Garmin Nüvi 3790 LMT (010-00858-33)

 
Rövid termékleírás
Élvezze a kivételes személyi navigációt a kecsesen vékony nüvi 3790T készülékkel. Stílusos navigáció, mely csak 8.77 mm keskeny. Több nyomáspontot is érzékelő (multitouch), teljesen üveg kijelzőt és nüRoute™ technológiát tartalmaz trafficTrends™ és myTrends™ funkciókkal. Hanggal vezérelhető menürendszer (magyar nyelven nem érhető el), 3D épületek és domborzatviszonyok megjelenítése, sávinformáció és PhotoReal™ forgalmi csomópont előnézet funkció, 45 országot lefedő Európa térkép és élettartamra szóló ingyenes nüMaps térképfrissítési garancia teszi teljessé ezt a készüléket.

(Nettó ár: 82.598,- Ft) Bruttó ár: 104.900,- Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk!
Termékleírás

Garmin nüMaps Lifetime: A készülék élettartamára szóló ingyenes  térképfrissítési garancia!

Díjnyertes formaterv
Elegáns, aluminium és króm elegye a penge-szerű nüvi 3790T, mely a legkeskenyebb hordozható navigációs készülék a piacon. Rendkívül érzékeny, nagy felbontású (800x400 képpont), 10,9 cm-es LCD képernyő, mely a piacon elsőként ebben a navigációs készülékben használ kapacitív technológiát, így több nyomáspontot is érzékel, ezzel a térkép "csúsztatható", "érinthető" vagy "csíphető" a nagyítás funkcióhoz és a környező terület áttekintéséhez. Kettős tájolásának köszönhetően fekve vagy állítva is nézheti a kijelzőt, így egy mozdulattal könnyedén átállíthatja a kényelmes, gyalogos használathoz is.

Tapasztalja meg a nüRoutes™ Navigációt
Ez az rendkívül intelligens navigációs készülék az Ön igényeire szabva készült, hogy megtalálhassa a legjobb utat. Fejlett útvonaltervező képességei között megtalálható a nüRoutes myTrends™, mely elemzi a vezetési szokásait és előretervezi a gyakran látogatott célokhoz az úvonalat, valamint a trafficTrends™, mely automatikusan figyeli a forgalom sűrűségét, majd a más vezetők alapján szerzett adatok és valós forgalmi adatok kombinálásának segítségével fejlettebb útvonalakat és várható érkezési időket számol.

Hangvezérelt navigáció (magyar nyelven nem érhető el)
Élje át a teljes hangvezérléssel irányított navigációt a "go" szó kimondásával. Egyszerűen ébressze fel a készülékét egy egyedi "ébresztő" utasítással, hogy aktiválhassa a beszédfelismerést a nüvi 3790T-en. Ekkor a készülék a kimondott utasítások szerint cselekszik anélkül, hogy kézzel kellene utasítani azt. Adjon nevet a nüvinek, mondja meg hova szeretne menni, és a készülék megtervezi az útvonalat.

Egyszerűség és biztonság

PhotoReal™ forgalmi csomópont előnézet
A bonyolultabb forgalmi csomópontokban a PhotoReal™ csomópont előnézet segít teljesebb képet kapni a haladási irányról. A nüvi 3790T rendkívül részletesen jeleníti meg a csomópontot és a sávot, melyet választania kell. A képen láthatja a fákat, hidakat, valamint az útjelzőtáblák élethű rajzolatát. Fordítsa a nüvit álló helyzetbe, így osztott képernyőn láthatja a navigációs képet és a PhotoReal™ csomópont előnézetet. A nüvi 3790T 3D domborzat-, nevezetesség- és épület megjelenítést is tartalmaz, így útja során könnyebben tájékozódhat. Még sosem volt ennyire életteli a navigációs képernyő.

Hol vagyok?
Egyszerűen érintse meg a kijelzőn látható autó szimbólumot, rögtön láthatja az aktuális koordinátáját, legközelebbi címet, valamint a segélyszolgálatok elérhetőségeit.

