Garmin nüvi 255 Black Limited Edition (010-00717-11)

 
Rövid termékleírás
A közkedvelt Nüvi család legújabb exkluzív kivitelű, limitál szériás tagja nem fog csalódást okozni! Előre feltöltött Magyarország SD kártyával és Európa térképpel kerül forgalomba.

A nüvi 255 készülék érzékeny hangolású érintőképernyővel, TMC forgalmi információs szolgáltatás kompatibilitással (TMC antenna nem tartozék), és fordulóról fordulóra, hangos naviációs utasításokkal rendelkezik. A készülékek támogatják a geotaggelt (koordináta információval ellátott) fényképeket, mely segítségével fényképek segítségével válaszhatja ki úticélját. Digitális magasságmodellel rendelkező topográfiai térképekkel használatakor a készülék megjeleníti a domborzatárnyékolást is. Navigáció közben automatikusan változtatják a helynek megfelelő időzónát.

Vezessen forgalomtól mentes utakon a nüvi 255T berendezéssel a GTM25 forgalmi információs vevő kiegészítővel (nem alaptartozék). Segítségével figyelmeztet a tervezett útvonalon várható fennakadásokról, torlódásokról, így a képernyő egyetlen érintésével tájékozódhat a forgalmi eseményekről vagy kikerülheti a kritikus szakaszokat. A nüvi 255T előre feltöltött, rendkívül részletes, teljes Európát lefedő City Navigator NT utcaszintű térképpel érkezik. A térképi adatokat a NAVTEQ szolgáltatja, az ajándékként a készülékhez járó NaviGuide Magyarország SD kártya alapanyagát a TOPMAP Kft. biztosítja.


(Nettó ár: 43.228,- Ft) Bruttó ár: 54.900,- Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk!
Termékleírás
Az alapcsomag tartalma:
  • nüvi 255
  • Előre töltött City Navigator Europa térkép
  • NaviGuide Magyarország térkép SD kártya
  • Szivargyújtós töltő
  • Tapadókorongos tartó kengyellel
  • Műszerfalra ragasztható korong
  • Magyar nyelvű használati útmutató

 

Specifikáció:

- méret, Szél.xMag.xMélys: 9.7 x 7.1 x 2 cm
- kijelző méret (Szél.xMag.): 7.2 x 5.4 cm; 8.9 cm
- átló kijelző felbontás (Szél.xMag.): 
- 320 x 240 képpont, 3,5 "-os
- QVGA színes, csillogásmentes TFT kijelző, fehér háttérvilágítással
- súlya csak: 147g
- újratölthető beépített lítium-ion akkumulátor
- akár 4 óra működési idő
- nem Vízhatlan
- nagy érzékenységű vevő
 
Kapcsolódó termékek