Garmin Nüvi 1490T (010-00810-06)

 
Rövid termékleírás
A nagy kijelzős nüvi® 1490T több pontos útvonaltervezést, sávinformációt, kereszteződés nézetet is biztosít, hogy Ön a bonyolult kereszteződésekben is egyszerűen navigálhasson. Számos országban előfizetési díj mentes forgalmi riasztásokat, valamint telefon kihangosítást vagy akár gyalogos navigációt biztosít. Ez a modell is tartalmazza az új ecoRoute funkciót.

Ajándék Nümaps Lifetime Európa térkép frissítéssel!

(Nettó ár: 58.976,- Ft) Bruttó ár: 74.900,- Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk!
Termékleírás

 

 

Lásson még többet

Könnyen áttekintheti merre is jár a nüvi 1490T 12,7 cm képátlójú kijelzőjén. Részletes térképet, navigációs iránymutatást, fényképeket is nézhet a fényes, brilliáns színű, hatalmas képernyőn.

Navigáljon tömegközlekedéssel

A fejlett gyalogos navigációs képességeknek köszönhetően a nüvi 1490T a tökéletes utazótárs a városban is. Töltse le az opcionális cityXplorer™ tartalmak közül az Önnek szükségeset, mely segítséget nyújt a városi tömegközlekedésben. Tudja merre sétáljon, hol szálljon buszra, villamosra, metróra vagy egyéb járműre (nem minden település érhető el és nem minden járatot tartalmaz).

Vigye magával

Huszonöt százalékkal vékonyabb, mint a többi nüvi, így bárhová magával viheti az ultra vékony 1490T-t. Könnyedén elfér a zsebében is, újratölthető akkumulátorának köszönhetően pedig mindenhol használható, legyen akár autóban vagy gyalog.

Legyen tisztában a sávokkal, mielőtt túl késő lenne

Nincs több találgatás, hogy merre is kéne tartania a következő fordulónál. A sávinfó szolgáltatás a kereszteződés előnézettel a megfelelő sávba irányítja Önt a fordulóhoz vagy kijárathoz közeledve. Valóságszerűen, nagy nyilakkal kiegészítve mutatja a táblákat és kereszteződéseket az útvonala során (nem minden területen érhető el ez a funkció!)

Tervezzen előre

A nüvi 1490T számos fejlett navigációs funkciót tartalmaz, melyeknek köszönhetően az utazás gondtalan lesz. Az útvonal tervezés segítségével eltárolhat 10 kedvenc útvonalat (több átmenőponttal), valamint előre megnézheti a szimulált navigációval a fordulókat. A nüvi 1490T alkalmas továbbá az útvonalpontok automatikus rendezésére, így hatékony lehet áruszállításkor vagy több cím meglátogatásakor is. Az utazást naplózza a készülék, mely 10000 pontból álló nyomvonalat rögzít, így utólag megnézheti merre járt.

Fordulóról-fordulóra irányítás

A nüvi 1490T intuitív kezelőfelülettel fogadja, mely két egyszerű opcióval indít: "Hova?" és "Térkép megtekintése". Érintse meg a színes kijelzőt, hogy könnyedén kereshessen címet vagy szolgálatást, majd hangutasítással vezesse el a berendezés a címéig. Előre töltött részletes City Navigator® NT utcatérképek, Érdekes Pontok milliói állnak rendelkezésére (POI pontok), melyeket 2-D vagy akár 3-D térképeket megjelenítve vezetik, akár sebességhatárok megjelenítésével is (a nagyobb utakon). Nagyobb nagyítási szinteken a domborzatárnyékolt alaptérkép egy könnyebben átláthatóbb térképet kap a környező területekről. Az 1490T továbbfejlesztett kezelői felületével a képernyők között egyszerűen az újja csúsztatásával válthat. A berendezésben megtalálható a saját pontok feltöltési lehetősége. A HotFix™ műhold pozíció becslésének köszönhetően a berendezés hamarabb talál pozíciót, így gyorsbban lesz használatra kész.

Telefonhívások könnyedén

A szabadkezes telefonhívásokhoz a nüvi 1490T-ben beépített Bluetooth® vezeték nélküli technológia is helyet kapott belső hangszóróval és mikrofonnal. Csak párosítsa a kompatibilis Bluetooth-képes telefonjával és máris beszélgethet, miközben továbbra is az útra koncentrál. Tárcsázáshoz egyszerűen használja az érintőkijelzőt vagy telefonja telefonkönyvét. Hívás fogadásához csak érintse meg a képernyőt és beszéljetn a beépített mikrofonba.

Forgalmi riasztások

Kerülje el a forgalmi akadályokat a nüvi 1490T alaptartozék FM forgalmi vevőjével. Ezzel a funkcióval információt kaphat az útja során várható akadályokról, késésekről. Egyszerűen érintse meg a kijelzőt, és máris kerülőutat javasol Önnek a készülék.

A navigáción túl

A navigáció csak a kezdet. A nüvi 1490T üzemanyagtakarékos, köszönhetően az ecoRoute funkciónak — ez a zöld üzemmód kevesebb üzemanyaghasználattal tervez útvonalat, és követi járműve fogyasztását. Számos utazás közben hasznos funkció található a készülékben, többek között JPEG képnézegető, utazó óra időzónákkal, valuta- és mértékegység átváltó, számológép, egyebek. A fényképes navigáció funkcióval a Garmin Connect™ oldalról letöltött fotók helyszínére könnyedén navigálhat. Szintén elérhető a forgalmi információs szolgáltatás, melyhez opcionális vevő szükséges. A "Hol vagyok?" opcióval azonnal láthatja a legközelebbi címet, segélyállomást és aktuális pozícióját. A nüvi 1490T Garmin Lock™ funkciójával lezárhatja készülékét, hogy mások ne férhessenek hozzá, a letölthető járműszimbólumokkal pedig személyre szaghatja azt. Tovább bővítheti berendezését az opcionális microSD™ kártyákkal.

Kapcsolódó termékek