Garmin Nüvi 3760T (010-00858-11)

 
Rövid termékleírás
Tapasztalja meg az egyedülálló navigációt, melyet az elegánsan keskeny nüvi 3760T nyújt. Több nyomópont érzékelésére képes (multitouch) üveg kijelző, nüRoute™ technológia trafficTrends™ és myTrends™ támogatással, sávinformáció, csomópont előnézet, valamint telefon kihangosítás teszi teljessé ezt a készüléket.

(Nettó ár: 78.661,- Ft) Bruttó ár: 99.900,- Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk!
Termékleírás

Díjnyertes formaterv
Az új nüvi kevesebb, mint 9 mm keskeny. Teljesen üvegből készült, 10,9 cm átlójú, több nyomáspontot is érzékelő (multitouch) képernyő. Kettős irányultságú képernyője lehetővé teszi, hogy fekve vagy állított módban is nézhesse, így sétálás közben is kényelmesen tartható. A kecses formatervű gép zsebben vagy táskában is kellemesen elfér. Újratölthető lítium-ion akkumulátorával az autón kívül is biztosan vezeti el céljához.

Tapasztalja meg a nüRoute™ technológiát a trafficTrends™ és a myTrends™ funkciókkal
Okos és jóképű, ez a különleges személyi navigátor fejlett útvonaltervezési képességekkel rendelkezik, mely tartalmazza a trafficTrends™ és a myTrends™ funkciókat. Nem szükséges előfizetni, nincsenek további díjak, a nüvi 3760T alapszolgáltatásként nyújtja ezeket.

A trafficTrends funkcióval a nüvi 3760T automatikusan megtanulja a nappali forgalmat, így fejleszti az útvonaltervezést, valamint az adott napi forgalmi adatok alapján jobban képes megbecsülni a várható érkezési időpontot is. Minden alkalommal, ahogy a készülékét a myGarmin oldalhoz csatlakoztatja, a rendszer díjmentesen frissíti a szolgáltatás adatait.

A myTrends funkció segítségével a sűrűn látogatott, "Kedvencek"-be mentett célok esetén a nüvi megpróbálja kitalálni az érkezés helyét anélkül, hogy meg kellene neki azt mondani. Megmutatja az érkezés idejét, a szükséges forgalmi információkat. Így akár a munkába menet vagy hazafelé indulva a napi útvonalat a nüvi 3760T segítségével biztosabban, gyorsabban teheti meg.

Legyen tisztában a sávokkal, mielőtt túl késő lenne
Nincs több találgatás, hogy merre is kéne tartania a következő fordulónál. A sávinfó szolgáltatás a kereszteződés előnézettel a megfelelő sávba irányítja Önt a fordulóhoz vagy kijárathoz közeledve. Valóságszerűen, nagy nyilakkal kiegészítve mutatja a táblákat és kereszteződéseket az útvonala során (ez a funkció nem minden területen érhető el!)

Telefonhívások könnyedén
A szabadkezes telefonhívásokhoz a nüvi 3760T-ben beépített Bluetooth® vezeték nélküli technológia is helyet kapott belső hangszóróval és mikrofonnal. Csak párosítsa a kompatibilis Bluetooth-képes telefonjával és máris beszélgethet, miközben továbbra is az útra koncentrál. Tárcsázáshoz egyszerűen használja az érintőkijelzőt vagy telefonja telefonkönyvét. Hívás fogadásához csak érintse meg a képernyőt és beszéljetn a beépített mikrofonba.

Forgalmi riasztások
Kerülje el a forgalmi akadályokat a nüvi 3760T alaptartozék FM forgalmi vevőjével. Ezzel a funkcióval információt kaphat az útja során várható akadályokról, késésekről. Egyszerűen érintse meg a kijelzőt, és máris kerülőutat javasol Önnek a készülék.

Navigáljon városi tömegközlekedéssel
A fejlett gyalogos navigációs képességeknek köszönhetően a kettős irányultságú kijelzővel a nüvi 3760T a tökéletes városi navigációs társ. Töltsön le opcionálisan megvásárolható cityXplorer™ tartalmakat, melyek segítenek a nagyvárosban eligazodni. Ismerve, hogy merre sétáljon, hol szálljon buszra, villamosra, trolira vagy metróra, pontosabban tudja meghatározni az utazási- és érkezési idejét. A cityXplorer tartalmak Európa és Észak-Amerika egyes városaira érhetők el, melyeket a myGarmin oldalon vásárolhat meg.

Fordulóról-fordulóra irányítás
A nüvi 3760T intuitív kezelőfelülettel fogadja, mely két egyszerű opcióval indít: "Hova?" és "Térkép megtekintése". Érintse meg a színes kijelzőt, hogy könnyedén kereshessen címet vagy szolgálatást, majd hangutasítással vezesse el a készülék a megadott címig. Előre töltött részletes City Navigator® NT utcatérképek, Érdekes Pontok milliói állnak rendelkezésére (POI pontok), melyeket 2-D vagy akár 3-D térképeket megjelenítve vezetik, akár sebességhatárok megjelenítésével is (a nagyobb utakon).

A navigáción túl
A navigáció csak a kezdet. A nüvi 3760T üzemanyagtakarékos, köszönhetően az ecoRoute funkciónak — ez a zöld üzemmód kevesebb üzemanyaghasználattal tervez útvonalat, és követi járműve fogyasztását. Számos utazás közben hasznos funkció található a készülékben, többek között JPEG képnézegető, utazó óra időzónákkal, valuta- és mértékegység átváltó, számológép, egyebek. A fényképes navigáció funkcióval a Garmin Connect™ oldalról letöltött fotók helyszínére könnyedén navigálhat. Szintén elérhető a forgalmi információs szolgáltatás, melyhez opcionális vevő szükséges. A "Hol vagyok?" opcióval azonnal láthatja a legközelebbi címet, segélyállomást és aktuális pozícióját. A nüvi 3760T Garmin Lock™ funkciójával lezárhatja készülékét, hogy mások ne férhessenek hozzá, a letölthető járműszimbólumokkal pedig személyre szabhatja azt. Tovább bővítheti berendezését az opcionális microSD™ kártyákkal.

 

A doboz tartalma

  • nüvi 3760
  • Előretöltött City Navigator® NT Európa térképpel
  • Élettartamra szóló forgalmi előfizetés
  • FM forgalmi vevő autós szivargyújtó-töltővel
  • Szélvédőre tapasztható tartó beépített hangszóróval
  • USB kábel
  • Műszerfalra ragasztható tartókorong
  • Gyors használati útmutató
Kapcsolódó termékek