Garmin NaviGuide Magyarország (GS205T)

 
Rövid termékleírás
Magyarországi utca-, házszám szintű útvonaltervező szoftver, Garmin GPS készülékekhez.

A szoftver megvásárolható MicroSD memóriakártyán is bruttó 5990Ft-ért.

(Nettó ár: 11.732,- Ft) Bruttó ár: 14.900,- Ft

Kosárba teszem
Termékleírás

A NaviGuide Magyarország útvonaltervező szoftver Garmin GPS készülékekhez.
Ez a szoftver Magyarország digitális autóstérképét tartalmazza. Megtalálhatók rajta az autópályák, főutak, mellékutak, folyók, tavak, valamint közel 4000 település részletes, utcaszintű térképe. A szoftver PC-n, és az arra alkalmas GPS készülékeken címkeresésre és útvonaltervezésre is használható. A Balatonról olyan hajózási térképet tartalmaz, melyen megtalálhatók a mélységjelző vonalak, kikötők, kikötői navigációs fények és a partmenti viharjelző rendszer fényei.


A térképszelvények betölthetők minden olyan Garmin GPS készülékbe, amely térkép fogadására alkalmas. A szoftver szintén alkalmas útpontok, útvonalak, trackek le -és feltöltésére a készülék és a számítógép között, valamint a GPS pozíció valós idejű megjelenítésére a számítógép monitorán. A TMC szolgáltatást támogató készülékek valós forgalmi információk alapján képesek az útvonal megtervezésére, elkerülve a forgalmi dugókat.


A térképen szintén megtalálható egy több mint 25.000 bejegyzésből álló POI adatbázis (Point of Interest - Érdekes pontok). Ebben szálláshelyeket, éttermeket, múzeumokat, határátkelőket, benzinkutakat, kórházakat és még sok hasznos információt talál a felhasználó. A térképek feltöltése után a GPS-ek keresés (Find) funkciójával könnyen és gyorsan megkereshető a kívánt adat.


Regisztráció


Figyelem! A szoftver használatának megkezdéséhez szüksége lesz egy „unlock” kódra, melyet Interneten keresztül tud beszerezni a www.garmin.hu/unlock weboldalon. A regisztrációhoz szükséges a CD sorozatszám, a GPS készülék belső azonosítója (Unit ID), valamint néhány személyes adat megadása. A regisztrációs folyamat csupán néhány percig tart, melynek végén megkapja az unlock kódot.


A GPS Unit ID az Ön GPS készülékének tíz számjegyből álló egyedi azonosítója. Az alábbi módon tudhatja meg ezt a számot.


  • Telepítse a szoftvert, majd futtassa a MapSource ikonra kattintva!
  • Kapcsolja be a GPS készüléket és csatlakoztassa a számítógéphez!
  • A szoftverben lépjen be a 'Segédprogramok' menübe és válassza a 'Készülékazonosító beolvasása' menüpontot. A szoftver kiolvassa a GPS-ből az azonosítót, melyet a regisztráció során kell megadnia.


   Hardver és szoftver követelmények


  • Pentium processzor
  • Windows 98/ME/NT/2000/XP
  • minimum 128 MB RAM
  • 300 MB üres terület
  • CD-ROM
  • egy szabad soros, vagy USB port (a GPS készüléktől függ)
  • 256 színű videokártya (24 bites színmélység ajánlott)
  • Egér vagy egyéb mutató eszköz
  • PC összekötő kábel a GPS csatlakoztatására


   Felhasználói visszajelzések


   A települések úthálózata és a közlekedési szabályok folyamatosan változnak. A javító szándékú felhasználói visszajelzéseket eddig is nagy örömmel fogadtuk, és lehetőségeinkhez mérten fel is használtuk a frissítésekben. Ezen szándékunk változatlan, továbbra is köszönettel fogadjuk az észrevételeket. A hibajelentések feldolgozását egyszerűsítendő, elkészítettünk egy online hibabejelentő oldalt, mely segítségével az Önök visszajelzései egyből a legjobb kezekbe, a térképészekhez kerülnek.

 

Kapcsolódó termékek