, nyomvonalait, útvonalait vagy a geoládákat más Oregon vagy Colorado felhasználókkal. Egyszerűen válassza ki a kívánt adatot és nyomja meg a Küldés gombot.

 

 

Termék Jellemzői és Specifikációk
- 3.2 megapixeles auto-focus-os digitális fényképezőgép automatikus "geotagging" funkcióval
- 3-tengelyű dőlés kompenzált elektronikus iránytű és barometrikus magasságmérő
- Nagy sebességű USB kapcsolat gyorsabb térkép és fotó áttöltéshez
- Továbbfejlesztett 3" napfénynél is látható színes érintőkijelző
- Nagy érzékenységű GPS vevő HotFix™ funkcióval a megnövelt teljesítmény érdekében
- 850 MB belső memória térképek illetve fotók számára
- Beépített alaptérkép DEM (digitális magasság modell) adatokkal
- microSD™ kártyahely további térképek illetve adatok tárolásához
- Vezeték nélkül megoszthatóak útvonalak, nyomvonalak és geocache pontok készülékek között
- Könnyen használható érintőképernyő
- Készülék méretei: 4.5" x 2.3" x 1.4" (11.4 x 5.8 x 3.6 cm)
- Felbontás (H x W): 400 x 240
- Vízálló: IEC 60529 IPX7
- Csatlakozás: USB és NMEA 0183
- 16 órás működés
- Súly:  elemekkel(193g)

Kapcsolódó termékek