Garmin keréknyomás mérő (TPMS) (010-11997-00)

 
Rövid termékleírás
Egyszerűen nyomon követhető keréknyomás mérő (TPMS) Garmin Zümo 390LM, 590LM készülékekhez.

(Nettó ár: 27.480,- Ft) Bruttó ár: 34.900,- Ft

Kosárba teszem
Termékleírás

Egyszerűen nyomon követhető keréknyomás
A keréknyomás mérőnk (TPMS) segítségével a motorbicikli kerekeinek nyomása ellenőrizhető menet közben is. A rendszer akár 4 kerekű motorokkal is használható (autókon nem!). Minden kerékre fel kell tenni egy TPMS érzékelőt (külön vásárolható, csak fém szelepszárakkal használható).

Egy csomag 1db mérőt tartalmaz, vagyis az ár 1db keréknyomás mérőre vonatkozik!

Keréknyomás információ egy pillantás alatt
Erősítsen fel egy TPMS érzékelőt minden fém szelepszárra a járművén, majd párosítsa azokat a Zumo® 390 vagy Zümo 590 készülékekkel. A TPMS ANT technológiával továbbítja az adatokat a Zumo® 390 vagy Zümo 590 felé, így valósidejű információkat láthat a kijelzőn.

A TPMS segítségével egyedi nyomás határértékeket is beállíthat. Ha a keréknyomás változik, a TPMS riaszt. Lehetséges az idő viszonylatában megtekinteni a korábbi nyomásváltozásokat. A TPMS segít idejében felderíteni az esetleges szivárgásokat, így megelőzve egy nagyobb problémát.

Kicsi és okos
A TPMS a legkisebb motoros keréknyomás-ellenőrző a piacon. Minden TPMS érzékelő egy egyszerűen cserélhető gombakkumulátorról működik, mely akár 18 hónapon át látja el árammal a kis jeladót. Az üzemidő érdekében a TPMS alacsony áramfelvételű alvó módba vált megálláskor, majd újraindul, ha mozgást érzékel.