Garmin GPSMAP 620 (010-00696-00)

 
Rövid termékleírás
A Garmin GPSMAP 620-al egy teljes értékű hajós chartplottert és egy közúti navigációt kap. A GPSMAP 620 alapkiszerelésként tartalmaz nagy érzékenységű GPS vevőt és csodálatos, nagy felbontású érintőkijelzőt, így szárazföldön és vizen egyaránt tudni fogja merre kell mennie.

(Nettó ár: 145.591,- Ft) Bruttó ár: 184.900,- Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk!
Termékleírás

 

Erőteljes és hordozható
Autós és hajós üzemmódjának, nagy érzékenységű GPS vevőjének és gumírozott, vízhatlan (IPX7) borításának köszönhetően a GPSMAP 620 mindig készen álla a következő útnak. A GPSMAP 620 könnyedén vált hajós és autós üzemmód között. Hajós tartóban azonnal elérhető az összes hajózási adat, autós tartóban pedig automatikusan erőteljes autós navigációvá változik a készülék.

Ragyogásra tervezve
A csodálatos, 13,2 cm átlójú, WVGA érintőkijelző, valamint egy megújult kezelői felület. Minden, ami a kényelmes navigációhoz szükséges. A GPSMAP 620-hoz opcionálisan megvásárolható City Navigator NT Europe autós térképet és BlueChart g2 Vision térképkártyákat is.

Tengeren
Hajós üzemmódban a GPSMAP 600 ár/apály információkat, mélységvonalakat, hajózási segédpontokat, kikötői- rajzolatokat és szolgáltatásokat, Érdekes Pontokat (POI) tartalmaz az opcionális BlueChart g2 térképnek köszönhetően. A BlueChart g2 Vision térképekkel 3D hal szemszög és hajós szemszög nézet érhető el. Ezzel a készülékkel kihasználhatja a vizi útvonaltervezés előnyeit is, mivel a berendezés az előre beállított hajó adatok szerint, a térkép alapján megkeresi az ideális átjárót. A GPSMAP 600 NMEA 0183 megfelelő, így a meglevő hajózási hálózatába is könnyedén beépíthető.

Szárazföldön
Autós üzemmódban a GPSMAP 600 bemondja az utcaneveket (magyar nyelven kizárólag a fordulóról-fordulóra navigációs hangok érhetők el!) az opcionális töltött City Navigator NT európai utcatérképeken tervezve. A készülékhez mellékeljük a NaviGuide Magyarország SD kártyás változatát. Az útvonaltervezés még soha sem volt ilyen egyszerű, akár hajós boltot, akár horgászfelszerelést keres, a készülék megtervezi a leggyorsabb utat. Akár saját Érdekes Pontokat is létrehozhat (POI) és beállíthat rá riasztásokat, melyek az utazása során, megközelítéskor jeleznek.

Kapcsolódó termékek