Garmin dezl 560LT - kamionos navigáció (010-00897-12)

 
Rövid termékleírás
Induljon útnak a dēzl 560LT-vel – a fejlett kamionos funkciókkal rendelkező navigációs készülékünkkel. A kamionosok igényeit figyelembe véve lett kialakítva az 560LT, nagy, 5"-os kijelzővel, extra hangos hangszóróval, tolatókamera számára külső videó bemenettel rendelkezik. Kibővítettük a szolgáltatások listáját is, így jelzi a sebességhatárokat, kamion-specifikus útadatokat, kamionos Érdekes Pontokat (POI). Nem csak a kamionosok fogják értékelni ezt a modellt, de a lakóautóval utazók is, hiszen beállítható a jármű magassága, szélessége és hossza is.

(Nettó ár: 102.283,- Ft) Bruttó ár: 129.900,- Ft

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk!
Termékleírás

Lásson többet

A 12.7 cm-es, nagy felbontású érintőkijelzővel a dēzl 560LT nagyszerű részletességgel mutatja a szükséges információkat. Könnyedén követheti a kamionos útvonalakat, valamint láthatja a kamionos korlátozásokat. A dēzl 560LT tartalmazza a sávinformációs és kereszteződés előnézet funkciókat is, mely fotorealisztikus képet ad a következő forgalmi csomópontról.

Ingyenes forgalmi riasztások

Kerülje el a forgalmi akadályokat az alaptartozék FM forgalmi információs vevővel. Figyelmeztetéseket kaphat torlódásokról vagy útmunkákról az útvonala mentén. Egyszerűen érintse meg a jelzést a képernyőn és a dēzl megmutatja a probléma okát.

Tapasztalja meg a nüRoutes™ Navigációt

Ez a rendkívül intelligens navigációs készülék az Ön igényeire szabva készült, hogy megtalálhassa a legjobb utat. Fejlett útvonaltervező képességei között megtalálható a nüRoutes myTrends™, mely elemzi a vezetési szokásait és előretervezi a gyakran látogatott célokhoz az úvonalat, valamint a trafficTrends™, mely automatikusan figyeli a forgalom sűrűségét, majd a más vezetők alapján szerzett adatok és valós forgalmi adatok kombinálásának segítségével fejlettebb útvonalakat és várható érkezési időket számol.

Okosabb parkolás

A dēzl egyszerűbbé teszi a megfelelő parkolók megtalálását a "Kijárat és szolgáltatások" funkcióval. Könnyedén és gyorsan kereshet a közeledő autópálya kijáratok között olyat, ahol étel, üzemanyag, szállás, pihenő vagy kamionos szolgáltatások találhatók. Ha újratöltött, a gyors kioldású tartónak köszönhető utolsó parkolóhely visszahívás funkcióval hamar visszatalálhat a járművéhez.

Ismerje az irányt

A részletes, fordulóról-fordulóra irányító navigációs utasításokkal a dēzl 560LT egészen a címig vezeti, figyelembe véve a kamionos korlátozásokat (magasság, szélesség, súly, veszélyes rakomány). Egyszerűen adja meg a rakomány méreteit és típusát és a dēzl 560LT annak megfelelően vezeti el a céljáig. A beépített útvonaltervezővel több célból álló útvonalakat is létrhozhat.

Vezessen biztonságosan

(A következő funkciók nem minden területen érhetők el!)
Az úton nincs helye meglepetéseknek. A dēzl 560LT figyelmezteti a közelgő útviszonyokra, mint éles kanyarok vagy egyéb korlátozások. A rendszer jelzi az emelkedőket, lejtőket, így a sofőr időben választhatja ki a megfelelő sebességfokozatot. Ha a kamionos sebességhatár alacsonyabb az átlagosnál, a rendszer ezt is jelzi. Amennyiben nem megfelelő sebességértéket jelez a készülék, módosíthatja azt az 560LT képernyőjén, így mindig a pontos értéket láthatja.

Vezeték nélküli telefonkihangosítás

A beépített Bluetooth® vezeték nélküli technológiával az arra alkalmas telefonját hozzákapcsolhatja a dēzl 560LT-hez, így a beépített mikrofonon és hangszórón keresztül bonyolíthatja a telefonhívásait. A dēzl kijelzőjét használva kezdeményezhet és fogadhat hívásokat, így biztosan az útra összpontosíthat vezetés közben.


Az alapcsomag tartozéka:

  • dēzl 560LT
  • Előre töltött City Navigator® NT Europe (2013.21 Teljes-Európa)
  • Szivargyújtó csatlakozó beépített FM forgalmi információs vevővel (12/24 Volt), készülék élettartamra szóló forgalmi előfizetéssel
  • tapadókorongos tartó + aktív tartókengyel
  • micro-USB adatkábel
  • Használati útmutató
Kapcsolódó termékek