Garmin Nüvi 2689 LMT Európa (010-01187-21)

 
Rövid termékleírás
- 15,4 cm képátlójú, kétujjas nagyítást támogató, kettős képállású kijelző, (6"-os, 800x480)
- Európa részletes térképe ingyenes, készülék élettartamra szóló frissítéssel és forgalmi információkkal
- Még több népszerű étterem, bolt és egyéb hely található meg a Foursquare® segítségével
- Bluetooth® technológia a telefon kihangosításhoz
- Hangvezérlési funkció, így kezét végig a kormányon tarthatja

(Nettó ár: 73.150,- Ft) Bruttó ár: 92.900,- Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk!
Termékleírás

Fényes kijelző

A nüvi 2689LMT fényes, 15,4 cm képátlójú (6"-os, 800x480), kétujjas nagyítást is támogató kijelzőjén gyorsan ráközelíthet bármelyik helyre, így jobban áttekintheti környezetét. A kettős képállású beállítás segítségével vízszintes vagy függőleges tájolással is nézheti a térképet.

Részletes térképek, ingyenes frissítések

A nüvi 2689LMT előre betöltött Európa térképpel érkezik, mely a készülék élettartamáig¹ díjmentesen frissíthető, így mindig a legfrissebb, az elérhető legpontosabb térképekkel navigálhat a címekre és az Érdekes Pontokra (POI). A frissítések a Garmin Express alkalmazással díjmentesen letölthetők.

A Foursquare Érdekes Pontok millióit biztosítja

Ilyen sok adatból a nüvi 2689LMT könnyűvé teszi a POI-k keresését, legyen az vállalkozás, üzlet, étterem vagy egyéb cél. Az adatbázis bővebb, pontosabb vonatkozó információkat is tartalmaz a Foursquare adatok alapján, melyek az új keresési oldalon a felső találatokként szerepelnek.

Amikor használja a Smartphone Link alkalmazást, a nüvi 2689LMT készülékkel párosítva, könnyedén bejelentkezhet a Foursquare használatával az adott pontnál, valamint áttekintheti annak értékelését, nyitva tartását, árkategóriáját.

Kerülje el a forgalmi akadályokat

Az INGYENES, készülék élettartamra szóló forgalmi előfizetésnek köszönhetően a nüvi 2689LMT segít elkerülni a fennakadásokat, késéseket.

A kijelző jobb oldalán jelennek meg az útvonalra vonatkozó információk, így folyamatosan láthatja a térképet, miközben a szükséges adatokat is megkapja.

Ha készüléke csatlakoztatva van a Smartphone Link alkalmazással, mobiltelefonja adatkapcsolatát használva szinte valós idejű forgalmi adatokat is kaphat, így láthatja, hol, milyen sebességgel halad a forgalom.

Találja meg pontosan hova kell mennie

A Direct Access funkcióval könnyen megtalálhatja a szükséges bejáratot az olyan komplex céloknál is, mint a nagyobb bevásárlóközpontok, repülőterek. Ha például a kívánt bolt a felső szinten található, a készülék a megfelelő parkolórészre vezeti.

Navigáljon könnyedén a bonyolult kereszteződésekben

Aktív sávinformációs szolgáltatás, mely bonyolultabb kereszteződések és forgalmi csomópontokon is magabiztosan vezeti át. Ahogy közeledik, egy animáció segítségével mutatj a rendszer, merre is kell tartania. A Madártávlati képek részletes, könnyen áttekinthető ábrát mutatnak felülnézetből. Jól megkülönböztethető, színes nyilak mutatják a követendő sávot. Egyes kereszteződésekben a nüvi 2689LMT fotorealisztikus képet mutat a valós táblákkal és környezettel, így könnyítve meg a biztos tájékozódást útja során.

Bluetooth® kompatibilis

Párosítsa Bluetooth képes telefonjával a nüvi 2689LMT-t így vezeték nélkül intézhet telefonhívásokat a beépített mikrofonon és hangszórón keresztül. Legyen a telefonja akár a zsebében vagy a kesztyűtartóban, könnyedén fogadhat és kezdeményezhet hívásokat úgy, hogy figyelmét továbbra is az útra összpontosítja.

Irányítsa beszéddel

A nüvi 2689LMT biztosítja a hangvezérlés lehetőségét. Beszéljen és a készülék annak megfelelően cselekszik, így kezét végig a kormányon tarthatja. Magyar nyelven a készülék betanítható bizonyos utasítások végrehajtására, ehhez szükséges végighaladni egy pár perces folyamaton.

Smartphone Link kompatibilis

A Smartphone Link egy díjmentes alkalmazás, mely kapcsolódik a nüvi 2689LMT-vel az iPhone® vagy Android™ okostelefonjával. Amikor párosítva van, a nüvi a telefon adatkapcsolatát használva tölt le adatokat. A Smartphone Link alkalmazással kényelmesen küldhet helyeket vagy címeket a telefonjáról a nüvijére.

A Smartphone Link számos Garmin Live szolgáltatás elérésére biztosít lehetőséget5, például forgalmi- és időjárási információkhoz. A Smartphone Link iPhone 4S vagy újabb, valamint egyes Android készülékekkel működik.

Még több információ egy pillantásra

A nüvi 2689LMT folyamatosan mutatja a térképet, míg mellette számos, egyéb információt meg tud jeleníteni. Azok részleteihez csak érintse meg a kijelzőt. Útja során képes jelezni a közelgő szolgáltatásokat, valamint megjelenítheti az olyan létesítményeket, mint bankautomaták, éttermek vagy benzinkutak.

A nüvi 2689LMT megjeleníti a sebességhatárokat, aktuális sebességet és várható érkezési időt is. Egy gyors pillantással leolvashatja az aktuális utcát, amin halad.

 

Specifikáció:

 • Méret, Szél.xMag.xMélys: 16.8 x 9.4 x 1.9 cm
 • Kijelző méret (Szél.xMag.): 13.6 x 7.2 cm; 15.4 cm átló
 • Kijelző felbontás (Szél.xMag.): 800 x 480 képpont
 • Kijelző típus: kettős állású, többérintéses (multitouch) WVGA színes, fehér megvilágítású TFT
 • Súly: 268g
 • Akkumulátor: Újratölthető lítium-ion
 • Működési idő: akár 1 óra
 • Vízhatlan: Nem
 • Nagy érzékenységű vevő: Igen

 

Az alapcsomag tartozéka:

 • nüvi® 2689LMT
 • Tapadókorongos autós tartó
 • Előre betöltött Európa térkép
 • Készülék élettartamra szóló térképfrissítések és forgalmi információk (a dobozon jelzett LMT felirat mutatja)
 • Forgalmi vevős szivargyújtós tápkábel
 • USB kábel
 • Használati útmutató
 • 1 év garancia


¹Lifetime Maps további információk
²Lifetime Traffic a készülék hasznos élettartamáig
³Bluetooth®-képes telefon szükséges (nem tartozék)

A Bluetooth® szó és logó a Bluetooth SIG Inc. bejegyzett védjegye, a Foursquare® a Foursquare Labs, Inc. bejegyzett védjegye

Kapcsolódó termékek