Garmin Forerunner 110 Red + HRM (010-00863-13)

 
Rövid termékleírás
A Forerunner 110 az edzés legkönnyebb módja. Mivel GPS-el szerelt, mindig tudni fogja milyen messze és milyen gyorsan jutott el - további kiegészítők nélkül is. Gyakorlatilag nem szükséges beállítani az eszközt, csak nyomja meg a Start gombot és kezdjen neki.

(Nettó ár: 55.039,- Ft) Bruttó ár: 69.900,- Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk!
Termékleírás

Edzés okosabban, nemcsak keményebben
Akár valamilyen komolyabb cél eléréséért küzd, vagy csak fittebb szeretne lenni, a pontos edzési adatok kulcsfontosságúak. A Forerunner 110 GPS-t használ, hogy pontosan rögzítse a távolságot, időt és a köröket. Minden futás adata eltárolódik a belső memóriában, így bármikor újra megtekintheti az utolsó heti vagy havi edzéseit. Akár fel is töltheti a Garmin Connect™ weboldalra, hogy jobban elemezhetőségért.

Könnyen használható
Most már semmi sem állhat Ön és a futás közé. A Forerunner 110 az eddigi legegyszerűbb fitnesskészülékünk. A dobozból kivéve és feltöltve, a műholdak bemérését követően és néhány kérdést megválaszolva azonnal használható. Nyomja meg a Startot, ha befejezte, akkor csak a Stop gombot. Igen, ennyire egyszerű.

Menjen a szíve után
A Forerunner 110 egyes változatai(férfi fekete/piros és női szürke/pink) alaptartozékként szívritmusmérőt is tartalmaznak, így ellenőrizheti a percenkénti szívverését. A kalóriaszámítás is a szívritmus alapján történik, így pontosan követheti az elégetett kalóriákat. Ha szívritmusmérő nélküli Forerunner 110-et vásárol, külön is megveheti a kiegészítőt, vagy bármilyen *ANT+™ rendszerű pulzusmérőt használhat.

Tárolás, elemzés, megosztás
A kezdő és a haladó futók tudják, hogy az adatok elemzése motíváló lehet, valamint a fejlődéshez szükséges információkat tartalmaz. Az adatok követése egyszerű a Garmin Connect használatával, mely a weboldalunk az ingyenes elemzéshez és megosztáshoz. Csak töltse fel a Garmin Connectre a PC vagy Mac gépével, azonnal láthatja a bejárt utat a térképen, áttekintheti az edzés összegzését, vagy akár célokat állíthat be.

Gyors és pontos
A Forerunner 110 HotFix™ műholdbecslési funkciójával gyoran megállapítja a helyzetét, így nagyon hamar megkezdheti az edzést. A nagy érzékenységű GPS vevőnek köszönhetően még magas épületek vagy sűrű lombozat alatt is megtartja a kapcsolatot.

* az ANT+ vezeték nélküli rendszer ennél a Forerunner típusnál kizárólag szívritmus mérésére használható, egyéb ANT+ eszközök nem támogatottak.

A doboz tartalma:

  • Forerunner 110 (piros-fekete)
  • Szívritmus érzékelő
  • Hálózati töltő
  • Használati útmutató
Kapcsolódó termékek