Garmin Nüvi 1200 HU (010-00783-4C)

 
Rövid termékleírás
A nüvi® 1200 ultravékony készülék újraértelmezi a hordozható és elérhető árú navigáció fogalmát. Előre feltöltött Magyarország SD kártyával és TMC (forgalmi információk) vételének lehetőségével.

(Nettó ár: 27.480,- Ft) Bruttó ár: 34.900,- Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk!
Termékleírás

Karcsú. Vigye magával

Huszonöt százalékkel vékonyabb, mint a többi nüvi, így az 1200-as az ideális utitárs. A nüvi 1200 könnyedén csúszik a zsebébe vagy táskájába, újratölthető lítium-ion akkumulátorával pedig akár autón kívül is használhatja. Használja ki az 1200-as új, tömegközlekedési funkcióját, mely letölthető opcionális CityXplorer™ tartalmaival könnyedén navigálja Önt az adott városokban metrókon, villamosokon, buszokon vagy egyéb járműveken.

 

Fordulóról-fordulóra irányítás

A nüvi 1200 intuitív kezelőfelülettel fogadja, mely két egyszerű opcióval indít: "Hova?" és "Térkép megtekintése". Érintse meg a színes kijelzőt, hogy könnyedén kereshessen címet vagy szolgálatást, majd hangutasítással vezesse el a berendezés a címéig. Előre feltöltött Magyarország SD kártyán található részletes Magyarország térképpel , több mint 40000 érdekes pont áll rendelkezésére (POI pontok), melyeket 2-D vagy akár 3-D térképeket megjelenítve vezetik. Nagyobb nagyítási szinteken a domborzatárnyékolt alaptérkép egy könnyebben átláthatóbb térképet kap a környező területekről. Az 1200-as továbbfejlesztett kezelői felületével a képernyők között egyszerűen az újja csúsztatásával válthat. A berendezésben megtalálható a saját pontok feltöltési lehetősége. A HotFix™ műhold pozíció becslésének köszönhetően a berendezés hamarabb talál pozíciót, így gyorsbban lesz használatra kész.

 

A navigáción túl

A navigáció csak a kezdet. A nüvi 1200 üzemanyagtakarékos, köszönhetően az ecoRoute funkciónak — ez a zöld üzemmód kevesebb üzemanyaghasználattal tervez útvonalat, és követi járműve fogyasztását. Számos utazás közben hasznos funkció található a készülékben, többek között JPEG képnézegető, utazó óra időzónákkal, valuta- és mértékegység átváltó, számológép, egyebek. A fényképes navigáció funkcióval a Garmin Connect™ oldalról letöltött fotók helyszínére könnyedén navigálhat. Szintén elérhető a forgalmi információs szolgáltatás, melyhez opcionális vevő szükséges. A "Hol vagyok?" opcióval azonnal láthatja a legközelebbi címet, segélyállomást és aktuális pozícióját. A nüvi 1200 Garmin Lock™ funkciójával lezárhatja készülékét, hogy mások ne férhessenek hozzá, a letölthető járműszimbólumokkal pedig személyre szaghatja azt. Tovább bővítheti berendezését az opcionális microSD™ kártyákkal.

 

Kapcsolódó termékek