Garmin Oregon 200 (010-00697-00)

 
Rövid termékleírás
Az Oregon 200 érintőkijelzőt, gumírozott borítást, nagy érzékenységű GPS vevőt, microSD memóriahelyet, képnézegetőt és további funkciókat tartalmaz.


Az Oregon mutatja az utat a 8,3 cm átlójú, napfénynél is ovlasható, színes érintőkijelzőjén. Egyszerű, könnyen kezelhető menüjének köszönhetően több időt tölthet a kirándulásra figyelve, mint az információk keresgélve. Vízhatlan és strapabíró. Az Oregont az elemeknek ellenállónak tervezték. Zöttyenések, por, sár, pára és víz nem ellenfél ennek a gumírozott navigációs készüléknek.

(Nettó ár: 70.787,- Ft) Bruttó ár: 89.900,- Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk!
Termékleírás


Fedezzen fel többet


Az Oregon 200 hagyományos, alap világtérképpel érkezik. Egyszerűen érintse meg a színes érintőkijelzőt a navigáció elkezdéséhez. A domborzatárnyékolt térképekkel és kisebb nagyítási szinten magasságvonalakkal ellátott térkép még jobb rálátást biztosít a környező területre és annak domborzatára.


Szórakozás a keresés


Az Oregon sorozat támogatja a Geocaching.com GPX formátumát, így közvetlenül a készülékre töltheti le a Geoládákat, nem szükséges koordinátákat irogatni vagy papíron kinyomtatva cipelni. Egyszerűen töltse be a GPX-et a készülékbe és kezdje el a ládák keresését. A képnézegetővel másokkal is megoszthatja felvételeit. Kecses és könnyű, az Oregon a tökéletes társ a kirándulásokhoz.


Tartsa meg a pozicióját


Nagy érzékenységű, WAAS/EGNOS előkészített GPS vevőjével és HotFix™ műhold becslésével az Oregon gyorsan és pontosan határozza meg a helyzetet, valamint stabilan tartja azt akár sűrű lombozat alatt vagy magas épületek mellett is.


Töltsön be térképeket


Egyszerűen helyezzen be egy előre töltött MicroSD kártyát vagy töltsön fel MapSource kompatibilis térképeket a készülékbe. Utcaszintű térképek esetén fordulóról-fordulóra navigáció, topográfiai térképek esetén 3 dimenziós, magassági adatokat is tartalmazó képernyő is elérhető. A BlueChart g2 Vision kártyákkal mindent megkaphat, ami egy nagyszerű tengeri naphoz szükséges, mélységvonalakat, kikötői rajzokat, műholdas felvételeket.


Jellemzők


  • Nagy érzékenységű GPS vevő
  • Hotfix™ - csökkenti az élesedési időt, előrevetítve a műholdak várható helyét akár 3 napra
  • Egyszerűen kezelhető érintőmenü
  • microSD kártya foglalat adattároláshoz és további térképekhez
  • Méret: 11.4cm x 5.8cm x 3.6cm
  • Kijelző méret: 8,3 cm színes, érintőkijelző 400 x 240 képpont felbontással
  • Vízhatlan (IEC 60529 IPX7)
  • Elem típus: 2 AA elem (nem tartozik); NiMH vagy Lithium javasolt
  • Súly: 193g elemekkel

Kapcsolódó termékek