Garmin Nüvi 2360 LT (010-00902-02)

 
Rövid termékleírás
Aktív tartóval, szélesvásznú kijelzős nüvi 2360LT (Lifetime Traffic) készülék élettartamig tartó forgalmi információ előfizetéssel rendelkezik. Képernyője kettős irányultságú, így vízszintes és függőleges megjelenítésre is lehetőséget biztosít. 3 tengelyű iránytűvel, telefon kihangosítással valamint 3D épület és domborzat megjelenítéssel rendelkezik. A 2360LT előre feltöltött City Navigator Európa térképet tartalmaz, kereszteződés előnézettel és sávinformációval, trafficTrends™, myTrends™ és ecoRoute™ funkciókkal. Gyalogos navigációs képességeit az opcionálisan megvásárolható cityXplorer™ tömegközlekedési térképei teszik teljessé.

(Nettó ár: 57.402,- Ft) Bruttó ár: 72.900,- Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk!
Termékleírás

Mondja ki az utasításokat

A nüvi 2360LT nem csak megmondja hol és merre kanyarodjon, de figyeli is az Ön hangos utasításait (magyar nyelven nem érhető el!!!). Fejlett beszédfelismerésének köszönhetően a hangjával irányíthatja a nüvit, mindkét kezét a kormányon tartva. Egyszerűen ébressze fel a nüvit egy személyre szabható utasítással, majd mondja ki a képernyőn megjelenő utasításokból a kivántat.

Tapasztalja meg a nüRoute™ Technológiát a trafficTrends és myTrends funkciókkal

A nüvi 2360LT nüRoute technológiát tartalmaz trafficTrends forgalmi állapotok tárolásával és myTrends célpontbecslő útvonaltervezéssel. A trafficTrends használatával a nüvi 2360LT automatikusan megtanulja a nap folyamán a forgalom sűrűségét, így pontosabban becsüli meg a várható érkezési időt és hatékonyabb útvonalakat tervez figyelembe véve az aktuális időpontot, és a hét napját is. A myTrends a Kedvencek között tárolt címeket figyeli, így idővel meg tudja határozni hova is indult el, anélkül, hogy megadná az uticélt. Vezessen akár munkába vagy csak a heti teendőit intézze, a nüvi 2360LT segít időben megérkezni, nem szükséges előfizetés vagy további kiegészítő megvásárlása.

Ingyenes, készülék élettartamra szóló forgalmi előfizetés

Vezessen forgalomtól mentes utakon a beépített FM forgalmi információs vevővel és az ingyenes készülék élettartamig tartó forgalmi adatokkal. Figyelmeztetésekről, forgalmi akadályokról, késésekről kaphat értesítést az útja során, melyet egyszerűen, a képernyő megérintésével tekinthet át és kerülhet el.

Vezeték nélküli telefonhívások

A nüvi 2360LT beépített Bluetooth technológiájával vezeték nélküli telefonkihangosításra is képes. Csak párosítsa arra alkalmas telefonjával a készüléket, és beszéljen úgy, hogy a kezei is szabadon maradnak. A tárcsázás is könnyű a készülék érintőkijelzőjén megjelenő számgombokkal. A hívások fogadásához csak érintse meg a kijelzőt. Könnyedén hívhatja a telefonkönyvében található kapcsolatokat vagy az Érdekes Pontok adatbázis elemeit is.

Legyen tisztában a sávokkal, mielőtt túl késő lenne

Nincs több találgatás, hogy merre is kéne tartania a következő fordulónál. A sávinfó szolgáltatás a kereszteződés előnézettel a megfelelő sávba irányítja Önt a fordulóhoz vagy kijárathoz közeledve. Valóságszerűen, nagy nyilakkal kiegészítve mutatja a táblákat és kereszteződéseket az útvonala során (ez a funkció nem minden területen érhető el!)

Üzemanyag takarékos utak

A nüvi 2360LT üzemanyagot és pénzt takarít meg Önnek az ecoRoute funkcióval. Ez a zöld megoldás kiszámítja a fogyasztás szempontjából leghatékonyabb utakat figyelembe véve az autója jellemzőit.

Navigáljon városi tömegközlekedéssel

A fejlett gyalogos navigációs képességeknek köszönhetően a kettős irányultságú kijelzővel a nüvi 2360 LT a tökéletes városi navigációs társ. Töltsön le opcionálisan megvásárolható cityXplorer™ tartalmakat, melyek segítenek a nagyvárosban eligazodni. Ismerve, hogy merre sétáljon, hol szálljon buszra, villamosra, trolira vagy metróra, pontosabban tudja meghatározni az utazási- és érkezési idejét. A cityXplorer tartalmak Európa és Észak-Amerika egyes városaira érhetők el, melyeket a myGarmin oldalon vásárolhat meg.

Lásson többet

A nüvi 2360LT szélesvásznú kijelzőjével mindig tisztában lesz környezetével. A részletes térképek, útvonaladatok, fényképek a fényes, ragyogó színű képernyőn jelennek meg. Napfénynél is jól látható, 10.92 cm képátlójú megjelenítő, mely bármilyen irányból jól látszik.

Fordulóról-fordulóra irányítás

A nüvi 2360 LT intuitív kezelőfelülettel fogadja, mely két egyszerű opcióval indít: "Hova?" és "Térkép megtekintése". Érintse meg a színes kijelzőt, hogy könnyedén kereshessen címet vagy szolgálatást, majd hangutasítással vezesse el a készülék a megadott címig. Előre töltött részletes City Navigator® NT utcatérképek, Érdekes Pontok milliói állnak rendelkezésére (POI pontok), melyeket 2-D vagy akár 3-D térképeket megjelenítve vezetik, akár sebességhatárok megjelenítésével is (a nagyobb utakon).

A navigáción túl

A navigáció csak a kezdet. A nüvi 2360 LT üzemanyag-takarékos, köszönhetően az ecoRoute funkciónak — ez a zöld üzemmód kevesebb üzemanyag használattal tervez útvonalat, és követi járműve fogyasztását. Számos utazás közben hasznos funkció található a készülékben, többek között JPEG képnézegető, utazó óra időzónákkal, valuta- és mértékegység átváltó, számológép, egyebek. A fényképes navigáció funkcióval a Garmin Connect™ oldalról letöltött fotók helyszínére könnyedén navigálhat. A "Hol vagyok?" opcióval azonnal láthatja a legközelebbi címet, segélyállomást és aktuális pozícióját. A nüvi 2360 LT Garmin Lock™ funkciójával lezárhatja készülékét, hogy mások ne férhessenek hozzá, a letölthető járműszimbólumokkal pedig személyre szabhatja azt. Tovább bővítheti berendezését az opcionális microSD™ kártyákkal.

 

A doboz tartalma:

  • nüvi 2360
  • Előre betöltött City Navigator® NT Europe térkép
  • Készülék élettartamig tartó TMC előfizetés ("LT" jelzés a készülék neve után a dobozon)
  • Szivargyújtóba épített FM forgalmi információs vevő
  • Tapadókorongos autós tartó
  • USB kábel
  • Műszerfalra ragasztható tartókorong
  • Magyar nyelvű használati útmutató
Kapcsolódó termékek