Garmin Oregon 450 (010-00697-40)

 
Rövid termékleírás
Az Oregon sorozat érintőkijelzőt, gumírozott borítást, nagy érzékenységű GPS vevőt, barometrikus magasságmérőt és elektronikus iránytűt, microSD memóriahelyet, képnézegetőt és további funkciókat tartalmaz. Akár vezeték nélküli kapcsolaton keresztül is megoszthatja Oregont használó ismerőseivel az útpontjai, útvonalait, GeoCaching pontjai.

(Nettó ár: 78.661,- Ft) Bruttó ár: 99.900,- Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk!
Termékleírás

Érintse meg és induljon
Az Oregon 450 mutatja az utat a 8,3 cm átlójú, napfénynél is olvasható, színes érintőkijelzőjén. Egyszerű, könnyen kezelhető menüjének köszönhetően több időt tölthet a kirándulásra figyelve, mint az információk keresgélve. Vízhatlan és strapabíró. Az Oregont az elemeknek ellenállónak tervezték. Zöttyenések, por, sár, pára és víz nem ellenfél ennek a gumírozott navigációs készüléknek.

Fedezzen fel többet
Az Oregon 450 beépített domborzatárnyékolt alap világtérképpel érkezik. Egyszerűen érintse meg a színes érintőkijelzőt a navigáció elkezdéséhez. A domborzatárnyékolt térképekkel és kisebb nagyítási szinten magasságvonalakkal ellátott térkép még jobb rálátást biztosít a környező területre és annak domborzatára.

Megosztás vezeték nélkül
Az Oregon 450 segítségével vezeték nélkül is megoszthatja útvonalait, nyomvonalait, útjait vagy GeoCaching pontjait másik Oregon, Dakota 20 vagy Colorado felhasználókkal. Az adatok elküldése egyszerű, csupán meg kell érinteni a "Küldés" gombot.

Szórakozás a keresés
Az Oregon sorozat támogatja a Geocaching.com GPX formátumát, így közvetlenül a készülékre töltheti le a Geoládákat, nem szükséges koordinátákat irogatni vagy papíron kinyomtatva cipelni. Egyszerűen töltse be a GPX-et a készülékbe és kezdje el a ládák keresését. A képnézegetővel másokkal is megoszthatja felvételeit. Kecses és könnyű, az Oregon a tökéletes társ a kirándulásokhoz.

Tartsa meg a pozicióját
Nagy érzékenységű, WAAS/EGNOS előkészített GPS vevőjével és HotFix™ műhold becslésével az Oregon gyorsan és pontosan határozza meg a helyzetet, valamint stabilan tartja azt akár sűrű lombozat alatt vagy magas épületek mellett is.

Ismerje az irányt
Az Oregon 450 beépített, 3 tengelyű elektronikus iránytűvel rendelkezik, így álló helyzetben is tudhatja merre néz, akár akkor is, ha készülékét nem is tartja vízszintesen. A barometrikus magasságmérő követi a légnyomás változását és ez alapján nyújt magassági adatokat. Ez a funkció használható a légnyomás változásának követésére is, így akár a várható időjárás is megjósolható. WAAS/EGNOS előkészített GPS vevőjével, valamint a HotFix™ műholdpozíció megbecslésével az Oregon 450 gyorsan és pontosan határozza meg helyzetét, valamint tartja meg akár magas épületek, sziklafalak mellett is.

Töltsön be térképeket
Egyszerűen helyezzen be egy előre töltött MicroSD kártyát vagy töltsön fel MapSource kompatibilis térképeket a készülékbe. Utcaszintű térképek esetén fordulóról-fordulóra navigáció (fordulókra csipogó hang is figyelmeztet), topográfiai térképek esetén 3 dimenziós, magassági adatokat is tartalmazó képernyő is elérhető. A BlueChart g2 Vision kártyákkal mindent megkaphat, ami egy nagyszerű tengeri naphoz szükséges, mélységvonalakat, kikötői rajzokat, műholdas felvételeket.

Saját térképek létrehozása
A Garmin Custom Maps használatával saját, kép formátumú térképeket tölthet fel készülékére. Bővebben a http://www.garmin.hu/garmin-custom-maps-sajat-terkepek hivatkozáson olvashat a funkcióról.
Jellemzők


  • Nagy érzékenységű GPS vevő
  • Hotfix™ - csökkenti az élesedési időt, előrevetítve a műholdak várható helyét akár 3 napra
  • Egyszerűen kezelhető érintőmenü
  • microSD kártya foglalat adattároláshoz és további térképekhez (850MB beépített memória)
  • 3 tengelyű elektronikus iránytű és barometrikus magasságmérő
  • Beépített 3D alaptérkép magassági adatokkal
  • Pontok, útvonalat, útpontok vezeték nélküli megosztása
  • Méret: 11.4cm x 5.8cm x 3.6cm
  • Kijelző méret: 8,3 cm színes, érintőkijelző 400 x 240 képpont felbontással
  • Vízhatlan (IEC 60529 IPX7)
  • Elem típus: 2 AA elem (nem tartozik); NiMH vagy Lithium javasolt
  • Súly: 193g elemekkel

 

Kapcsolódó termékek