Parkolóhely pontjának behívása
A nüvi megjegyzi hogy hol parkolta le az autóját, mivel a tartóból kivéve azonnal elmenti az aktuális helyet. Így gyalogosan csak válassza az utolsó parkolási pozíciót, és a készülék máris visszavezeti az autójához.

Garmin Lock™
A Garmin Lock™ lopásgátló funkció GPS koordinátához rögzíti a biztonsági kódot, így Ön a kód nélkül csak a biztonságosnak beállított helyen tudja feloldani az eszközt.

Telefonhívások könnyedén
A szabadkezes telefonhívásokhoz a nüvi 3790T-ben beépített Bluetooth® vezeték nélküli technológia is helyet kapott belső hangszóróval és mikrofonnal. Csak párosítsa a kompatibilis Bluetooth-képes telefonjával és máris beszélgethet, miközben továbbra is az útra koncentrál. Tárcsázáshoz egyszerűen használja az érintőkijelzőt vagy telefonja telefonkönyvét. Hívás fogadásához csak érintse meg a képernyőt és beszéljetn a beépített mikrofonba.

Navigáljon városi tömegközlekedéssel
A fejlett gyalogos navigációs képességeknek köszönhetően a kettős irányultságú kijelzővel a nüvi 3790T a tökéletes városi navigációs társ. Töltsön le opcionálisan megvásárolható cityXplorer™ tartalmakat, melyek segítenek a nagyvárosban eligazodni. Ismerve, hogy merre sétáljon, hol szálljon buszra, villamosra, trolira vagy metróra, pontosabban tudja meghatározni az utazási- és érkezési idejét. A cityXplorer tartalmak Európa és Észak-Amerika egyes városaira érhetők el, melyeket a myGarmin oldalon vásárolhat meg.

Fordulóról-fordulóra irányítás
A nüvi 3790T intuitív kezelőfelülettel fogadja, mely két egyszerű opcióval indít: "Hova?" és "Térkép megtekintése". Érintse meg a színes kijelzőt, hogy könnyedén kereshessen címet vagy szolgálatást, majd hangutasítással vezesse el a készülék a megadott címig. Előre töltött részletes City Navigator® NT utcatérképek, Érdekes Pontok milliói állnak rendelkezésére (POI pontok), melyeket 2-D vagy akár 3-D térképeket megjelenítve vezetik, akár sebességhatárok megjelenítésével is (a nagyobb utakon). A 3D épület- és domborzat ábrázolásnak köszönhetően útja során folyamatosan láthatja a környező területet, valamint a realisztikusan megjelenített nevezetesebb épületeket a könnyebb tájolás érdekében.

A navigáción túl
A navigáció csak a kezdet. A nüvi 3790T üzemanyagtakarékos, köszönhetően az ecoRoute funkciónak — ez a zöld üzemmód kevesebb üzemanyaghasználattal tervez útvonalat, és követi járműve fogyasztását. Csak dugja be az opcionálisan megvásárolható ecoRoute HD kiegészítőt, a készülék megjeleníti a motor és a jármű diagnosztikai információit. Számos utazás közben hasznos funkció található a készülékben, többek között JPEG képnézegető, utazó óra időzónákkal, valuta- és mértékegység átváltó, számológép, egyebek. A fényképes navigáció funkcióval a Garmin Connect™ oldalról letöltött fotók helyszínére könnyedén navigálhat. Szintén elérhető a forgalmi információs szolgáltatás, melyhez opcionális vevő szükséges. A "Hol vagyok?" opcióval azonnal láthatja a legközelebbi címet, segélyállomást és aktuális pozícióját. A nüvi 3790T Garmin Lock™ funkciójával lezárhatja készülékét, hogy mások ne férhessenek hozzá, a letölthető járműszimbólumokkal pedig személyre szabhatja azt. Tovább bővítheti berendezését az opcionális microSD™ kártyákkal.


A doboz tartalma:

  • nüvi 3790
  • Előretöltött City Navigator® NT Európa térképpel
  • Élettartamra szóló forgalmi előfizetés
  • FM forgalmi vevő autós szivargyújtó-töltővel
  • Szélvédőre tapasztható tartó beépített hangszóróval
  • USB kábel
  • Műszerfalra ragasztható tartókorong
  • Gyors használati útmutató
Kapcsolódó termékek