Garmin Forerunner 10 (010-01039-03)

 
Rövid termékleírás
Minden kilométer számít. Mindet rögzíti az új Forerunner 10, a Garmin legegyszerűbb GPS-es futóórája. Pontosan követi milyen messze és milyen gyorsan futott, valamint rögzíti az elégetett kalóriákat. Mivel az óra folyamatosan figyelemmel kíséri a legjobb időket, és a Virtual Pacer funkcióval folyamatosan összeveti a megadott ütemet és az Ön sebességét, motiválja Önt a jobb eredményért. Amint végzett a futással, töltse fel a Garmin Connect™ oldalra, ahol térképen láthatja a futását és bővebb elemzéseket olvashat - mindezt ingyen. A mai futás a holnap motivációja.

(Nettó ár: 31.417,- Ft) Bruttó ár: 39.900,- Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk!
Termékleírás

Futásra készen
A Forerunner 10 annyira egyszerűen használható, hogy mindössze egy gombnyomás után elkezdheti a futást. Miközben fut, végig láthatja az időt és a sebességet az egyik képernyőn, egy másikon pedig az elégetett kalóriát és az ütemet. Úgy is beállíthatja a megjelenítést, hogy az ütem és a távolság jelenjen meg ugyanazon a képernyőn.

Önhöz illik
A legkönnyebb és a legkényelmesebb óránk, mely sportos zöld, pink vagy piros/fekete színekben érhető el. A piros/fekete verzió kicsivel nagyobb számlappal és szélesebb csuklópánttal rendelkezik. Mindegyik óra használható akár mindennapi karóraként, így mindig kéznél lesz a futópartnere.

A termék az alábbi színösszeállításokban is elérhető:

010-01039-04 Forerunner 10 Zöld/Fehér
010-01039-05 Forerunner 10 Pink/Fehér

Ösztönző visszajelzések
Miközben fut, a Forerunner 10 automatikusan értesíti minden megtett kilométer után egy barátságos sípolással, majd a képernyőn megjelenik az arra a kilométerre vonatkozó ideje. Amikor végzett a futással és elmenti azt, megjelenik a teljesítménye összegzése, beleértve a teljes időt, távolságot, átlagos ütemet és az elégetett kalóriákat. Mindezen túl az óra jelzi, ha túlszárnyalta egy korábbi, személyes rekordját, például a leggyorsabb kilométer vagy leghosszabb futás.

Eszközök edzéshez
Azoknak a futóknak, akik kicsivel többre vágynak, a Forerunner 10 néhány egyszerű edzőfunkciót nyújt, például a Virtual Pacer™ opciót, mely összeveti aktuális ütemét az előre megcélzottal. Ezen felül rendelkezik egy séta/futás opcióval, mely segít, ha futásába lazító sétákat is be szeretne iktatni.

Tárolás és megosztás
Az egyszerű Mac és PC csatlakozásnak köszönhetően könnyedén feltöltheti futásait a Garmin Connect™ oldalra, ahol megtekintheti azokat térképen és részletes elemzést nézhet akár minden kilométerre. Ezen túl megoszthatja barátaival, ismerőseivel - mindezt ingyen. Még motiváltabb lesz, ha látja a Garmin Connect profiljában a fejlődését a múlt héthez, hónaphoz, évhez viszonyítva.

A doboz tartalma

  • Forerunner 10
  • USB csatlakozós töltő
  • Magyar nyelvű használati útmutató
Kapcsolódó termékek