Garmin GLO - Bluetooth GPS (010-01055-15)

 
Rövid termékleírás
- Garmin minőség
- GPS+GLONASS
- Garmin és NMEA protokoll
- cserélhető akkumulátor

(Nettó ár: 29.055,- Ft) Bruttó ár: 36.900,- Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk!
Termékleírás

NEM KÜLSŐ ANTENNA, FŐLEG FEJLESZTŐKNEK JAVASOLJUK!

Navigáljon könnyedén Garmin-minőségű GPS vevővel bármilyen, arra alkalmas mobil eszközével. A GLO a GPS és a GLONASS világát ötvözi a Bluetooth® technológiával, így pontos és megbízható helyinformációja lesz iPad, iPhone vagy Android készülékén.

Élvezze a GPS és a GLONASS pontosságát

A GLO képes pozíció információt fogadni mind a GPS, mind a GLONASS műholdas helymeghatározó rendszerből, így akár 24-el több műhold jelét képes fogadni a hagyományos GPS-ekkel szemben. Ennek köszönhetően a GLO akár 20%-al gyorsabban képes fix pozíció vételére és nagyobb sebességnél is stabilabban tartja azt meg. Ami ennél is fontosabb, hogy a GLO másodpercenként tízszer vesz helyzet adatot, tízszer többször, mint bármilyen hagyományos GPS vevő.

Állítsa be és induljon

A Bluetooth technológia használatával a GLO vezeték nélkül csatlakozik a mobil eszközéhez. Csak vigye hatósugáron belülre és pillanatokon belül közvetíti a GLO a helyzetinformációt. Akkumulátorával akár 12 órán át képes továbbítani a jelet a készüke felé, töltése pedig nagyon egyszerű a mellékelt USB kábellel vagy az opcionális szivargyújtó töltővel. Az opcionális Garmin csúszásgátlós tartójával a műszerfalán rögzítheti a GLO-t ott, ahol az biztosan rálát a műholdakra.

 

Specifikáció:

Unit size, WxHxD: .1.78 x 4.19 x 7.72 cm

Weight: 60.1 g

Receiver Technology: GPS+GLONASS

WAAS: Yes

Update Rate: 10 Hz

Accuracy: 3 meters

Battery Capacity: 1100mAh

Battery Life: 12 hours

Hot Start Time: 3–5s

Warm Start Time: 35s

Cold Start Time: 60s

 

Az alapcsomag tartozéka:

  • GLO - Bluetooth GPS
  • Autós töltőkábel
  • USB kábel
Kapcsolódó termékek