Garmin Nüvi 2460 LMT (010-00903-08)

 
Rövid termékleírás
A nüvi 2460 LMT (Lifetime Map&Traffic) nagy, 12,7 cm képátlójú készülék 5", mely bemondja az utcaneveket is (magyar nyelven nem érhető el). A napi utakat megkönnyítendő többpontos útvonaltervezést biztosít, ami automatikusan rendszerezi az úti célokat a hatékony bejárás érdekében. Telefon kihangosítás, sávinformáció, kereszteződés előnézet, és trafficTrends™ forgalmi előzmények és myTrends™ funkció segíti a navigációban

(Nettó ár: 78.661,- Ft) Bruttó ár: 99.900,- Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk!
Termékleírás

Tapasztalja meg a nüRoutes™ Navigációt
Ez az rendkívül intelligens navigációs készülék az Ön igényeire szabva készült, hogy megtalálhassa a legjobb utat. Fejlett útvonaltervező képességei között megtalálható a nüRoutes myTrends™, mely elemzi a vezetési szokásait és előretervezi a gyakran látogatott célokhoz az úvonalat, valamint a trafficTrends™, mely automatikusan figyeli a forgalom sűrűségét, majd a más vezetők alapján szerzett adatok és valós forgalmi adatok kombinálásának segítségével fejlettebb útvonalakat és várható érkezési időket számol.

Forgalmi riasztások
Kerülje el a forgalmi akadályokat a nüvi 2460 LMT alaptartozék FM forgalmi vevőjével. Ezzel a funkcióval információt kaphat az útja során várható akadályokról, késésekről. Egyszerűen érintse meg a kijelzőt, és máris kerülőutat javasol Önnek a készülék.

Legyen tisztában a sávokkal, mielőtt túl késő lenne
Nincs több találgatás, hogy merre is kéne tartania a következő fordulónál. A sávinfó szolgáltatás a kereszteződés előnézettel a megfelelő sávba irányítja Önt a fordulóhoz vagy kijárathoz közeledve. Valóságszerűen, nagy nyilakkal kiegészítve mutatja a táblákat és kereszteződéseket az útvonala során (nem minden területen érhető el ez a funkció!)

Lásson többet
A nüvi 2460 szélesvásznú kijelzőjével mindig tiszta képe lesz a környező területről. Nézzen térképet, navigációs irányokat vagy fényképeket, a fényes, csodálatos színekkel rendelkező, napfénynél is jól látható, 12,7 centis képernyőn.

Tervezzen előre
A nüvi 2460 fejlett navigációs funkcióinak segítségével könnyedén utazhat. Akár 100 útvonalat is eltárolhat, melyeket előre áttekinthet a nüvi 2460 nagy kijelzőjén. A készülék képes arra, hogy a leghatékonyabb bejárási sorrendre rendszerezze az útvonalpontokat. Az útkomputer a bejárt utat nyomvonalként tárolja, mely akár 10000 pontból állhat.

Fordulóról-fordulóra irányítás
A nüvi 2460 kezelőfelülete két egyszerű opcióval fogadja: "Hova?" és "Térkép". A képernyő egyszerű érintésével kereshet címeket, szolgáltatásokat, majd a készülék hangutasításokkal vezeti el egészen a célig. Az előre betöltött, részletes City Navigator NT Európa térképpel a készülék jelzi a legfőbb utakon a sebességhatárokat.

Üzemanyag takarékos útvonalak
A nüvi 2460 üzemanyagot és pénzt takarít meg az ecoRoute segítségével — egy zöld funkció, mely kiszámítja, mely útvonal üzemanyag hatékony, számítja a fogyasztását és egyéb hasznos információkat ad. Az ecoRoute segítségével a "Kevesebb üzemanyag" funkció is választható az útvonaltervezés menüben.

Telefonhívások könnyedén
A szabadkezes telefonhívásokhoz a nüvi 2460-ban beépített Bluetooth� vezeték nélküli technológia is helyet kapott belső hangszóróval és mikrofonnal. Csak párosítsa a kompatibilis Bluetooth-képes telefonjával és máris beszélgethet, miközben továbbra is az útra koncentrál. Tárcsázáshoz egyszerűen használja az érintőkijelzőt vagy telefonja telefonkönyvét. Hívás fogadásához csak érintse meg a képernyőt és beszéljetn a beépített mikrofonba.

Navigáljon városi tömegközlekedéssel
A fejlett gyalogos navigációs képességeknek köszönhetően a nüvi 2460 a tökéletes városi navigációs társ. Töltsön le opcionálisan megvásárolható cityXplorer™ tartalmakat, melyek segítenek a nagyvárosban eligazodni. Ismerve, hogy merre sétáljon, hol szálljon buszra, villamosra, trolira vagy metróra, pontosabban tudja meghatározni az utazási- és érkezési idejét. A cityXplorer tartalmak Európa és Észak-Amerika egyes városaira érhetők el, melyeket a myGarmin oldalon vásárolhat meg.

Készülék élettartamra szóló térképfrissítések
A készülékhez jár a nüMaps Lifetime, díjmentes térképfrissítési jog. Évente akár négy alkalommal frissítheti a készülékére előre feltöltött City Navigator NT Europe térképet.

A navigáción túl
A navigáció csak a kezdet. Számos, utazás közben hasznos funkció található a készülékben, többek között JPEG képnézegető, utazó óra időzónákkal, valuta- és mértékegység átváltó, számológép, egyebek. A fényképes navigáció funkcióval a Garmin Connect™ oldalról letöltött fotók helyszínére könnyedén navigálhat. Szintén elérhető a forgalmi információs szolgáltatás, melyhez opcionális vevő szükséges. A "Hol vagyok?" opcióval azonnal láthatja a legközelebbi címet, segélyállomást és aktuális pozícióját. A nüvi 2460 Garmin Lock™ funkciójával lezárhatja készülékét, hogy mások ne férhessenek hozzá, a letölthető járműszimbólumokkal pedig személyre szabhatja azt. Tovább bővítheti berendezését az opcionális microSD™ kártyákkal.

 

A doboz tartalma

  • nüvi 2460 LMT
  • Előre töltött City Navigator NT Europe térkép
  • nüMaps Lifetime készülék élettartamra szóló térképfrissítés
  • Tapadókorongos autós tartó
  • Szivargyújtós tápkábel
  • Gyors használati útmutató
Kapcsolódó termékek